Пароварки V-ZUG HSL CSTHSLZ60 - инструкция пользователя по применению, эксплуатации и установке на русском языке. Мы надеемся, она поможет вам решить возникшие у вас вопросы при эксплуатации техники.
Если остались вопросы, задайте их в комментариях после инструкции.
"Загружаем инструкцию", означает, что нужно подождать пока файл загрузится и можно будет его читать онлайн. Некоторые инструкции очень большие и время их появления зависит от вашей скорости интернета.

6 GourmetGuide
6.6
Soft roasting
How it functions
The soft roasting function allows high-quality cuts of meat to be prepared gently. You
can select exactly when the cooking process is complete, irrespective of the weight and
thickness of the meat. The temperature is automatically regulated.
The cooking time can be set to between 2½ and 4½ hours for
«Soft roasting
seared» or between 1½ and 2½ hours for
«Soft roasting with steam».
Tips for an optimal result
▪
Take the meat out of the refrigerator some 30–60 minutes before soft roasting.
▪
Weight of meat:
– Soft roasting seared: 500–2000 g
– Soft roasting with steam: 500–1500 g
▪
Meat food probe temperature: up to 90 °C
▪
Meat thickness: at least 4 cm
▪
Quality: lean, high-quality meat
Soft roasting table for «Soft roasting with steam» and «Soft roasting seared»
Cut of meat
Degree of
doneness
Recommended target temperature °C
With steam
Seared
Fillet of veal
rare
medium
54
58
58
62
Rump or loin of veal
medium
59
63
Fillet of beef
rare
medium
49
53
53
57
Rib-eye or sirloin
rare
medium
49
53
53
57
Rump of beef
medium
59
63
Rump or loin of pork
medium
61
65
Leg of lamb
rare
medium
59
63
63
67
Freely select meat type
–
60
70
«Soft roasting seared»
▸ Season or marinate the meat.
Remove any marinade made with herbs, mustard, etc. from the meat before sear-
ing. These ingredients burn easily.
▸ Salt the meat immediately before searing.
▸ Briefly sear the meat all over for no longer than 5 minutes.
▸ Then place the meat in a glass or porcelain roasting dish.
If you do not intend to sear the meat until after the soft roasting, lower the recom-
mended target temperature by around 3–4 °C.
▸ Insert the food probe into the meat so that the tip is in the centre of the thickest part.
30
Характеристики
Остались вопросы?Не нашли свой ответ в руководстве или возникли другие проблемы? Задайте свой вопрос в форме ниже с подробным описанием вашей ситуации, чтобы другие люди и специалисты смогли дать на него ответ. Если вы знаете как решить проблему другого человека, пожалуйста, подскажите ему :)













