V-ZUG HSL CSTHSLZ60 - Инструкция по эксплуатации - Страница 30

Пароварки V-ZUG HSL CSTHSLZ60 - инструкция пользователя по применению, эксплуатации и установке на русском языке. Мы надеемся, она поможет вам решить возникшие у вас вопросы при эксплуатации техники.

Если остались вопросы, задайте их в комментариях после инструкции.

"Загружаем инструкцию", означает, что нужно подождать пока файл загрузится и можно будет его читать онлайн. Некоторые инструкции очень большие и время их появления зависит от вашей скорости интернета.
Страница:
/ 60
Загружаем инструкцию
background image

6 GourmetGuide

6.6 

Soft roasting

How it functions

The   soft roasting function allows high-quality cuts of meat to be prepared gently. You
can select exactly when the cooking process is complete, irrespective of the weight and
thickness of the meat. The temperature is automatically regulated.
The cooking time can be set to between 2½ and 4½ hours for 

 «Soft roasting

seared» or between 1½ and 2½ hours for 

 «Soft roasting with steam».

Tips for an optimal result

Take the meat out of the refrigerator some 30–60 minutes before soft roasting.

Weight of meat:
– Soft roasting seared: 500–2000 g
– Soft roasting with steam: 500–1500 g

Meat food probe temperature: up to 90 °C

Meat thickness: at least 4 cm

Quality: lean, high-quality meat

Soft roasting table for «Soft roasting with steam» and «Soft roasting seared»

Cut of meat

Degree of
doneness

Recommended target temperature °C

With steam

Seared

Fillet of veal

rare

medium

54
58

58
62

Rump or loin of veal

medium

59

63

Fillet of beef

rare

medium

49
53

53
57

Rib-eye or sirloin

rare

medium

49
53

53
57

Rump of beef

medium

59

63

Rump or loin of pork

medium

61

65

Leg of lamb

rare

medium

59
63

63
67

Freely select meat type

60

70

«Soft roasting seared»

▸ Season or marinate the meat.

Remove any marinade made with herbs, mustard, etc. from the meat before sear-
ing. These ingredients burn easily.

▸ Salt the meat immediately before searing.
▸ Briefly sear the meat all over for no longer than 5 minutes.
▸ Then place the meat in a glass or porcelain roasting dish.

If you do not intend to sear the meat until after the soft roasting, lower the recom-
mended target temperature by around 3–4 °C.

▸ Insert the food probe into the meat so that the tip is in the centre of the thickest part.

30

Характеристики

Оцените статью
tehnopanorama.ru
Остались вопросы?

Не нашли свой ответ в руководстве или возникли другие проблемы? Задайте свой вопрос в форме ниже с подробным описанием вашей ситуации, чтобы другие люди и специалисты смогли дать на него ответ. Если вы знаете как решить проблему другого человека, пожалуйста, подскажите ему :)

Задать вопрос

Часто задаваемые вопросы
Как посмотреть инструкцию к V-ZUG HSL CSTHSLZ60?
Необходимо подождать полной загрузки инструкции в сером окне на данной странице
Руководство на русском языке?
Все наши руководства представлены на русском языке или схематично, поэтому вы без труда сможете разобраться с вашей моделью
Как скопировать текст из PDF?
Чтобы скопировать текст со страницы инструкции воспользуйтесь вкладкой "HTML"