V-ZUG HSL CSTHSLZ60 - Инструкция по эксплуатации - Страница 31

Пароварки V-ZUG HSL CSTHSLZ60 - инструкция пользователя по применению, эксплуатации и установке на русском языке. Мы надеемся, она поможет вам решить возникшие у вас вопросы при эксплуатации техники.

Если остались вопросы, задайте их в комментариях после инструкции.

"Загружаем инструкцию", означает, что нужно подождать пока файл загрузится и можно будет его читать онлайн. Некоторые инструкции очень большие и время их появления зависит от вашей скорости интернета.
Страница:
/ 60
Загружаем инструкцию
background image

6 GourmetGuide

The food probe must be inserted as far into the middle of the meat as possible to
get a correct reading of the food probe temperature. The temperature inside the
meat is crucial for optimal results at the end of cooking.

▸ Put the wire shelf at level 1 and place the dish on it.
▸ Insert the food probe plug into the socket.
▸ Start 

 «Soft roasting seared» (see page 31).

«Soft roasting with steam»

For 

 «Soft roasting with steam», the meat is cooked gently with steam. Since steam

transfers energy better, shorter cooking times and thus energy savings are possible. As
steam produces condensate, more residual water is left in the cooking space at the end
of the cooking process than with «Soft roasting seared».
▸ Insert the food probe into the meat so that the tip is in the centre of the thickest part.

The food probe must be inserted as far into the middle of the meat as possible to
get a correct reading of the food probe temperature. The temperature inside the
meat is crucial for optimal results at the end of cooking.

▸ Push the stainless steel tray into level 1 and the perforated cooking tray with the meat

into level 1.

The perforated cooking tray allows the condensate to drain and so prevents the
meat from overcooking.
Tip: If you would like to add more flavour to the meat, lay it on a bed of fresh herbs
or hay.

▸ Insert the food probe plug into the socket.
▸ Start 

 «Soft roasting with steam» (see page 31).

▸ After soft roasting, gently sear the meat all over for a total of 4–6 minutes.
▸ After searing, wrap the whole piece of meat in aluminium foil and leave it covered for

about 5 minutes.

▸ Cut the meat and serve immediately.

As the meat is only seared after soft roasting for optical reasons, the recommen-
ded target temperature is 4 °C lower than for «Soft roasting seared».

Selecting and starting soft roasting

The longer the meat is roasted the more tender and succulent it becomes. This is
especially so for thicker cuts of meat. Once the programme has started it is no
longer possible to change the target temperature.

▸ If the appliance is switched off: first press the adjusting knob.
▸ Press the   touch button.
▸ Select  .
▸ Select the desired soft roasting method.
▸ Select the desired type of meat.
▸ Select the desired cut.

If the desired type of meat or cut cannot be selected, select 

 «Freely select

meat type».

▸ Select the degree of doneness (not possible for 

 «Freely select meat type»).

The operating mode settings are displayed.

A recommended value appears above the target temperature.

31

Характеристики

Оцените статью
tehnopanorama.ru
Остались вопросы?

Не нашли свой ответ в руководстве или возникли другие проблемы? Задайте свой вопрос в форме ниже с подробным описанием вашей ситуации, чтобы другие люди и специалисты смогли дать на него ответ. Если вы знаете как решить проблему другого человека, пожалуйста, подскажите ему :)

Задать вопрос

Часто задаваемые вопросы
Как посмотреть инструкцию к V-ZUG HSL CSTHSLZ60?
Необходимо подождать полной загрузки инструкции в сером окне на данной странице
Руководство на русском языке?
Все наши руководства представлены на русском языке или схематично, поэтому вы без труда сможете разобраться с вашей моделью
Как скопировать текст из PDF?
Чтобы скопировать текст со страницы инструкции воспользуйтесь вкладкой "HTML"