Пароварки V-ZUG HSL CSTHSLZ60 - инструкция пользователя по применению, эксплуатации и установке на русском языке. Мы надеемся, она поможет вам решить возникшие у вас вопросы при эксплуатации техники.
Если остались вопросы, задайте их в комментариях после инструкции.
"Загружаем инструкцию", означает, что нужно подождать пока файл загрузится и можно будет его читать онлайн. Некоторые инструкции очень большие и время их появления зависит от вашей скорости интернета.

4 Operating modes
4
Operating modes
4.1
Overview of operating modes
Follow the advice given in «Tips and tricks» (see page 54) and in «EasyCook».
4.2
Steam
Temperature range
30–100 °C
Recommended value
100 °C
Level
1 to 4
The cooking space is heated simultaneously by steam and hot air. The food is heated up
or cooked by steaming.
Uses
▪
Steaming vegetables, rice, cereal products, pulses and egg dishes
▪
Poaching meat, poultry and fish
▪
Extracting juice from fruit and berries
▪
Making yogurt
▪
Preserving, bottling
Possible to steam on several levels simultaneously.
▸
Put the stainless steel tray under the perforated cooking tray to make cleaning
the cooking space easier.
4.3
Hot air
Temperature range
30–230 °C
Recommended value
180 °C
Level
1 or 1 + 3
A heating element behind the back wall of the cooking space heats up the air inside the
cooking space, which is circulated evenly.
Uses
▪
For cakes, savouries, biscuits, bread and roasts on 1 or 2 levels
4.4
Hot air with steaming
Temperature range
80–230 °C
Recommended value
180 °C
Level
1 or 1 + 3
13
Характеристики
Остались вопросы?Не нашли свой ответ в руководстве или возникли другие проблемы? Задайте свой вопрос в форме ниже с подробным описанием вашей ситуации, чтобы другие люди и специалисты смогли дать на него ответ. Если вы знаете как решить проблему другого человека, пожалуйста, подскажите ему :)













