Пароварки V-ZUG HSL CSTHSLZ60 - инструкция пользователя по применению, эксплуатации и установке на русском языке. Мы надеемся, она поможет вам решить возникшие у вас вопросы при эксплуатации техники.
Если остались вопросы, задайте их в комментариях после инструкции.
"Загружаем инструкцию", означает, что нужно подождать пока файл загрузится и можно будет его читать онлайн. Некоторые инструкции очень большие и время их появления зависит от вашей скорости интернета.

6 GourmetGuide
6.5
Professional baking
With
professional baking, the cold cooking space is heated by a steam phase (about
10 minutes) and a hot air phase, which follows automatically. This makes yeast and puff
pastries light and airy while also forming a nice, shiny crust. «Proofing» allows you to
proof a large batch of dough or pre-prepared portions at optimal temperature and humid-
ity levels.
Professional baking has the following range of uses:
Bread
Plaited bread
Puff pastry
Proofing
The appliance door must not be opened during the steam phase, as this would al-
low cold air to stream in, extending the steam phase and oversteaming the bread.
The bread would come out flatter as a result.
Tips
▪
Allow bread, bread buns and other yeast pastries to proof for about 15 minutes after
forming into shape. Place on a stainless steel tray, which has been lined with baking
paper, put it into the cold cooking space and bake.
▪
The adjustable temperature corresponds to that of the hot air phase. The temperature
during the steam phase is preset.
▪
For a nice, crispy crust: the smaller the item to be baked, the higher the temperature.
The optimum temperature for bread buns is generally higher than for a single loaf of
bread.
▪
When using
«Plaited bread», we recommend brushing the shaped dough with egg
wash.
Selecting and starting professional baking
▸ Put in the food.
▸ If the appliance is switched off, first press the adjusting knob.
▸ Press the touch button.
▸ Select
.
▸ Select the desired application.
–
The operating mode settings are displayed.
▸ Set the temperature, duration and, if necessary, an end time or delayed start and con-
firm.
▸ To start
professional baking, select .
Fill the water tank with fresh water and slot into position in the water tank compart-
ment.
29
Характеристики
Остались вопросы?Не нашли свой ответ в руководстве или возникли другие проблемы? Задайте свой вопрос в форме ниже с подробным описанием вашей ситуации, чтобы другие люди и специалисты смогли дать на него ответ. Если вы знаете как решить проблему другого человека, пожалуйста, подскажите ему :)













