V-ZUG HSL CSTHSLZ60 - Инструкция по эксплуатации - Страница 29

Пароварки V-ZUG HSL CSTHSLZ60 - инструкция пользователя по применению, эксплуатации и установке на русском языке. Мы надеемся, она поможет вам решить возникшие у вас вопросы при эксплуатации техники.

Если остались вопросы, задайте их в комментариях после инструкции.

"Загружаем инструкцию", означает, что нужно подождать пока файл загрузится и можно будет его читать онлайн. Некоторые инструкции очень большие и время их появления зависит от вашей скорости интернета.
Страница:
/ 60
Загружаем инструкцию
background image

6 GourmetGuide

6.5 

Professional baking

With 

 professional baking, the cold cooking space is heated by a steam phase (about

10 minutes) and a hot air phase, which follows automatically. This makes yeast and puff
pastries light and airy while also forming a nice, shiny crust. «Proofing» allows you to
proof a large batch of dough or pre-prepared portions at optimal temperature and humid-
ity levels.

 Professional baking has the following range of uses:

Bread

Plaited bread

Puff pastry

Proofing

The appliance door must not be opened during the steam phase, as this would al-
low cold air to stream in, extending the steam phase and oversteaming the bread.
The bread would come out flatter as a result.

Tips

Allow bread, bread buns and other yeast pastries to proof for about 15 minutes after
forming into shape. Place on a stainless steel tray, which has been lined with baking
paper, put it into the cold cooking space and bake.

The adjustable temperature corresponds to that of the hot air phase. The temperature
during the steam phase is preset.

For a nice, crispy crust: the smaller the item to be baked, the higher the temperature.
The optimum temperature for bread buns is generally higher than for a single loaf of
bread.

When using 

 «Plaited bread», we recommend brushing the shaped dough with egg

wash.

Selecting and starting professional baking

▸ Put in the food.
▸ If the appliance is switched off, first press the adjusting knob.
▸ Press the   touch button.
▸ Select 

.

▸ Select the desired application.

The operating mode settings are displayed.

▸ Set the temperature, duration and, if necessary, an end time or delayed start and con-

firm.

▸ To start 

 professional baking, select  .

Fill the water tank with fresh water and slot into position in the water tank compart-
ment.

29

Характеристики

Оцените статью
tehnopanorama.ru
Остались вопросы?

Не нашли свой ответ в руководстве или возникли другие проблемы? Задайте свой вопрос в форме ниже с подробным описанием вашей ситуации, чтобы другие люди и специалисты смогли дать на него ответ. Если вы знаете как решить проблему другого человека, пожалуйста, подскажите ему :)

Задать вопрос

Часто задаваемые вопросы
Как посмотреть инструкцию к V-ZUG HSL CSTHSLZ60?
Необходимо подождать полной загрузки инструкции в сером окне на данной странице
Руководство на русском языке?
Все наши руководства представлены на русском языке или схематично, поэтому вы без труда сможете разобраться с вашей моделью
Как скопировать текст из PDF?
Чтобы скопировать текст со страницы инструкции воспользуйтесь вкладкой "HTML"