Пароварки V-ZUG HSL CSTHSLZ60 - инструкция пользователя по применению, эксплуатации и установке на русском языке. Мы надеемся, она поможет вам решить возникшие у вас вопросы при эксплуатации техники.
Если остались вопросы, задайте их в комментариях после инструкции.
"Загружаем инструкцию", означает, что нужно подождать пока файл загрузится и можно будет его читать онлайн. Некоторые инструкции очень большие и время их появления зависит от вашей скорости интернета.

3 Appliance description
Perforated cooking tray
▪
For cooking fresh or frozen vegetables, meat and fish
▪
For standing ramekins, preserving jars, etc. on.
▪
For extracting juice from berries, fruit, etc.
1
▸ Push the side of the cooking tray with the openings
1
right to the
back of the cooking space so that it engages on being pulled out.
▸ Lift the cooking tray to take it completely out of the cooking space.
Wire shelf
1
▪
For standing roasting and baking tins on
▪
For standing meat, frozen pizza, etc. on
▸ Ensure that the cross strut
1
is to the back of the cooking space.
This enables the food to be removed safely from the cooking
space.
▪
Outside the cooking space – inverted – serves as a cooling rack.
Food probe
▪
For measuring the core temperature of food
For recommended food probe temperatures, see «EasyCook».
Not suitable for temperatures of over 230 °C. There must be a distance between
the food probe and the roof of the cooking space of at least 5 cm.
Water tank with cover
Do not use demineralized (filtered) or distilled water.
▸ Only fill with fresh, cold drinking water.
Special accessories
Place any accessories not included in the scope of delivery on the wire shelf.
▸ Special accessories can be found at: www.vzug.com
12
Характеристики
Остались вопросы?Не нашли свой ответ в руководстве или возникли другие проблемы? Задайте свой вопрос в форме ниже с подробным описанием вашей ситуации, чтобы другие люди и специалисты смогли дать на него ответ. Если вы знаете как решить проблему другого человека, пожалуйста, подскажите ему :)













