V-ZUG HSL CSTHSLZ60 - Инструкция по эксплуатации - Страница 20

Пароварки V-ZUG HSL CSTHSLZ60 - инструкция пользователя по применению, эксплуатации и установке на русском языке. Мы надеемся, она поможет вам решить возникшие у вас вопросы при эксплуатации техники.

Если остались вопросы, задайте их в комментариях после инструкции.

"Загружаем инструкцию", означает, что нужно подождать пока файл загрузится и можно будет его читать онлайн. Некоторые инструкции очень большие и время их появления зависит от вашей скорости интернета.
Страница:
/ 60
Загружаем инструкцию
background image

5 Using the appliance

Switching the timer off before time

▸ Press the   touch button.

The countdown to the time remaining appears in the display.

▸ Set the timer to 0 by turning the adjusting knob and confirm.
Or, if the timer is the only active function:
▸ Press the   touch button.
Or, to switch off the appliance:
▸ Press the   touch button 2×.

5.10 

End of operation

When the set duration is up or, if the food probe is being used, when the set target tem-
perature is reached:

The selected operating mode ends automatically.

An acoustic signal is emitted.

Three options are displayed:

Select 

 to choose a new operating mode

Select 

 to extend the operation

Select   to switch the appliance off.

The appliance switches off automatically after 3 minutes without interaction.

You can adjust the appliance end time individually (see page 38).

As long as the temperature is above 80 °C, «

 Residual heat» appears in the dis-

play.

If the food probe is plugged in, the food probe temperature is displayed.

The food can be kept warm with residual heat for some time. As soon as the tem-
perature falls below 80 °C, all the displays go out. If at this point the food probe is
still plugged in, the displays only go out when the food probe is unplugged. The
cooling fan can continue to run.

For all operating modes that use steam, steam reduction can take place at the end of
the cooking process. The steam is gradually released from the cooking space into the at-
mosphere – this takes about 1 minute. This means that there is no sudden rush of steam
when the appliance door is opened; it can, however, be opened at any time.

Removing food from cooking space

Risk of scalding!

Hot steam or hot air may escape from the cooking space when the appliance door
is opened.
The accessories get hot. Use protective gloves or oven cloths.

▸ Take the food out of the cooking space when done.
▸ Any condensate or food particles in the cooking space must be completely removed

after each cooking session with steam.

▸ Wipe away traces of water or soiling with a soft cloth to prevent corrosion and un-

pleasant odours.

▸ Leave the appliance door open in the at-rest position until the cooking space has

cooled down and dried out.

20

Характеристики

Оцените статью
tehnopanorama.ru
Остались вопросы?

Не нашли свой ответ в руководстве или возникли другие проблемы? Задайте свой вопрос в форме ниже с подробным описанием вашей ситуации, чтобы другие люди и специалисты смогли дать на него ответ. Если вы знаете как решить проблему другого человека, пожалуйста, подскажите ему :)

Задать вопрос

Часто задаваемые вопросы
Как посмотреть инструкцию к V-ZUG HSL CSTHSLZ60?
Необходимо подождать полной загрузки инструкции в сером окне на данной странице
Руководство на русском языке?
Все наши руководства представлены на русском языке или схематично, поэтому вы без труда сможете разобраться с вашей моделью
Как скопировать текст из PDF?
Чтобы скопировать текст со страницы инструкции воспользуйтесь вкладкой "HTML"