Пароварки Philips HD9189 - инструкция пользователя по применению, эксплуатации и установке на русском языке. Мы надеемся, она поможет вам решить возникшие у вас вопросы при эксплуатации техники.
Если остались вопросы, задайте их в комментариях после инструкции.
"Загружаем инструкцию", означает, что нужно подождать пока файл загрузится и можно будет его читать онлайн. Некоторые инструкции очень большие и время их появления зависит от вашей скорости интернета.

Alimente de
înăbuşit
Cantitate
Timp de
preparare la abur
(min)
Plante aromatice/condimente
sugerate pentru Intensificatorul
de arome
Ştiulete de
porumb
500 g
30-40
Pătrunjel, usturoi, arpagic
Dovlecel (feliat)
500 g
10
Mărar, salvie, rozmarin
Cuşcuş
150 g + 250 ml
apă
10-15
Chimen, coriandru, cuişoare
Ouă
6 buc
12-15
-
Fructe
500 g/4 buc
10-15
Scorţişoară, lămâie, cuişoare
Mazăre
(congelată)
400 g
20-25
Rozmarin, chimen, pătrunjel
Car tofi
400 g
25-30
Pătrunjel, arpagic, usturoi
Crevete
200 g
5
Pudră de curr y, şofran, lămâie
Budinci
4 castroane
20
Scorţişoară, cuişoare, vanilie
Orez
150 g + 300 ml
apă
35
Pandan, pătrunjel, chimen
250 g + 500 ml
apă
35
Pandan, pătrunjel, chimen
Somon
450 g
12-15 min.
Mărar, pătrunjel, busuioc
Peşte alb
450 g
10-15
Muştar uscat, cuişoare englezeşti,
măghiran
Intervalele de preparare ale modurilor de preparare la abur presetate (fig. 39)
Sugestii pentru prepararea la abur a alimentelor
Intensificator de arome
- Rozmarin, cimbru, coriandru, busuioc, mărar, curr y şi tarhon sunt câteva dintre plantele
aromatice şi condimentele pe care le puteţi pune în Intensificatorul de arome. Le puteţi
combina cu usturoi, chimen sau hrean pentru un plus de aromă, fără a adăuga sare. Vă
recomandăm să folosiţi între 1/2 şi 3 linguriţe de plante uscate sau condimente. Folosiţi o
cantitate mai mare în cazul plantelor aromatice proaspete sau al condimentelor.
- Intensificatorul de arome are eficienţă maximă pentru alimentele preparate în coşul cel mai de
jos, care este aşezat direct peste tava de scurgere.
- Pentru mai multe sugestii privind plantele aromatice, condimentele şi lichidele de utilizat în
Intensificatorul de arome, consultaţi tabelul de preparare a alimentelor la abur, de mai sus.
- Adăugarea unei cantităţi mici de ulei peste alimente, îmbunătăţeşte efectul Intensificatorului de
arome, conferind alimentelor un gust mai intens.
- Pentru rezultate optime, mărunţiţi plantele aromatice şi umpleţi Intensificatorul de arome în
mod uniform.
- Pentru a vă bucura de un gust intens, vă recomandăm consumarea alimentelor imediat după
preparare.
- Nu turnaţi lichide în Intensificatorul de arome.
ROMÂNĂ
141
Содержание
- 144 Предупреждение
- 146 Автоматическое отключение; прибора, заполните резервуар холодной водой до отметки MAX.; Перед первым использованием; воды до максимального уровня.
- 147 подвергаются обработке паром в нужной степени.; Использование прибора
- 148 Общие рекомендации; Вставьте вилку сетевого шнура в розетку электросети.
- 149 Ручной режим; Используйте этот режим для быстрого включения пароварки.
- 151 Режим поддержания температуры; поддержания температуры при помощи кнопок настройки таймера.; Очистка и уход; незначительному помутнению пластика.; Очистка от накипи; проводить очистку от накипи.
- 152 Несколько раз промойте резервуар для воды холодной водой.; Хранение
- 155 Овощи и фрукты