Мультиварки Redmond RMC-260 - инструкция пользователя по применению, эксплуатации и установке на русском языке. Мы надеемся, она поможет вам решить возникшие у вас вопросы при эксплуатации техники.
Если остались вопросы, задайте их в комментариях после инструкции.
"Загружаем инструкцию", означает, что нужно подождать пока файл загрузится и можно будет его читать онлайн. Некоторые инструкции очень большие и время их появления зависит от вашей скорости интернета.

68
tashqariga oqib ketishining oldini olish uchun mahsulotlarni qaynayotgan suvga solgandan bir
necha daqiqa o'tgandan keyin qopqoqni ochib qo'yish mumkin.
«МОЛОЧНАЯ КАША» dasturi
Dastur kam yog'likka ega bo'lgan tozalangan sutdan foydalangan holda bo'tqa tayyorlash
uchun mo'ljallangan. Standart holatda ushbu dasturdagi tayyorlash vaqti 25 daqiqani tas-
hkil qiladi. Tayyorlash vaqtini 1 daqiqali o'zgartirish qadami bilan 5 daqiqadan 4 soatgacha
bo'lgan diapazonda qo'lda o'rnatish mumkin.
Sutning qaynab ketishini oldini olish va kerakli natijaga erishish uchun tayyorlashdan avval
quyidagi harakatlarni bajarish tavsiya qilinadi:
• butun donli (guruch, grechixa, oqlangan tariq va boshq.) barcha yormalarni suv shaffof
bo'lmagunicha yaxshilab yuvish;
• tayyorlashdan avval multipishirgich jomini sariyog' bilan yog'lash;
• reseptlar kitobidagi ko'rsatmalarga ko'ra masalliqlarni o'lchagan holda nisbatlarga qat'iy
amal qilish (masalliqlar miqdorini qat'iy mutanosib tarzda kamaytirish yoki orttirish);
• qaymog'i olinmagan sutdan foydalanganda uni 1:1 nisbatda ichimlik suvi bilan ara-
lashtirish.
Sut va yormalarning xususiyatlari kelib chiqishi va ishlab chiqaruvchiga bog'liq ravishda farq
qilishi mumkin, bu esa ayrim hollarda tayyorlash natijalariga ta'sir ko'rsatadi.
Sutli bo'tqa tayyorlash uchun yana «МУЛЬТИПОВАР» universal dasturidan foydalanish ham
mumkin. Sutli bo'tqa tayyorlash uchun optimal harorat 95°С ni tashkil qiladi. Masalliqlar miq
-
dori va tayyorlash vaqtini reseptga ko'ra o'rnating.
«ДЕТСКОЕ ПИТАНИЕ» dasturi
REDMOND RMC-260 multipishirgichi bolalar taomlari hamda o'sish va rivojlanishning turli
bosqichlarida ular ustidan qarov bilan bog'liq bo'lgan ko'pgina masalalarni hal qilishni
yengillashtirishga yordam berishi mumkin.
Standart holatda ushbu dasturdagi tayyorlash vaqti 20 daqiqani tashkil qiladi. Tayyorlash
vaqtini 5 daqiqali o'zgartirish qadami bilan 10 daqiqadan 2 soatgacha bo'lgan diapazonda
qo'lda o'rnatish mumkin.
Multipishirgich bilan birga berilayotgan pazandachilik kitobidan siz bola uchun turli taomlar
reseptlarini topishingiz mumkin, ularni bolaga taom berishning boshlanishidan tortib maktab
-
gacha yoshigacha berishingiz mumkin. Taqdim etilgan reseptlarning barchasi oshpazlarimiz
jamoasi tomonidan ushbu model uchun moslashtirilgan va REDMOND RMC-260 multipishirgi
-
chining haqiqiy nusxasida puxta tekshiruvdan o'tkazilgan.
«ТВОРОГ» dasturi
REDMOND RMC-260 pishirgichi yordamida siz yakuniy mahsulot sifatida yoki boshqa taom-
larni tayyorlash uchun masalliq sifatida foydalanishingiz mumkin bo'lgan uy tvorogini oson
va tez tayyorlashingiz mumkin. Ilova qilinayotgan «200 ta resept» kitobidagi tayyorlash
bo'yicha tavsiyalarga amal qiling.
Standart holatda ushbu dasturdagi tayyorlash vaqti 20 daqiqani tashkil qiladi. Tayyorlash
vaqtini 5 daqiqali o'zgartirish qadami bilan 5 daqiqadan 1 soatgacha bo'lgan diapazonda
qo'lda o'rnatish mumkin.
«ДЕСЕРТЫ» dasturi
Dastur desertlarning turli turlarini tayyorlash uchun mo'ljallangan. Standart holatda ushbu
dasturdagi tayyorlash vaqti 30 daqiqani tashkil qiladi. Tayyorlash vaqtini 5 daqiqali o'zgar-
tirish qadami bilan 5 daqiqadan 2 soatgacha bo'lgan diapazonda qo'lda o'rnatish mumkin.
«ФРИТЮР» dasturi
Frityur — 130–200°С haroratgacha qizdirilgan hayvon yoki o'simlik yog'i. Ularni frityurda
qovurish yo'li bilan turli mahsulotlarni tayyorlash usuli avvaldan ma'lum va butun dunyo
bo'ylab keng tarqalgan. REDMOND RMC-260 multipishirgichida siz majmua to'plamiga ki-
ruvchi maxsus savatchadan foydalangan holda friyurda tayyorlashingiz mumkin.
Standart holatda ushbu dasturdagi tayyorlash vaqti 18 daqiqani tashkil qiladi. Tayyorlash
vaqtini 5 daqiqali o'zgartirish qadami bilan 5 daqiqadan 40 daqiqagacha bo'lgan diapazon-
da qo'lda o'rnatish mumkin. Ushbu dasturida «Автоподогрев» («Avtomatik isitish») va
«Отсрочка старта» funksiyalaridan foydalanib bo'lmaydi.
1. Jomga reseptga ko'ra qovurish uchun yetarli miqdorda yog' quying. Jomni jihoz korpu-
siga qo'ying.
2. «Avtomatik dasturlardan foydalanishdagi harakatlarning umumiy tartibi» bo'limining
3-8-bandlariga qarang.
3. Dastani frityurda qovurish uchun savatchaga biriktiring. Buning uchun dasta asosini
siqing va uni savatchadagi maxsus tirqishga soling. Dastadagi siqishni bo'shating va u
maxsus tirqishga mahkamlanadi. Mahsulotlarni savatchaga bir tekis yoying.
4. Reseptdagi tavsiyalarga amal qiling, ko'rsatilgan vaqtdan keyin qopqoqni ehtiyotlik
bilan oching va mahsulotlar solingan frityurda qovurish uchun savatchani jomga tus-
hiring. Qopqoqni yopmang.
DIQQAT! Yog' juda qaynoq bo'ladi! Qaynoq bug'dan kuyishni oldini olish uchun oshxona qo'lqop
-
laridan foydalaning va qopqoqni ochgan vaqtda jihoz ustiga engashmang.
5. Tayyorlash dasturi yakunlanishi bilan mahsulotlar solingan qovurish uchun savatchani
ko'taring va yog' oqib ketishi uchun savatchadagi maxsus ilmoqcha yordamida uni jom
qirg'og'iga mahkamlang.
6. Qolgan yog'larni chiqarish uchun taomni dasturxonga tortishdan avval mahsulotni
qog'oz sochiq yoki zich qog'oz salfetkaga shimdiring.
Frityur sifatida faqat tozalangan o'simlik yog'idan foydalaning.
Yog'ni kuchli uzoq yoki ko'p marta qizdirish uning oksidlanishiga olib keladi. Frityurda mahsu
-
lotlarni qayta tayyorlash uchun bitta yog'dan foydalanmang.
Содержание
- 4 Меню; Отмена; Час; СТАРТ; a b
- 5 СОД Е Р Ж А Н И Е
- 6 УВАЖАЕМЫЙ ПОКУПАТЕЛЬ!; приготовления пищи в домашних условиях.; М Е Р Ы Б Е З О П АС Н О СТ И
- 7 Технические характеристики; Мощность; Программы; Поддержание температуры готовых блюд; Комплектация; продукции без дополнительного уведомления об этих изменениях.; ЗАПРЕЩАЕТСЯ погружать корпус прибора в воду или поме
- 8 Устройство мультиварки; I. П Е Р Е Д Н А Ч А Л О М И С П О Л Ь З О В А Н И Я
- 9 I I. Э К С П Л УАТА Ц И Я М У Л ЬТ И В А Р К И; Настройка часов; достаточно плотного пара в чаше. В программах «МАКАРОНЫ» и «ПЕЛЬМЕНИ/; Отсрочка старта программы
- 10 нажмите кнопку «Старт» еще раз.; Разогрев блюд; дисплее и подсветка кнопки.; Функция «Защита от детей»; живайте в течение 5 секунд кнопки « » и « ».; Функция «МАСТЕРШЕФ»; лучать безупречный результат.
- 11 грамму изменения), а в зоне выбора продукта – индикатор; Для изменения температуры приготовления:; сохранены автоматически.; Для изменения времени приготовления:; нажмите и удерживайте нужную кнопку.; Сохранение индивидуальной программы приготовления; будут звучать два коротких сигнала.; Удаление индивидуальной программы приготовления
- 12 Удаление всех индивидуальных программ приготовления; Программа «МУЛЬТИПОВАР»
- 13 Программа «РИС/КРУПЫ»
- 14 Программа «ПАР»
- 15 Программа «ВАРКА»
- 17 Программа «ВЫПЕЧКА»
- 18 вопросы и получить необходимые рекомендации.; Программа «ПЛОВ»; тор; Программа «ЙОГУРТ»
- 19 Программа «РАССТОЙКА ТЕСТА»; шать половины полезного объема чаши.; Программа «ХЛЕБ»
- 20 Программа «МАКАРОНЫ»; закипания воды и повторного нажатия кнопки «Старт».; Программа «ПЕЛЬМЕНИ/ХИНКАЛИ»
- 21 Программа «МОЛОЧНАЯ КАША»
- 23 Программа «ДЕСЕРТЫ»
- 24 Программа «ЭКСПРЕСС»; перекосов и плотно соприкасается с нагревательным элементом.; I I I. Д О П О Л Н И Т Е Л Ь Н Ы Е В О З М О Ж Н О СТ И; Приготовление фондю; прилагаемой книге рецептов.; Приготовление сыра; I V. В П О М О Щ Ь М А М Е; Приготовление детского питания
- 25 ответствующим специалистом!; Стерилизация посуды
- 26 Для сосок и мелких предметов (паровой способ); Пастеризация; Таблица времени пастеризации в зависимости от объема жидкости; Подогрев детского питания; витамины, а также привести к ожогам малыша во время кормления.; V. У ХОД З А П Р И Б О Р О М; Общие правила и рекомендации
- 27 она отсоединилась от основной крышки.
- 28 жесткости или синтетическую щетку.; V I. СО В Е Т Ы П О П Р И Г ОТО В Л Е Н И Ю; Ошибки при приготовлении и способы их устранения; БЛЮДО НЕ ПРИГОТОВИЛОСЬ ДО КОНЦА
- 29 В ряде моделей мультиварок REDMOND в программах «ТУШЕНИЕ» и «СУП» при
- 30 Рекомендуемое время приготовления различных продуктов на пару; продукта, а также от ваших вкусовых предпочтений.; Ручная установка температуры в программе «МУЛЬТИПОВАР»; Сводная таблица программ приготовления (заводские установки)
- 32 V I I. Д О П О Л Н И Т Е Л Ь Н Ы Е А К С Е ССУА Р Ы; RAM-CL1 — щипцы для чаши; вание с мультиварками других брендов.; RAM-FB1 — корзина для жарки во фритюре; других брендов. Можно мыть в посудомоечной машине.; V I I I. В О З М О Ж Н Ы Е Н Е И С П РА В Н О СТ И И С П О СО Б Ы
- 33 I X. ГА РА Н Т И Й Н Ы Е О Б Я З АТ Е Л Ь СТ В А; данным руководством и применимыми техническими стандартами.