Samsung MC28H5013AW/BW - Инструкция по эксплуатации - Страница 153

Микроволновые печи Samsung MC28H5013AW/BW - инструкция пользователя по применению, эксплуатации и установке на русском языке. Мы надеемся, она поможет вам решить возникшие у вас вопросы при эксплуатации техники.

Если остались вопросы, задайте их в комментариях после инструкции.

"Загружаем инструкцию", означает, что нужно подождать пока файл загрузится и можно будет его читать онлайн. Некоторые инструкции очень большие и время их появления зависит от вашей скорости интернета.
Страница:
/ 176
Загружаем инструкцию
background image

O'zbek - 21

04  

PECHD

AN FO

YD
ALANISH

3. Kechki ovqat

Kod/Taom

Masalliqlar / Ko'rsatmalar

3-1

Qotirilgan 

tuxum 

qo'shilgan 

go'shtli rulet

Go'shtli qiyma (mol yoki cho'chqa go'shti) - 150 g, qotirilgan holda qaynatilgan tuxum 

- 1 dona, tuz - 2 g, murch-no'xot - 0,5 g

Ziravorlarni qo'shing va qo'lda yaxshilab aralashtiring. Qiymani aylana qilib 

yoying. Aylana markaziga tuxumni qo'ying. Tuxumni hamma tomonidan qiyma 

bilan yoping. Olingan mahsulotga yoysimon shakl bering. Tarelkaga joylashtiring. 

Qizartiruvchi idishni aylanuvchi taglikka qo'ying. Tayyorlashni boshlang.

3-2

Karam 

do'lmalar

(1) Do'lma 

(a) Go'sht qiymasi (mol yoki cho'chqa go'shti) - 120 g, qaynatib pishirilgan 

guruch - 25 g, maydalangan karam - 25 g, tuz - 1-2 g, qalampir-no'xot - 0,5 g

(b) To'rg'algan piyoz - 30 g, mol go'shtidan tayyorlangan bulon yoki suvga 

aralashtirilgan bulon kubikchasi - 100 ml

(2) Sous uchun aralashma: Un - 5 g, tomat pastasi - 10 g, smetana - 30 g, 

suv - 50 ml
Sabzavotlar va ziravorlarni go'shtga qo'shing va qo'lda yaxshilab aralashtiring 

(a).

Ikkita oval shaklini yasang. Piyozni chuqur tarelkaga soling.

Ustidan do'lmalarni qo'ying va bulonni qo'shing (b). Tarelkani baland taglikka 

qo'ying. Tayyorlashni boshlang. Sous uchun barcha masalliqlarni tayyorlang (2). 

Pech tovushli signal berganida aralashmani do'lmali bulonga quying. Do'lmani 

aylantiring va tayyorlash jarayonini davom ettiring.

3-3

Tomatli 

sousdagi 

go'shtli bitkilar

(1) Go'shtli bitkilar

(2) Oq non - 30 g, sut - 35 ml, Go'sht qiymasi (mol yoki cho'chqa go'shti) - 

130 g, tuz - 1-2 g, murch-no'xot - 0,5 g

(3) To'rg'algan - 15 g, to'rg'algan sabzi - 30 g, mol go'shtidan tayyorlangan 

bulon yoki suvga aralashtirilgan bulon kubikchasi - 100 ml

(4) Sous uchun aralashma:

Un - 5 g, tomat pastasi - 20 g, suv - 75 ml
Nonni sutga soling. Olingan qiymani qo'shing. Ziravorlarni qo'shing va qo'lda 

yaxshilab aralashtiring (2). Ikkita sharcha yasang.

Piyoz va sabzini chuqur tarelkaga soling (3). Unga go'shtli sharchalarni qo'ying 

va bulonni qo'shing. Tarelkani baland taglikka qo'ying. Tayyorlashni boshlang. 

Sous uchun barcha masalliqlarni tayyorlang (4). Pech tovushli signal berganida 

aralashmani go'shtli bitkilar bo'lgan bulonga quying. Do'lmani aylantiring va 

tayyorlash jarayonini davom ettiring.

Kod/Taom

Masalliqlar / Ko'rsatmalar

3-4

Olxo'ri 

qoqili tovuq 

oyoqchalari

Mayda to'rg'algan piyoz - 15 g, mayda to'rg'algan sabzi - 20 g, tovuq 

oyoqchalari - 2 dona (160 g dan 180 g gacha), qora olxo'ri - 5-7 dona (50 g), 

tovuq buloni yoki quruq konsentratli suv - 150 ml
Piyoz va sabzini ichi chuqir tarelkaga soling. Ustidan tovuq oyoqchalarini 

qo'ying, qora olxo'ri va bulon qo'shing. Tarelkani mikroto'lqinli pechga 

joylashtiring. Tayyorlashni boshlang. Pech tovushli signal berganida oyoqchalarni 

ag'daring va tayyorlash jarayonini davom ettiring.

3-5

Sabzavotlar 

vilan birga 

qaynatilgan 

kurka go'shti

Kurka biqin go'shti - 150 g, to'rg'algan tsukkini - 50 g, to'rg'algan piyoz - 15 g, 

to'rg'algan sabzi - 20 g, tovuq go'shtidan tayyorlangan bulon yoki suvga 

aralashtirilgan bulon kubikchasi - 100 ml
Barcha massaliqlarni ichi chuqur jomga joylashtiring va qaynagan bulon 

qo'shing. Tayyorlashni boshlang.

3-6

Pishirilgan 

kartoshka

Yirik kartoshka (160 - 200 g) - 1-2 dona
Kartoshkalarni arting, suvsiz chuqur bo'lmagan idishga joylashtiring va taomlar 

uchun mo'ljallangan plyonka bilan yoping. Uni mikroto'lqinli pechga joylashtiring. 

Tayyorlashni boshlang. Dasturxonga tortishdan avval sariyog', smetana, pishloq 

yoki ta'bga ko'ra boshqa ziravorlar qo'shing.

3-7

Ratatuy

Kubiklar shaklida to'rg'algan tsukkini - 100 g, kubiklar shaklida to'rg'algan sabzi 

- 60 g, kubiklar shaklida to'rg'algan bulg'or qalampiri - 75 g, kubiklar shaklida 

to'rg'algan piyoz - 45 g, mayda to'rg'algan sarimsoqpiyoz - 6 g, tomat pastasi 

- 10 g, mayoran yoki rayhon - ta'mga ko'ra, sabzavotlardan tayyorlangan bulon 

yoki suvga aralashtirilgan bulon kubikchasi - 150 ml
Barcha massaliqlarni chuqur tarelkaga soling.

(Mayoran yoki rayhon qo'shing). Yaxshilab aralashtiring. Tayyorlashni boshlang.

3-8

Ruscha eski 

usuldagi baliq

(1) To'rg'algan lavlagi - 30 g, qirilgan sabzi - 30 g, to'rg'algan piyoz - 15 g, baliq/tovuq 

go'shtidan tayyorlangan bulon yoki suvga aralashtirilgan bulon kubikchasi - 200 ml

(2) Sous uchun aralashma: Un - 10 g, tomat pastasi - 10 g, smetana - 30 g, suv - 50 ml

(3) Karp yoki sudak filesi - 150 g, dafna bargi - 1 dona
Barcha massaliqlarni ichi chuqur jomga joylashtiring va qaynagan bulon 

qo'shing. (1) Tayyorlashni boshlang. Pech tovushli signal berganida sous uchun 

bulon, sabzavotlar va bulonni aralashtiring (2). Baliq va dafna bargini qo'shing 

(3). Tayyorlash jarayonini davom ettiring.

(davomi)

MC28H5013AW_BW_DE68-04234A-04_RU+UK+KK+UZ.indb   21

2017-02-01     11:36:50

Содержание

Полезные видео

Характеристики

Оцените статью
tehnopanorama.ru
Остались вопросы?

Не нашли свой ответ в руководстве или возникли другие проблемы? Задайте свой вопрос в форме ниже с подробным описанием вашей ситуации, чтобы другие люди и специалисты смогли дать на него ответ. Если вы знаете как решить проблему другого человека, пожалуйста, подскажите ему :)

Задать вопрос

Часто задаваемые вопросы
Как посмотреть инструкцию к Samsung MC28H5013AW/BW?
Необходимо подождать полной загрузки инструкции в сером окне на данной странице
Руководство на русском языке?
Все наши руководства представлены на русском языке или схематично, поэтому вы без труда сможете разобраться с вашей моделью
Как скопировать текст из PDF?
Чтобы скопировать текст со страницы инструкции воспользуйтесь вкладкой "HTML"