Samsung MC28H5013AW/BW - Инструкция по эксплуатации - Страница 150

Микроволновые печи Samsung MC28H5013AW/BW - инструкция пользователя по применению, эксплуатации и установке на русском языке. Мы надеемся, она поможет вам решить возникшие у вас вопросы при эксплуатации техники.

Если остались вопросы, задайте их в комментариях после инструкции.

"Загружаем инструкцию", означает, что нужно подождать пока файл загрузится и можно будет его читать онлайн. Некоторые инструкции очень большие и время их появления зависит от вашей скорости интернета.
Страница:
/ 176
Загружаем инструкцию
background image

O'zbek - 18

Kod/Taom

Masalliqlar / Ko'rsatmalar

1-7

Quymoq

Tuxum - 3 dona, sut - 30 ml, tuz - 2 g
Tuxumni sut va tuz bilan aralashtiring va hosil bo'lgan massani tarelkaga 

quying. Tayyorlashni boshlang. Tayyorlagandan keyin sariyog' qo'shing.

1-8

Tvorogli somsa

Tvorog - 90~100 g, un - 10 g, shakar (xushbo'y vanilinli) - 10 g, tuz - 0,5 g, 

tuxum - ¼ dona, yog' - 5~10 g (yog'lash uchun), un - 30 g
Yog'dan boshqa barcha masalliqlarni yaxshilab aralashtiring. Ikkita tvorogli 

somsa yasang. Tvorogli somsalarni yog' bilan yog'lang. Ularni mumlangan 

qog'ozga joylashtiring va keyin yuqori taglikka qo'ying. Tayyorlashni 

boshlang. Pech tovushli signal berganida tvorogli somsalarni ag'daring va 

tayyorlash jarayonini davom ettiring.

1-9

Keks

Shakar - 45 g, vanilin xushbo'yli shakar - 5 g, yog' - 40 g, tuxum - 

0,5 dona, sut - 30 ml, pishirish sodasi - 3 g, un - 100 g
Shakar, vanilinli shakar va sariyog'ni yaxshilab aralashtiring. Tuxum 

qo'shing. Boshqa masalliqlarni qo'shing. Olingan massani yog'langan 

jomga joylashtiring. Tayyorlashni boshlang. Uni jomdan olishdan avval 

sovushini kuting.

1-10

Limonli qumloq 

pechenye

Un - 100 g, sariyog' - 50 g, shakar - 40 g, tuxum sarig'i - 0,5 dona, iliq 

suv - 1 choy qoshiq, limon po'stlog'i, shakar-qiyom uchun: Tuxum sarig'i - 

1 dona, shakar kukuni - 3~5 g
Barcha masalliqlarni yaxshilab aralashtiring. Beshta sharchalar yasang. 

Ularni mumlangan qog'ozga joylashtiring. Aylanuvchi patnisga joylashtiring. 

Tayyorlashni boshlang. Pech tovushli signal berganida sharchalarni tuxum 

sarig'i bilan tepasidan yog'lang, shakar kukuni seping va tayyorlash 

jarayonini davom ettiring. Sovushini kuting.

1-11

Tovuq jigaridan 

qilingan pashtet

Tovuq jigari - 500 g, piyoz - 2 dona (mayda to'rg'algan), sarimsoqpiyoz 

- 1 bo'lak (maydalangan), qaymoq (20 % moy) - 120 ml, sariyog' - 60 g, 

o'simlik yog'i - 2 osh qoshiq, tuz va murch
Katta tarelkaga qaymoq va o'simlik yog'i, piyoz va sarimsoqpiyozni soling, 

qopqog'ini yoping va pechga joylashtiring, keyin tayyorlashni boshlang. 

Tovushli signal berilganda 2 ta tovuq jigarini qo'shing va tayyorlashni 

davom ettiring. Pechdan oling va sovuting. Bir jinsli massaga aralashtirish 

uchun qaymoq, tuz va murchni qo'shing. To'rtburchak shaklidagi tekis 

sirtga o'tkazing, folga bilan yoping va 2-3 soat muzlatgichga qo'ying. Yana 

bir bor aralashtiring. Tost bilan dasturxonga torting.

Kod/Taom

Masalliqlar / Ko'rsatmalar

1-12

Sabzavotli 

frittata

Yirik kartoshka (po'sti artilgan va yupqa aylana shaklida to'rg'algan) - 

2 dona, piyoz (mayda to'rg'algan) - 1 dona, tuxum - 5 dona, kichkina 

sukkini - 2 dona, qizil shirin qalampir - 2 dona, qaymoq (qaymoqli sut, 

35 % yog') - 450 ml, to'rg'algan parmazan pishlog'i - 2 osh qoshiq
1 piyola kartoshka va piyozni aylana shakldagi idishga tagi butunlay 

yopiladigan tarzda terib chiqing. Qaymoqni tuxum bilan aralashtiring, 

aralashmaning yarmini kartoshkaga quying va idishni pechga joylashtiring. 

Sukkini va qalampirni mayda qilib to'rg'ang. Kartoshkani aylana shaklida 

joylashtiring, qolgan tuxum va qaymoq arlashmasini quying, parmazan 

pishlog'ini seping. Tayyorlashni boshlang.

1-13

Kunjutli pishloq 

biskvitlari

Un - 1 piyola, sariyog' - 125 g, yashil mog'orli pishloq (Dorblue) - 60 g, 

maydalangan parmazan pishlog'i - 2 osh qoshiq, to'rg'algan ko'k piyoz - 

0,25 piyola, kunjut urug'i - 0,5 piyola
Unni stolda elakdan o'tkazing. Sariyog'ni kichkina bo'laklarga kesing va 

unga belang. Mayda to'rg'algan yashil pishloq, parmazan va ko'k piyoz 

qo'shing. Yaxshilab aralashtiring. Xamirdan to'pcha yasang, folgaga o'rang 

va 30 daqiqa muzlatgichga qo'ying. Xamirni mayda to'pchalarga bo'ling, 

ularni kunjutda aylantiring.

Yengil yog'langan pishirish varaqasi ustiga joylashtiring va pishiring.

1-14

Shokoladli 

pechenye

Un - 1,5 piyola, bir chimdim tuz, sariyog' - 120 g, qora shokolad - 125 g, 

shakar - 0,5 piyola, tuxum - 1 dona, maydalangan yong'oq - 60 g
Eritilgan sariyog', shokolad va shakarni idishga soling, keyin sovuting. 

Tuxumli aralashma tayyorlang, elangan un va tuz qo'shing. Yaxshilab 

aralashtiring. Yong'oq qo'shing, yana aralashtiring. Osh qoshiq yordamida 

xamirni yengil yog'langan pishirish varaqasi ustiga yoying. Keyin tayyorlang.

1-15

Grechixa pudingi

(а) Tvorog 9% - 120-140 g, shakar - 10-15 g, tuz - 0,5 g, tuxum - 

0,5 dona, qaynatilgan grechixa yormasi - 140 g

(b) Yog' - 5 g, bulash uchun suxari uni - 1-2 g

(c) Smetana - 30 g
Barcha massaliqlarni aralashtiring (a). Sariyog' surtilgan va qoplangan non 

burdalarini ichi chuqur jomga joylashtiring (b). Tepasiga smetana surting (c). 

Tayyorlashni boshlang.

MC28H5013AW_BW_DE68-04234A-04_RU+UK+KK+UZ.indb   18

2017-02-01     11:36:50

Содержание

Полезные видео

Характеристики

Оцените статью
tehnopanorama.ru
Остались вопросы?

Не нашли свой ответ в руководстве или возникли другие проблемы? Задайте свой вопрос в форме ниже с подробным описанием вашей ситуации, чтобы другие люди и специалисты смогли дать на него ответ. Если вы знаете как решить проблему другого человека, пожалуйста, подскажите ему :)

Задать вопрос

Часто задаваемые вопросы
Как посмотреть инструкцию к Samsung MC28H5013AW/BW?
Необходимо подождать полной загрузки инструкции в сером окне на данной странице
Руководство на русском языке?
Все наши руководства представлены на русском языке или схематично, поэтому вы без труда сможете разобраться с вашей моделью
Как скопировать текст из PDF?
Чтобы скопировать текст со страницы инструкции воспользуйтесь вкладкой "HTML"