Хлебопечки BRAYER BR2701 - инструкция пользователя по применению, эксплуатации и установке на русском языке. Мы надеемся, она поможет вам решить возникшие у вас вопросы при эксплуатации техники.
Если остались вопросы, задайте их в комментариях после инструкции.
"Загружаем инструкцию", означает, что нужно подождать пока файл загрузится и можно будет его читать онлайн. Некоторые инструкции очень большие и время их появления зависит от вашей скорости интернета.

9
EN
-1- «BASIC»
• You can add the necessary ingredients (nuts, dried
fruits etc.) during the second dough kneading, you
will hear sound signals at the right moment. When
the symbol (20) «ADD» appears on the display, open
the lid (5), add the necessary ingredients, close the
lid (5).
•
Note:
— you can add ingredients in the programs 1,
2, 3, 4, 5, 6, 10 and 16. Chop the nuts or fruit before
adding.
-2- «FRENCH»
• Bread making takes longer, the bread has large
porous crumb and crispy crust.
-3- «WHOLE-WHEAT BREAD»
•
Bake healthy bread of fine and crude flour. This
baking program provides for a longer time of
preheating so that crude flour absorbs liquid better
and swells better. It is not recommended to use the
delay function when making this bread as that may
cause undesirable results.
-4- «SWEET»
• Add leaven or soda to sweet dough and make savory
pastry.
•
Note:
— you can use the fast baking mode in the
programs -1-2-3-4-.
FAST BAKING MODE IN THE PROGRAMS
-1-2-3-4-
• Press the program selection buttons (9) « » to
select one of the four programs provided with the fast
baking mode 1-2-3-4 , the number of the program will
be shown on the display with the symbols (15).
• Press the button (12) « » to select the crust color,
select the fast baking mode which is shown with the
symbol (19) « ». The digital symbols (23) will
indicate the fast baking mode operation time (see the
table of programs operation time).
-5- «Diet»
• Use this program to bake low carb bread.
-6- «Gluten free»
•
Bake bread of gluten free flour. This baking program
provides for a longer time of preheating so that
flour absorbs liquid better and swells better. It is not
recommended to use the delay function when making
this bread as that may cause undesirable results.
-7- «Fast baking»
• Bread baking takes less time than in the «Classic»
program, but the bread is usually smaller in size and
has denser texture.
Содержание
- 50 ОПИСАНИЕ; Панель управления; «ADD»; Аксессуары
- 52 Перед использованием хлебопечки внимательно
- 55 ПЕРВОЕ ВКЛЮЧЕНИЕ ХЛЕБОПЕЧКИ
- 56 ПАНЕЛЬ УПРАВЛЕНИЯ; Перед использованием хлебопечки, пожалуйста,
- 57 РЕЖИМ БЫСТРОЙ ВЫПЕЧКИ В ПРО
- 61 Таблица времени работы программ:
- 64 УДАЛЕНИЯ ЛОПАСТЕЙ ДЛЯ ЗАМЕШИВАНИЯ
- 65 Мука
- 67 ПОРЯДОК ЗАКЛА ДКИ ИНГРЕДИЕНТОВ В; ДОБАВЛЕНИЕ ИНГРЕДИЕНТОВ
- 68 ВЫПЕЧКА ХЛЕБА
- 70 ТЕХНИЧЕСКИЕ ХАРАКТЕРИСТИКИ
- 74 УТИЛИЗАЦИЯ; Срок службы устройства — 3 года