BRAYER BR2701 - Инструкция по эксплуатации - Страница 9

Хлебопечки BRAYER BR2701 - инструкция пользователя по применению, эксплуатации и установке на русском языке. Мы надеемся, она поможет вам решить возникшие у вас вопросы при эксплуатации техники.

Если остались вопросы, задайте их в комментариях после инструкции.

"Загружаем инструкцию", означает, что нужно подождать пока файл загрузится и можно будет его читать онлайн. Некоторые инструкции очень большие и время их появления зависит от вашей скорости интернета.
Страница:
/ 104
Загружаем инструкцию
background image

9

EN

-1- «BASIC» 

•  You can add the necessary ingredients (nuts, dried 

fruits etc.) during the second dough kneading, you 

will hear sound signals at the right moment. When 

the symbol (20) «ADD» appears on the display, open 

the lid (5), add the necessary ingredients, close the 

lid (5).

• 

Note:

 — you can add ingredients in the programs 1, 

2, 3, 4, 5, 6, 10 and 16. Chop the nuts or fruit before 

adding.

-2- «FRENCH» 

•  Bread making takes longer, the bread has large 

porous crumb and crispy crust. 

-3- «WHOLE-WHEAT BREAD»

• 

Bake healthy bread of fine and crude flour. This 

baking program provides for a longer time of 

preheating so that crude flour absorbs liquid better 

and swells better. It is not recommended to use the 

delay function when making this bread as that may 

cause undesirable results.

-4- «SWEET»

•  Add leaven or soda to sweet dough and make savory 

pastry.

• 

Note:

 — you can use the fast baking mode in the 

programs -1-2-3-4-.

FAST BAKING MODE IN THE PROGRAMS 

-1-2-3-4-

•  Press the program selection buttons (9) «   » to 

select one of the four programs provided with the fast 

baking mode 1-2-3-4 , the number of the program will 

be shown on the display with the symbols (15). 

•  Press the button (12) «   » to select the crust color, 

select the fast baking mode which is shown with the 

symbol (19) «   ». The digital symbols (23) will 

indicate the fast baking mode operation time (see the 

table of programs operation time).

-5- «Diet»

•  Use this program to bake low carb bread.

-6- «Gluten free»

• 

Bake bread of gluten free flour. This baking program 

provides for a longer time of preheating so that 

flour absorbs liquid better and swells better. It is not 

recommended to use the delay function when making 

this bread as that may cause undesirable results.

-7- «Fast baking»

•  Bread baking takes less time than in the «Classic» 

program, but the bread is usually smaller in size and 

has denser texture.

Полезные видео

Характеристики

Оцените статью
tehnopanorama.ru
Остались вопросы?

Не нашли свой ответ в руководстве или возникли другие проблемы? Задайте свой вопрос в форме ниже с подробным описанием вашей ситуации, чтобы другие люди и специалисты смогли дать на него ответ. Если вы знаете как решить проблему другого человека, пожалуйста, подскажите ему :)

Задать вопрос

Часто задаваемые вопросы
Как посмотреть инструкцию к BRAYER BR2701?
Необходимо подождать полной загрузки инструкции в сером окне на данной странице
Руководство на русском языке?
Все наши руководства представлены на русском языке или схематично, поэтому вы без труда сможете разобраться с вашей моделью
Как скопировать текст из PDF?
Чтобы скопировать текст со страницы инструкции воспользуйтесь вкладкой "HTML"