BRAYER BR2701 - Инструкция по эксплуатации - Страница 19

Хлебопечки BRAYER BR2701 - инструкция пользователя по применению, эксплуатации и установке на русском языке. Мы надеемся, она поможет вам решить возникшие у вас вопросы при эксплуатации техники.

Если остались вопросы, задайте их в комментариях после инструкции.

"Загружаем инструкцию", означает, что нужно подождать пока файл загрузится и можно будет его читать онлайн. Некоторые инструкции очень большие и время их появления зависит от вашей скорости интернета.
Страница:
/ 104
Загружаем инструкцию
background image

19

DE

• 

It is important to screen the flour through the strainer 

before the use to saturate it with air; this provides the 

best baking result. 

PROCEDURE FOR LOADING INGREDIENTS 

IN THE BAKING FORM (PIC. 1)

•  It is necessary to observe the sequence of loading of 

ingredients in the baking form (3).

•  The following sequence is recommended:

 - liquid ingredients, eggs, salt, vegetable oil or 

butter, milk powder etc.;

 -

flour; flour should not be completely damped with 

liquid ingredients;

 -

yeast may be put only on dry flour, yeast should 

not be in contact with salt;

 -

make a small cavity in the flour and put the yeast 

in the cavity.

INGREDIENTS ADDING

•  You can add the necessary ingredients (nuts, dried 

fruits etc.) during the second dough kneading, you 

will hear sound signals at the right moment, open 

the lid (5), add the necessary ingredients, close the 

lid (5).

•  If you use the delay function for a long time, never 

add perishable ingredients, such as eggs, fruit 

ingredients.

BREAD BAKING

•  Before plugging the bread maker in make sure that 

the operating voltage of the unit corresponds to the 

voltage of your mains.

•  Open the lid (5) and take out the baking form (3).

•  Make sure that the paddle (4) is installed to its place.

•  Note: — before installing the paddle (4) it is desirable 

to grease it with butter, margarine or vegetable oil, it 

will facilitate its removal from the fresh bread.

•  Put the ingredients into the form (3) in the sequence 

described in the recipe. Usually the ingredients are 

put in the following order (pic. 1):  

1. Liquid ingredients.  

2. Flour, dry ingredients (sugar, salt).  

3. Yeast and leaven. Make a small cavity in the flour 

and put the yeast or leaven in the cavity.

•  Remove the crumbled products or spilled liquids from 

the form (3) outer surface.

•  Install the form (3) back to its place and turn it 

clockwise as far as it will go.

•  Close the lid (5).

•  Insert the power plug into the mains socket, you will 

hear a sound signal and digital symbols (15) of the 

baking program -1- will be shown on the display, 

digital symbols of the program operation time (23) 

«3:05» and the separating dots (22) will be glowing 

constantly.

•  Crust color indication (17) — medium « 

 ».

•  Weight indication (21) «1150 g».

Полезные видео

Характеристики

Оцените статью
tehnopanorama.ru
Остались вопросы?

Не нашли свой ответ в руководстве или возникли другие проблемы? Задайте свой вопрос в форме ниже с подробным описанием вашей ситуации, чтобы другие люди и специалисты смогли дать на него ответ. Если вы знаете как решить проблему другого человека, пожалуйста, подскажите ему :)

Задать вопрос

Часто задаваемые вопросы
Как посмотреть инструкцию к BRAYER BR2701?
Необходимо подождать полной загрузки инструкции в сером окне на данной странице
Руководство на русском языке?
Все наши руководства представлены на русском языке или схематично, поэтому вы без труда сможете разобраться с вашей моделью
Как скопировать текст из PDF?
Чтобы скопировать текст со страницы инструкции воспользуйтесь вкладкой "HTML"