Хлебопечки BRAYER BR2701 - инструкция пользователя по применению, эксплуатации и установке на русском языке. Мы надеемся, она поможет вам решить возникшие у вас вопросы при эксплуатации техники.
Если остались вопросы, задайте их в комментариях после инструкции.
"Загружаем инструкцию", означает, что нужно подождать пока файл загрузится и можно будет его читать онлайн. Некоторые инструкции очень большие и время их появления зависит от вашей скорости интернета.

10 EN
-14- «Jam»
•
Use this program to make jam, confiture, marmalade
or fruit jelly.
-15- Dough kneading
• The bread maker kneads dough and lets it rise. Use
dough for further making of home-baked pastry (pies,
pizza, etc.).
-16- «Manual setting»
The »Manual setting” program is intended for
experienced users who are familiar with the process of
making dough and baking bread. In accordance with
your own ideas, you can set the operation time cycles
of the bread baking program. As you learn the bread
maker better, you will be able to set up and save 8 of
your own bread baking programs.
• Press the program selection button (9) « » and
select the program -16-.
• Press the button (12) the crust color selection
« » to select the user menu of the programs 1- 8,
the programs are shown on the display with the
digital symbols (15).
• To select a user program, press the program
selection button (9) « », select the desired user
program 1-8.
-10- «Yeasted dough»
• The bread maker kneads dough and lets it rise. Use
dough for further making of home-baked pastry (pies,
pizza, etc.).
-11- «Pasta dough»
• Use this program to make dough for pasta.
• The operation time for this program is 15 minutes
and it includes only dough kneading.
-12- «Pizza dough»
• Program for making the pizza dough. The operation
time for this program is 45 minutes and it includes
two cycles of dough kneading and dough rise.
-13- «Yoghurt»
• Program for making yoghurt (see the recipe book).
ATTENTION!
When selecting program7, pour water with the
temperature of 48-50°C into the baking form (3)
(use cooking thermometer for measuring water
temperature precision). Water temperature plays
a crucial role in fastbread making: too low water
temperature will not allow the dough to rise in time,
and excessively high temperature will result in yeast
destruction.
Содержание
- 50 ОПИСАНИЕ; Панель управления; «ADD»; Аксессуары
- 52 Перед использованием хлебопечки внимательно
- 55 ПЕРВОЕ ВКЛЮЧЕНИЕ ХЛЕБОПЕЧКИ
- 56 ПАНЕЛЬ УПРАВЛЕНИЯ; Перед использованием хлебопечки, пожалуйста,
- 57 РЕЖИМ БЫСТРОЙ ВЫПЕЧКИ В ПРО
- 61 Таблица времени работы программ:
- 64 УДАЛЕНИЯ ЛОПАСТЕЙ ДЛЯ ЗАМЕШИВАНИЯ
- 65 Мука
- 67 ПОРЯДОК ЗАКЛА ДКИ ИНГРЕДИЕНТОВ В; ДОБАВЛЕНИЕ ИНГРЕДИЕНТОВ
- 68 ВЫПЕЧКА ХЛЕБА
- 70 ТЕХНИЧЕСКИЕ ХАРАКТЕРИСТИКИ
- 74 УТИЛИЗАЦИЯ; Срок службы устройства — 3 года