BRAYER BR2701 - Инструкция по эксплуатации - Страница 10

Хлебопечки BRAYER BR2701 - инструкция пользователя по применению, эксплуатации и установке на русском языке. Мы надеемся, она поможет вам решить возникшие у вас вопросы при эксплуатации техники.

Если остались вопросы, задайте их в комментариях после инструкции.

"Загружаем инструкцию", означает, что нужно подождать пока файл загрузится и можно будет его читать онлайн. Некоторые инструкции очень большие и время их появления зависит от вашей скорости интернета.
Страница:
/ 104
Загружаем инструкцию
background image

10 EN

-14- «Jam»

• 

Use this program to make jam, confiture, marmalade 

or fruit jelly.

-15- Dough kneading

•  The bread maker kneads dough and lets it rise. Use 

dough for further making of home-baked pastry (pies, 

pizza, etc.).

-16- «Manual setting»

The »Manual setting” program is intended for 

experienced users who are familiar with the process of 

making dough and baking bread. In accordance with 

your own ideas, you can set the operation time cycles 

of the bread baking program. As you learn the bread 

maker better, you will be able to set up and save 8 of 

your own bread baking programs.
•  Press the program selection button (9) «   » and 

select the program -16-.

•  Press the button (12) the crust color selection  

«   » to select the user menu of the programs 1- 8, 

the programs are shown on the display with the 

digital symbols (15).

•  To select a user program, press the program 

selection button (9) «   », select the desired user 

program 1-8. 

-10- «Yeasted dough»

•  The bread maker kneads dough and lets it rise. Use 

dough for further making of home-baked pastry (pies, 

pizza, etc.).

-11- «Pasta dough»

•  Use this program to make dough for pasta. 

•  The operation time for this program is 15 minutes 

and it includes only dough kneading.

-12- «Pizza dough»

•  Program for making the pizza dough. The operation 

time for this program is 45 minutes and it includes 

two cycles of dough kneading and dough rise.

-13- «Yoghurt»

•  Program for making yoghurt (see the recipe book).

ATTENTION! 

When selecting program7, pour water with the 

temperature of 48-50°C into the baking form (3) 

(use cooking thermometer for measuring water 

temperature precision). Water temperature plays 

a crucial role in fastbread making: too low water 

temperature will not allow the dough to rise in time, 

and excessively high temperature will result in yeast 

destruction.

Полезные видео

Характеристики

Оцените статью
tehnopanorama.ru
Остались вопросы?

Не нашли свой ответ в руководстве или возникли другие проблемы? Задайте свой вопрос в форме ниже с подробным описанием вашей ситуации, чтобы другие люди и специалисты смогли дать на него ответ. Если вы знаете как решить проблему другого человека, пожалуйста, подскажите ему :)

Задать вопрос

Часто задаваемые вопросы
Как посмотреть инструкцию к BRAYER BR2701?
Необходимо подождать полной загрузки инструкции в сером окне на данной странице
Руководство на русском языке?
Все наши руководства представлены на русском языке или схематично, поэтому вы без труда сможете разобраться с вашей моделью
Как скопировать текст из PDF?
Чтобы скопировать текст со страницы инструкции воспользуйтесь вкладкой "HTML"