BRAYER BR2701 - Инструкция по эксплуатации - Страница 18

Хлебопечки BRAYER BR2701 - инструкция пользователя по применению, эксплуатации и установке на русском языке. Мы надеемся, она поможет вам решить возникшие у вас вопросы при эксплуатации техники.

Если остались вопросы, задайте их в комментариях после инструкции.

"Загружаем инструкцию", означает, что нужно подождать пока файл загрузится и можно будет его читать онлайн. Некоторые инструкции очень большие и время их появления зависит от вашей скорости интернета.
Страница:
/ 104
Загружаем инструкцию
background image

18 DE

•  Do not use excessive quantities of salt. Always use 

fine salt (coarse salt can damage the baking form’s 

non-stick coating).

Eggs

•  Eggs improve the structure and volume of the pastry, 

enrich flavor. 

•  Before adding eggs to the dough, it is recommended 

to whip them thoroughly.

Animal and vegetable fats

•  Animal and vegetable fats make the pastry softer and 

increase storage life. 

•  Before adding butter, it should be cut into small 

cubes and warm up to room temperature.

Baking powder and soda

•  Soda and baking powder (leaven) shorten the time 

necessary for dough rise. 

•  Use leaven or soda when using programs 

«SUPERFAST 1 and 2». 

•  It is necessary to mix soda with citric acid and a little 

flour beforehand (5 g of baking soda, 3 g of citric acid 

and 12 g of flour). This amount of powder (20 g) is 

rated for 500 g of flour. 

•  Do not use vinegar for soda slaking, use of vinegar 

makes the crumb damper and less homogeneous. 

•  Baking powder (leaven) is just to be poured into the 

form following recipe instructions.

Water

•  Water temperature plays the crucial role in bread 

baking. 

•  Optimal water temperature is from 20 to 25°C, and 

for «SUPERFAST 1, 2» program is from 45 to 50°C. 

•  You may use milk instead of water or enrich bread 

flavor by adding some natural juice.

Dairy products

•  Dairy products improve the nutritional value and 

flavor of the bread. The bread crumb will be more 

beautiful and savory. 

•  Use fresh dairy products or powdered milk.

Weight of ingredients 

•  One of the important conditions for bread making is 

use of precise quantity of ingredients. 

•  It is strongly recommended to use kitchen scale, the 

measuring cup (25) and the measuring spoon (27) to 

measure precise quantity of ingredients, otherwise 

the ready bread may not comply with your need. 

•  Fill the measuring cup (25) with liquid to the 

appropriate mark. Check dosage by placing the cup 

(25) on a flat surface. 

•  Clean the measuring cup (25) thoroughly from the 

remaining previous ingredient.

•  Do not compact dry ingredients when putting them 

into the measuring cup (25). 

Полезные видео

Характеристики

Оцените статью
tehnopanorama.ru
Остались вопросы?

Не нашли свой ответ в руководстве или возникли другие проблемы? Задайте свой вопрос в форме ниже с подробным описанием вашей ситуации, чтобы другие люди и специалисты смогли дать на него ответ. Если вы знаете как решить проблему другого человека, пожалуйста, подскажите ему :)

Задать вопрос

Часто задаваемые вопросы
Как посмотреть инструкцию к BRAYER BR2701?
Необходимо подождать полной загрузки инструкции в сером окне на данной странице
Руководство на русском языке?
Все наши руководства представлены на русском языке или схематично, поэтому вы без труда сможете разобраться с вашей моделью
Как скопировать текст из PDF?
Чтобы скопировать текст со страницы инструкции воспользуйтесь вкладкой "HTML"