Духовые шкафы Franke FMY 99 HS BK - инструкция пользователя по применению, эксплуатации и установке на русском языке. Мы надеемся, она поможет вам решить возникшие у вас вопросы при эксплуатации техники.
Если остались вопросы, задайте их в комментариях после инструкции.
"Загружаем инструкцию", означает, что нужно подождать пока файл загрузится и можно будет его читать онлайн. Некоторые инструкции очень большие и время их появления зависит от вашей скорости интернета.

RO
87
ACCESORII
Grătar metalic
Tavă de cuptor sau formă
pentru prăjituri,
pe grătar metalic
Tavă de colectare a
picăturilor / tavă de copt
sau tavă de cuptor, pe
grătar metalic
Tavă de colectare a
picăturilor / tavă de copt
Tavă de colectare a
picăturilor
cu 500 ml de apă
ABUR PUR
Reţetă
Preîncălzire
Temperatură (°C)
Timp de gătit
(Min.)
Nivel şi accesorii
Legume proaspete
(întregi)
—
100
30 - 80
2
1
Legume proaspete
(bucăţi)
—
100
15 - 40
2
1
Legume congelate
—
100
20 - 40
2
1
Peşte întreg
—
90
40 - 50
2
1
Fileuri de peşte
—
90
20 - 30
2
1
Fileuri de pui
—
100
15 - 50
2
1
Ouă
—
100
10 - 30
2
1
Fructe
(întregi)
—
100
15 - 45
2
1
Fructe
(bucăţi)
—
100
10 - 30
2
1
AER FORŢAT + ABURI
Reţetă
Nivel de generare
aburi
Preîncălzire
Temperatură (°C)
Timp de gătit
(Min.)
Nivel şi accesorii
Biscuiţi fragezi / Fursecuri
SCĂZUT
—
140 - 150
35 - 55
3
SCĂZUT
—
140
30 - 50
4
1
SCĂZUT
—
140
40 - 60
5
3
1
Prăjitură mică / Brioşă
SCĂZUT
—
160 - 170
30 - 40
3
SCĂZUT
—
150
30 - 50
4
1
SCĂZUT
—
150
40 - 60
5
3
1
Torturi dospite
SCĂZUT
—
170 - 180
40 - 60
2
Pandişpanuri
SCĂZUT
—
160 - 170
30 - 40
2
Focaccia
SCĂZUT
—
200 - 220
20 - 40
3
Franzelă
SCĂZUT
—
170 - 180
70 - 100
3
Pâine mică
SCĂZUT
—
200 - 220
30 - 50
3
Baghetă
SCĂZUT
—
200 - 220
30 - 50
3
Cartofi copţi
MEDIU
—
200 - 220
50 - 70
3
Carne de viţel / vită / porc
1 kg
MEDIU
—
180 - 200
60 - 100
3
Carne de viţel / vită / porc
(tăiată în bucăţi)
MEDIU
—
160 - 180
60 - 80
3
Muşchi de vită, în sânge
1 kg
MEDIU
—
200 - 220
40 - 50
3
Muşchi de vită, în sânge
2 kg
MEDIU
—
200
55 - 65
3
Pulpă de miel
MEDIU
—
180 - 200
65 - 75
3
But de porc pentru tocăniţă
MEDIU
—
160 - 180
85 - 100
3
Carne de pui / bibilică / raţă
1 - 1,5 kg
MEDIU
—
200 - 220
50 - 70
3
Carne de pui / bibilică / raţă
(tăiată în bucăţi)
MEDIU
—
200 - 220
55 - 65
3
Legume umplute
(roşii, dovlecei, vinete)
MEDIU
—
180 - 200
25 - 40
3
File de peşte
MARE
—
180 - 200
15 - 30
3
Характеристики
Остались вопросы?Не нашли свой ответ в руководстве или возникли другие проблемы? Задайте свой вопрос в форме ниже с подробным описанием вашей ситуации, чтобы другие люди и специалисты смогли дать на него ответ. Если вы знаете как решить проблему другого человека, пожалуйста, подскажите ему :)