Franke FMY 99 HS BK - Инструкция по эксплуатации - Страница 38

Духовые шкафы Franke FMY 99 HS BK - инструкция пользователя по применению, эксплуатации и установке на русском языке. Мы надеемся, она поможет вам решить возникшие у вас вопросы при эксплуатации техники.

Если остались вопросы, задайте их в комментариях после инструкции.

"Загружаем инструкцию", означает, что нужно подождать пока файл загрузится и можно будет его читать онлайн. Некоторые инструкции очень большие и время их появления зависит от вашей скорости интернета.
Страница:
/ 187
Загружаем инструкцию
background image

38

GRIL

Vrchný ohrevný článok umožňuje dosiahnuť optimálne 

výsledky pri grilovaní� Jedlo umiestnite na 4� alebo 

5� úroveň� Pri grilovaní mäsa používajte nádobu na 

zachytávanie tuku a šťavy z pečenia� Vložte ju na 3� 

alebo 4� úroveň a nalejte do nej približne pol litra pitnej 

vody� Rúru netreba predhrievať�

Počas grilovania musia dvierka rúry zostať zatvorené�

Ak chcete mäso grilovať, vyberte rezne rovnakej hrúbky, 

aby sa všade prepiekli rovnomerne� Veľmi hrubé kusy 

mäsa je potrebné piecť dlhšie�

 Aby sa predišlo spáleniu povrchu mäsa, zvoľte nižšiu 

polohu roštu, aby bolo mäso ďalej od grilu� V polovici 

prípravy jedlo obráťte�

Na zachytávanie šťavy z mäsa sa odporúča vsunúť 

priamo pod rošt s pečeným mäsom nádobu, do ktorej 

ste vliali pol litra pitnej vody� Podľa potreby doplňte�

Recept

Predohrev

Úroveň grilu

Čas pečenia (Min.)

Úroveň a príslušenstvo

Hrianka

3 (vysoká)

3 – 6

5

Rybie filé / filety

2 (stredná)

20 – 30

4

3

Klobásky / Kebaby / Rebierka / Hamburgery

2 – 3 (stredná – 

vysoká)

15 – 30

5

4

TURBO GRIL

Pri tejto funkcii sa horný ohrevný článok a ventilátor 

zapnú naraz�

Odporúča sa používať nádobu na odkvapkávanie na 

zachytenie šťavy z pečenia�

Vložte ju na 1� alebo 2� úroveň a nalejte do nej približne 

pol litra pitnej vody� Rúru netreba predhrievať� Počas 

pečenia musia zostať dvierka rúry zatvorené�

Po uplynutí dvoch tretín času pečenia jedlo obráťte�

Používajte pekáč alebo nádobu z varného skla vhodnej 

veľkosti podľa kusu mäsa, ktoré sa má piecť� Pri pečení 

veľkých kusov prilejte do pekáča trochu vývaru a počas 

pečenia mäso polievajte, aby sa zlepšila jeho chuť� Po 

upečení nechajte mäso odstáť v rúre počas ďalších 10 – 

15 minút alebo ho zabaľte do alobalu�

Recept

Predohrev

Úroveň grilu

Čas pečenia (Min.)

Úroveň a príslušenstvo

Pečené kurča 1 – 1,3 kg

2 (stredná)

55 – 70

2

1

Jahňacie stehno / Kolená

2 (stredná)

60 – 90

3

Pečené zemiaky

2 (stredná)

35 – 55

3

Gratinovaná zelenina

3 (vysoká)

10 – 25

3

PRÍSLUŠENSTVO

Rošt

Pekáč alebo forma na 

tortu  

na rošte

Nádoba na 

odkvapkávanie / 

plech na pečenie 

alebo pekáč na rošte

Nádoba na 

odkvapkávanie/plech 

na pečenie

Nádoba na 

odkvapkávanie  

s 500 ml vody

Характеристики

Оцените статью
tehnopanorama.ru
Остались вопросы?

Не нашли свой ответ в руководстве или возникли другие проблемы? Задайте свой вопрос в форме ниже с подробным описанием вашей ситуации, чтобы другие люди и специалисты смогли дать на него ответ. Если вы знаете как решить проблему другого человека, пожалуйста, подскажите ему :)

Задать вопрос

Часто задаваемые вопросы
Как посмотреть инструкцию к Franke FMY 99 HS BK?
Необходимо подождать полной загрузки инструкции в сером окне на данной странице
Руководство на русском языке?
Все наши руководства представлены на русском языке или схематично, поэтому вы без труда сможете разобраться с вашей моделью
Как скопировать текст из PDF?
Чтобы скопировать текст со страницы инструкции воспользуйтесь вкладкой "HTML"