Profi Cook PC-SV 1112 - Инструкция по эксплуатации - Страница 47

Мультиварки Profi Cook PC-SV 1112 - инструкция пользователя по применению, эксплуатации и установке на русском языке. Мы надеемся, она поможет вам решить возникшие у вас вопросы при эксплуатации техники.

Если остались вопросы, задайте их в комментариях после инструкции.

"Загружаем инструкцию", означает, что нужно подождать пока файл загрузится и можно будет его читать онлайн. Некоторые инструкции очень большие и время их появления зависит от вашей скорости интернета.
Страница:
/ 82
Загружаем инструкцию
background image

47

PC-SV1112_IM 

18.03.16

 

Meat:  Temperature  58 °C - 62 °C

Thickness

Time in minutes

10 mm

30

20 mm

45

30 mm

95

40 mm

120

50 mm

180

60 mm

250

 

Poultry:  Temperature  63 °C - 65 °C

Thickness

Time in minutes

10 mm

20

20 mm

40

30 mm

75

40 mm

90

 

Fish:  Temperature  55 °C - 58 °C

Thickness

Time in minutes

10 mm

10

20 mm

20

30 mm

30

40 mm

40

50 mm

50

60 mm

60

 

Vegetables:  Temperature  80 °C - 85 °C

Type

Time in minutes

Potatoes

40

Asparagus

25

Root vegetables

70

Crisp vegetables

70

First Use

Some smell occurs at the time of first use. This is 

caused by the protective coating of the heating ele

-

ments. This is normal and harmless.

Power Failure

In case of a power failure, the appliance automatically 

continues the cooking process if power is supplied 

again within 30 minutes. In case of a longer power 

failure, the temperature and the time must be set again 

and the process must be started again.

Use

1. 

Place the vacuumed food into the appliance.

2. 

Fill warm water into the appliance to reduce the 

heating time. 

3.  Important: Close the lid to ensure a constant 

temperature.

4. 

Turn the device on. The display shows the preset: 

056 °C cooking temperature and 08:00 hours 

cooking time. The temperature display is flashing.

5.  Set the desired temperature. 

6.  Set the cooking time.

7. 

Press the START / STOP button. The current water 

temperature is displayed. The appliance starts to 

heat the water.

8. 

A beep sounds when the set temperature is 

reached. The timer display flashes. The tempera

-

ture is maintained. Press the START / STOP button 

to start the set cooking time. The timer count-down 

starts. The colon in the time display flashes.

9. 

You hear a beep at the end of the time. The 

illumination of the display goes out. The device will 

switch off automatically. 

After Cooking

After cooking, you can use the food in different ways:

Keeping Food warm

You can keep pasteurized food warm at 55 °C or 

higher until it is served. While keeping the food warm 

prevents growth of any germs, meat and vegetables 

are further cooked and may turn mushy when they are 

kept warm too long. This depends on the temperature 

and the type of food. Tough pieces of beef may be 

cooked and kept for 24 to 48 hours in a water bath at 

55 °C. However, most food can be kept only for 8 to 10 

hours before becoming too soft.

Operate the Sous Vide pan as described above.
• 

Set a temperature of 55 °C.

• 

Select the max. time for keeping the food warm 

after cooking.

Some hints in the following:

Food

Max. time in hours

Meat

6 - 10

Poultry

2 - 3

Fish

1

Vegetables

2

Характеристики

Оцените статью
tehnopanorama.ru
Остались вопросы?

Не нашли свой ответ в руководстве или возникли другие проблемы? Задайте свой вопрос в форме ниже с подробным описанием вашей ситуации, чтобы другие люди и специалисты смогли дать на него ответ. Если вы знаете как решить проблему другого человека, пожалуйста, подскажите ему :)

Задать вопрос

Часто задаваемые вопросы
Как посмотреть инструкцию к Profi Cook PC-SV 1112?
Необходимо подождать полной загрузки инструкции в сером окне на данной странице
Руководство на русском языке?
Все наши руководства представлены на русском языке или схематично, поэтому вы без труда сможете разобраться с вашей моделью
Как скопировать текст из PDF?
Чтобы скопировать текст со страницы инструкции воспользуйтесь вкладкой "HTML"