Profi Cook PC-SV 1112 - Инструкция по эксплуатации - Страница 46

Мультиварки Profi Cook PC-SV 1112 - инструкция пользователя по применению, эксплуатации и установке на русском языке. Мы надеемся, она поможет вам решить возникшие у вас вопросы при эксплуатации техники.

Если остались вопросы, задайте их в комментариях после инструкции.

"Загружаем инструкцию", означает, что нужно подождать пока файл загрузится и можно будет его читать онлайн. Некоторые инструкции очень большие и время их появления зависит от вашей скорости интернета.
Страница:
/ 82
Загружаем инструкцию
background image

46

PC-SV1112_IM 

18.03.16

•  You can purchase a vacuum sealer in a specialist 

shop. From our product line we recommend the 

vacuum sealer PC-VK 1080 and the corresponding 

spare bags and foils. Contact your dealer. 

• 

Vacuum Sealer PC-VK 1080

Item No.: 501 080

• 

Spare bag, size 22 x 30 cm

Item No.: 8 910 151

• 

Spare bag, size 28 x 40 cm

Item No.: 8 910 152

• 

Foil roll, size 28 cm x 6 m

Item No.: 8 910 155

Application Instructions for the Appliance

Location
• 

Set the appliance onto a non-slip, level, and 

heat-resistant surface.

• 

Take care that the appliance and the mains cable 

never are placed onto hot surfaces or near heat 

sources (e.g. range, hob).

Mains Cable

A cable holder is located on the bottom of the appli

-

ance. Unwind the mains cable completely.

Electric Connection
• 

Before inserting the power plug into the outlet, 

check that the mains voltage to be used matches 

that of the device. You can find the required infor

-

mation on the nameplate.

• 

Observe the cable guidance on the rear of the 

appliance. Connect the device only to a correctly 

installed safety socket.

Function Buttons

Button

Function description

Turn the appliance on / off

Timer / Temp Set the desired water temperature / 

cooking time

Reduce the temperature / cooking time 

setting

+

Increase the temperature / cooking 

time setting

°F / °C

Selection of the temperature unit

Start / Stop

Start the heating phase; start the 

cooking time / stop the process

When switched on, each button press is confirmed 

with a beep.

Water Quantity

• 

Always fill the Sous Vide pan including the food to 

be cooked with water up to the MAX mark. This 

ensures that the set temperatures are maintained 

within + / - 1 °C. 

• 

The weld-sealed food 

always must be covered 

with water.

• 

If the food should not be surrounded by water be

-

cause of an air bubble, place a weight (e.g. a dish) 

onto the bag or fix the bag with the supplied rack. 

Use of the Rack

You can position up to 3 individually weld-sealed foods 

(e.g. steaks) in the rack. This ensures that each bag is 

surrounded by water.

Setting the Temperature

• 

To change the temperature unit, press the button 

°F / °C for app. 5 seconds.

•  Use the buttons 

 / 

+

 to select a temperature be-

tween 45 °C and 90 °C (115 °F and 195 °F).

• 

Keeping the button 

 or 

+

 pressed starts rapid 

change.

• 

Confirm your setting with the button TIMER / TEMP.

Setting the Cooking Time
•  When you press the button 

 / 

+

 shortly, the setting 

is changed in steps of 0.5 hours in the range from 

2 to 72 hours and in steps of 1 minute in the range 

under 2 hours.

• 

Keeping the buttons   / 

+

 pressed starts rapid 

change.

• 

Confirm your setting with the button START / STOP.

• 

The cooking time depends on the thickness of the 

food. The times may vary due to quantity and con

-

sistency of the food as well. Accordingly, the follow

-

ing time settings are only guidelines and should be 

adapted according to your taste. 

• 

Extend the time by at least 20 % for deep-frozen 

food.

• 

Double the time for tough meat.

 WARNING:

The temperatures listed in the tables must 

not be 

fallen short of!

Характеристики

Оцените статью
tehnopanorama.ru
Остались вопросы?

Не нашли свой ответ в руководстве или возникли другие проблемы? Задайте свой вопрос в форме ниже с подробным описанием вашей ситуации, чтобы другие люди и специалисты смогли дать на него ответ. Если вы знаете как решить проблему другого человека, пожалуйста, подскажите ему :)

Задать вопрос

Часто задаваемые вопросы
Как посмотреть инструкцию к Profi Cook PC-SV 1112?
Необходимо подождать полной загрузки инструкции в сером окне на данной странице
Руководство на русском языке?
Все наши руководства представлены на русском языке или схематично, поэтому вы без труда сможете разобраться с вашей моделью
Как скопировать текст из PDF?
Чтобы скопировать текст со страницы инструкции воспользуйтесь вкладкой "HTML"