Marta MT-4320 Синий сапфир - Инструкция по эксплуатации - Страница 38

Мультиварки Marta MT-4320 Синий сапфир - инструкция пользователя по применению, эксплуатации и установке на русском языке. Мы надеемся, она поможет вам решить возникшие у вас вопросы при эксплуатации техники.

Если остались вопросы, задайте их в комментариях после инструкции.

"Загружаем инструкцию", означает, что нужно подождать пока файл загрузится и можно будет его читать онлайн. Некоторые инструкции очень большие и время их появления зависит от вашей скорости интернета.
Страница:
/ 84
Загружаем инструкцию
background image

                                                                                                                                                                                 

MT-4320/4321

 

 

38 

Cake:  the  dough was  not  well  cooked. 

Dough stuck  to  the  lid  while  proving and shut 
the  steam  relief  valve. 

Put  smaller  amount  of  dough  into  the  pot. 

Too much  dough. 

Take the  pastry out  of  the  pot,  turn  upside  down and keep  cooking  till  the  end of  the  program.  Next 
time  use smaller  amount  of  dough. 

Dish is overcooked 

Wrong  cooking  time  or ingredients  selection.   
Ingredients  are cut  into  too  small  pieces. 

Use proved recipe  that  is  adapted  for this  multicooker  model.  Ingredients,  way of  cutting, 
proportions,  time  of  cooking  and  cooking  program  must  match  the  recipe. 

Long time  of 

“Keep  warm”

  function  using  after  cooking  process  finish. 

It  is  not  recommended  to  use  “

Keep warm

”  function  for  a long  time. 

Products are boiling away 

Porridge: milk  is  boiling  away . 

Quality  and properties  of  milk  may vary because  of  location  and  conditions.  Use  ultra-pasteurized 
milk  with  a fat  content  up to  2.5% . If  necessary,  dilute  milk  with  water. 

The ingredients  have not  been  pr epared before  cooking  or prepared incorrectly  (not  washed,  ect.). 
Ingredients  proportion  or type  of  product  was wrong.  

Use proved recipe  that  is  adapted  for this  multicooker  model.  Ingredients,  way of  cutting, 
proportions,  time  of  cooking  and  cooking  program  must  match  the  recipe. 
Whole  grain cereals,  meat,  fish  and  seafood  must  be thoroughly  rinsed until  clear water  before 
cooking. 

Dish burns 

The inner pot  was not  washed  well. 
Inner pot  coating  was damaged. 

Make  sure that  inner  pot  is  clean  and coating  is  not  damaged  before  cooking. 

Total  amount  of  ingredients  was less  than  recommended.   

Use proved recipe  that  is  adapted  for this  multicooker  model. 

Too long  cooking. 

Set  less  cooking  time  or use  proved recipe  that  is  adapted  for  this  multicooker  model. 

Fry: there  was no  oil  in the  pot,  ingredients  were not  stirred  properly. 

For frying  pour oil  so  it  covers  inner pot  bottom  with  a thin  layer. Mind to  stir  the  dish  from  time  to 
time  or turn  the  product  over. 

Stew:  liquid  shortage  in the  pot. 

Pour more  liquid  into  the  pot. 

Boil:  liquid  shortage  in the  pot  - ingredients  proportion  was  wrong. 

Follow  the  proportion  of  hard and  liquid  ingredients.   

Bake:  inner pot  was not  enough  greased. 

Grease  inner pot  surface  before  placing  dough  inside. 

Product has lost its shape 

The dish  waas  stirred  too  often. 

Stir  the  meal  each  5-7minutes  while  frying. 

Too long  cooking. 

Set  less  cooking  time  or use  proved recipe  that  is  adapted  for  this  multicooker  model. 

Cooked pastry is too moist  

Too moist  ingredients  were used  (juicy  vegetables  or fruits,  frozen  berries, sour  cream,  etc) 

Choose  ingredients  according  to  the  recipe.  Try to  avoid too  moist  products. 

Cooked  pastry  was kept  in closed  multicooker  too  long. 

Take cooked  pastry  out  of  the  multicooker  right  after  the  cooking  program  finish.  In case  of  using 
“Keep warm”  function  you may leave  cooked  pastry  in the  multicooker  for short  time. 

Pastry hasn‟t risen 

Eggs  and sugar  were not  properly beaten  up. 

Use proved recipe  that  is  adapted  for this  multicooker  model.  Ingredients,  way of  cutting , 
proportions,  time  of  cooking  and  cooking  program  must  match  the  recipe. 

Flour was not  sieved or dough  was not  kneaded  properly.

 

Wrong  order of  ingredients  adding. 
Chosen  cooking  recipe  didn‟t  match  this  multicooker  model. 

 
 
 
 

Полезные видео

Характеристики

Оцените статью
tehnopanorama.ru
Остались вопросы?

Не нашли свой ответ в руководстве или возникли другие проблемы? Задайте свой вопрос в форме ниже с подробным описанием вашей ситуации, чтобы другие люди и специалисты смогли дать на него ответ. Если вы знаете как решить проблему другого человека, пожалуйста, подскажите ему :)

Задать вопрос

Часто задаваемые вопросы
Как посмотреть инструкцию к Marta MT-4320 Синий сапфир?
Необходимо подождать полной загрузки инструкции в сером окне на данной странице
Руководство на русском языке?
Все наши руководства представлены на русском языке или схематично, поэтому вы без труда сможете разобраться с вашей моделью
Как скопировать текст из PDF?
Чтобы скопировать текст со страницы инструкции воспользуйтесь вкладкой "HTML"