Мультиварки Marta MT-4320 Синий сапфир - инструкция пользователя по применению, эксплуатации и установке на русском языке. Мы надеемся, она поможет вам решить возникшие у вас вопросы при эксплуатации техники.
Если остались вопросы, задайте их в комментариях после инструкции.
"Загружаем инструкцию", означает, что нужно подождать пока файл загрузится и можно будет его читать онлайн. Некоторые инструкции очень большие и время их появления зависит от вашей скорости интернета.

MT-4320/4321
36
Wipe the multicooker housing and the lid with wet cloth and dry.
EXTRA FEATURES
BABY MEAL W ARM UP
Pour 1-2 l of water into the multicooker pot. Place bottles with baby meal into the pot.
Close the lid. Take the steam relief valve out.
Select program
“Мультиповар/Multicooker”.
Set temperature 60°C and time 20 minutes.
Press OK
button and cook till the end of program.
PAS TEURI ZATI ON
Pasteurization is liquids heating process. Pasteurization is used for food disinfection and for extension of storage period. Products nutritional value, taste and useful properties don‟t change.
Pour liquid into the pot (no more than maximum on the scale).
Close the lid. Take the steam relief valve out.
Select program
“Мультиповар/Multicooker”
.
Set temperature 75°C.
Set time according to the table below:
-
500 ml / 1hour 5 minutes
-
1000 ml / 1hour 10 minutes
-
1500 ml / 1hour 15 minutes
Press OK
button and cook till the end of program.
When cooking process is over, take the product out of the pot. Cool it and keep in a refrig erator.
S TERI LI ZATI ON
There are two ways of sterilization with the multicooker: immersed and steamed.
Please use immersed way for jars and big objects:
Fill the jars with water and place them into the pot. Pour water into the pot to reach jars necks.
Содержание
- 9 МЕРЫ БЕЗОПАСНОСТИ
- 11 ДИСПЛЕЙ; ИСПОЛЬЗОВАНИЕ ПРИБОРА
- 12 ПРИГОТОВЛЕНИЕ БЕЗ ДАВЛЕНИЯ
- 13 ПРИГОТОВЛЕНИЕ ПОД ДАВЛЕНИЕМ
- 17 ПОЛЬЗОВАТЕЛЬСКАЯ ПРОГРАММА ШЕФ; ОПИСАНИЕ ФУНКЦИЙ
- 19 ЧИСТКА И УХОД
- 20 ДОПОЛНИТЕЛЬНЫЕ ВОЗМОЖНОСТИ
- 22 СОВЕТЫ ПО ПРИГОТОВЛЕНИЮ
- 25 УСТРАНЕНИЕ НЕПОЛАДОК; ПРАВИЛА И УСЛОВИЯ РЕАЛИЗАЦИИ И УТИЛИЗАЦИИ
- 26 ТЕХНИЧЕСКИЕ ХАРАКТЕРИСТИКИ