Микроволновые печи Electrolux EMS17006OX - инструкция пользователя по применению, эксплуатации и установке на русском языке. Мы надеемся, она поможет вам решить возникшие у вас вопросы при эксплуатации техники.
Если остались вопросы, задайте их в комментариях после инструкции.
"Загружаем инструкцию", означает, что нужно подождать пока файл загрузится и можно будет его читать онлайн. Некоторые инструкции очень большие и время их появления зависит от вашей скорости интернета.

SLOVENČINA
95
RIAD VhODNÝ DO MIKROVLNNEj RúRY
PRÍPRAVA jEDÁL V MIKROVLNNEj RúRE
Riad
Bezpečnosť
mikrovlnnej
rúry
Poznámky
Alobal/nádoby s
alobalom
✔
/
✘
Aby sa jedlo neprehrialo, môžete ho prikryť kúskami alobalu. fóliu
udržiavajte aspoň 2 cm od stien rúry, pretože môže dôjsť k
iskreniu. Nádoby z fólie sa neodporúčajú, ak ich výslovne
neodporúča výrobca. Dôkladne dodržujte pokyny výrobcov.
Zapekacie taniere
✔
Vždy dodržujte pokyny výrobcov. Neprekračujte uvedený čas
zahriatia. Buďte veľmi opatrní, pretože tieto taniere sú po zahriatí
veľmi horúce.
Porcelán a keramika
✔
/
✘
Porcelán, keramika, glazúrované nádoby a kostný porcelán sú v
zásade vhodné, okrem prípadov, ak obsahujú kovovú dekoráciu.
Sklený riad, napr.
Pyrex®
✔
Pri používaní jemného skla je potrebné postupovať opatrne,
pretože sa pri náhlom zahriatí môže rozbiť alebo prasknúť.
Kov
✘
Neodporúča sa používať kovový riad v mikrovlnnej rúre, pretože
bude iskriť, čo môže mať za následok požiar.
Umelá hmota/
polystyrén, napr.
nádoby z prevádzok
rýchleho občerstvenia
✔
je potrebné postupovať opatrne, pretože niektoré nádoby sa pri
vysokých teplotách topia alebo strácajú farbu.
Plastová fólia
✔
Nemala by sa dotýkať jedla a musí byť prepichnutá, aby mohla
unikať para.
Vrecká do mrazničky,
vrecká na pečenie
✔
Musia byť prepichnuté, aby mohla unikať para. Dbajte na to, aby
vrecká boli vhodné na používanie v mikrovlnnej rúre.
Nepoužívajte plastové ani kovové svorky, pretože sa môžu
roztopiť alebo vznietiť pri iskrení.
Papierové taniere,
poháre a kuchynský
papier
✔
Používajte len na zohrievanie alebo na absorbovanie vlhkosti. je
potrebné postupovať opatrne, pretože prehriatie môže spôsobiť
požiar.
Nádoby zo slamy a
drevené nádoby
✔
Pri používaní týchto materiálov nenechávajte mikrovlnnú rúru bez
dozoru, lebo prehriatie môže zapríčiniť požiar.
Recyklovaný papier
a novinový papier
✘
Môže obsahovať čiastočky kovu, čo môže spôsobiť iskrenie a viesť
ku vzniku požiaru.
Rúru je možné naprogramovať až na 90 minút.
jednotka prírastku času prípravy je od 15 sekúnd
až po 5 minút. Závisí to od celkovej dĺžky prípravy
podľa zobrazenia v tabuľke.
Čas prípravy
Jednotka prírastku
0–5 minút
15 sekúnd
5–10 minút
30 sekúnd
10–30 minút
1 minúta
30 –90 minút
5 minút
MANUÁLNE ROZMRAZOVANIE
Na manuálne rozmrazenie (bez použitia funkcie
Automatické rozmrazovanie) zvoľte výkon 240 W.
Na displeji sa objaví symbol rozmrazovania vždy
po zvolení tejto úrovne výkonu.
Содержание
- 3 ИНС ТРУКцИИ ПО БЕЗОПАСНОС ТИ
- 5 Предупреждение ожогов
- 6 Другие предупреждения
- 7 СхЕМА УС ТРОЙС ТВА; СВЧ-ПЕЧь И АКСЕССУАРы
- 8 ЭКОНОМИЧНыЙ РЕЖИМ
- 10 ИСПОЛьЗОВАНИЕ СВЧ-ПЕЧИ; ПРИгОТОВЛЕНИЕ ПИщИ В МИКРОВОЛНОВОЙ ПЕЧИ; Характеристики пищи
- 11 Посуда
- 12 Рекомендуемое использование; РУЧНАя РАЗМОРОЗКА
- 13 КУхОННыЙ ТАЙМЕР; ПРИБАВьТЕ 30 СЕКУНД; Прямой запуск; ПЛюС И МИНУС
- 14 Автоматического Приготовления; Пища
- 16 ТАБЛИцы ПРОгРАММ
- 18 РЕцЕПТы ДЛя АВТОМАТИЧЕСКОгО ПРИгОТОВЛЕНИя; Рыбное филе с пикантным соусом; ПОНИЖЕННыЙ УРОВЕНь МОщНОС ТИ
- 19 Разморозка; КУЛИНАРНыЕ ТАБЛИцы; Разогревание пищи и напитков; метод
- 20 РЕцЕПТы
- 21 Грибной суп
- 23 Лазанья
- 24 УхОД И ОЧИС ТКА; Панель управления
- 25 Дверца; Не
- 26 ТЕхНИЧЕСКИЕ хАРАК ТЕРИС ТИКИ; Проблема
- 27 УС ТАНОВКА; микроволновую печь можно установить в положение A,; УС ТАНОВКА ОБОРУДОВАНИя
- 28 прямо; Розетку не нужно размещать за шкафом.; ЭЛЕК ТРИЧЕСКИЕ СОЕДИНЕНИя
- 29 УПАКОВОЧНыЕ МАТЕРИА Лы; У ТИЛИЗАцИя С ТАРОЙ ТЕхНИКИ; ЭКОЛОгИЧЕСКАя ИНфОРМАцИя
- 30 Европейская Гарантия:; гАРАНТИя/СЕРВИСНАя С ЛУЖБАОЙС ТВА
Характеристики
Остались вопросы?Не нашли свой ответ в руководстве или возникли другие проблемы? Задайте свой вопрос в форме ниже с подробным описанием вашей ситуации, чтобы другие люди и специалисты смогли дать на него ответ. Если вы знаете как решить проблему другого человека, пожалуйста, подскажите ему :)