Микроволновые печи Electrolux EMS17006OX - инструкция пользователя по применению, эксплуатации и установке на русском языке. Мы надеемся, она поможет вам решить возникшие у вас вопросы при эксплуатации техники.
Если остались вопросы, задайте их в комментариях после инструкции.
"Загружаем инструкцию", означает, что нужно подождать пока файл загрузится и можно будет его читать онлайн. Некоторые инструкции очень большие и время их появления зависит от вашей скорости интернета.

www.electrolux.com
130
Sulatamine ja küpsetamine
Liha ja kala küpsetamine
rETSEPTID
Seenesupp
1. Asetage juurviljad ja puljong kaussi, katke see
ja küpsetage.
8–9 min. 800 W
2. Segage kõik koostisained mikseris.
3. Segage jahu ja või ühtlaseks massiks ning
segage supi sisse. Maitsestage soola ja pipraga,
katke kauss ja küpsetage. Segage pärast
küpsetamist.
4–6 min. 800 W
4. Segage munakollane koorega ja segage mass
järk-järgult supi sisse. Kuumutage lühikest
aega, kuid ärge laske keema minna!
1–2 min. 800 W
Pärast küpsetamist laske umbes 5 min seista.
Nõud:
Kaanega kauss (2-liitrine)
200 g
viilutatud seened
50 g
peeneks hakitud sibul
300 ml
loomalihapuljong
300 ml
koor
25 g
jahu
25 g
või/margariin
sool ja pipar
1
muna
150 g
koor
Kõikide retseptide kogused selles raamatus on
arvutatud 4 portsu tegemiseks, kui pole teisiti
märgitud.
Retseptide kohandamine mikrolaineahju
jaoks
Kui tahate oma lemmikretsepte mikrolaineahju
jaoks kohandada, peaksite tähelepanu pöörama
järgmisele: valmimisaega tuleb kolmandiku kuni
poole võrra lühendada. Võtke eeskujuks selle
raamatu retseptid.
Suure vedelikusisaldusega toite, nagu liha, kala,
linnuliha, köögivilju, puuvilju, hautiseid ja suppe,
saab raskusteta mikrolaineahjus valmistada.
Väikese vedelikusisaldusega toitudele, nagu
valmistoitudele, tuleks enne kuumutamist või
küpsetamist vedelikku lisada.
Hautatavatele toorestele toitudele lisatavat
vedeliku hulka tuleks umbes kahe kolmandikuni
vähendada, võrreldes algretseptis antud kogusega.
Vajadusel lisage küpsetamisel vedelikku.
Lisatava rasva kogust võib märgatavalt vähendada.
Toidu maitsestamiseks on piisav väike kogus võid,
margariini või õli. Seetõttu on teie mikrolaineahi
ideaalne madala rasvasisaldusega dieettoitude
valmistamiseks.
Toit
Kogus
-g-
Võimsus
tase
Aeg
-min-
Meetod
Seisuaeg
-min-
Kalafilee
300
800 W
10–12
katke kinni
2
Ühe taldriku eine
400
800 W
9–11
katke kinni, segage 6 minuti pärast 2
Toit
Kogus
-g-
Võimsus
tase
Aeg
-min-
Meetod
Seisuaeg
-min-
Praed (sea-, vasika-,
lambaliha)
1000
1500
800 W
400 W
800 W
400 W
19–21*
11–14
33–36*
13–17
maitsestage, pange madalasse
ahjunõusse, hiljem pöörake ümber*
10
10
Loomalihapraad
(keskmine)
1000
800 W
400 W
9–11*
5–7
maitsestage, pange madalasse
küpsetusvormi, hiljem pöörake
ümber*
10
Kalafilee
200
800 W
3–4
maitsestage, pange madalasse
küpsetusvormi, katke kinni
3
Содержание
- 3 ИНС ТРУКцИИ ПО БЕЗОПАСНОС ТИ
- 5 Предупреждение ожогов
- 6 Другие предупреждения
- 7 СхЕМА УС ТРОЙС ТВА; СВЧ-ПЕЧь И АКСЕССУАРы
- 8 ЭКОНОМИЧНыЙ РЕЖИМ
- 10 ИСПОЛьЗОВАНИЕ СВЧ-ПЕЧИ; ПРИгОТОВЛЕНИЕ ПИщИ В МИКРОВОЛНОВОЙ ПЕЧИ; Характеристики пищи
- 11 Посуда
- 12 Рекомендуемое использование; РУЧНАя РАЗМОРОЗКА
- 13 КУхОННыЙ ТАЙМЕР; ПРИБАВьТЕ 30 СЕКУНД; Прямой запуск; ПЛюС И МИНУС
- 14 Автоматического Приготовления; Пища
- 16 ТАБЛИцы ПРОгРАММ
- 18 РЕцЕПТы ДЛя АВТОМАТИЧЕСКОгО ПРИгОТОВЛЕНИя; Рыбное филе с пикантным соусом; ПОНИЖЕННыЙ УРОВЕНь МОщНОС ТИ
- 19 Разморозка; КУЛИНАРНыЕ ТАБЛИцы; Разогревание пищи и напитков; метод
- 20 РЕцЕПТы
- 21 Грибной суп
- 23 Лазанья
- 24 УхОД И ОЧИС ТКА; Панель управления
- 25 Дверца; Не
- 26 ТЕхНИЧЕСКИЕ хАРАК ТЕРИС ТИКИ; Проблема
- 27 УС ТАНОВКА; микроволновую печь можно установить в положение A,; УС ТАНОВКА ОБОРУДОВАНИя
- 28 прямо; Розетку не нужно размещать за шкафом.; ЭЛЕК ТРИЧЕСКИЕ СОЕДИНЕНИя
- 29 УПАКОВОЧНыЕ МАТЕРИА Лы; У ТИЛИЗАцИя С ТАРОЙ ТЕхНИКИ; ЭКОЛОгИЧЕСКАя ИНфОРМАцИя
- 30 Европейская Гарантия:; гАРАНТИя/СЕРВИСНАя С ЛУЖБАОЙС ТВА
Характеристики
Остались вопросы?Не нашли свой ответ в руководстве или возникли другие проблемы? Задайте свой вопрос в форме ниже с подробным описанием вашей ситуации, чтобы другие люди и специалисты смогли дать на него ответ. Если вы знаете как решить проблему другого человека, пожалуйста, подскажите ему :)