Electrolux EMS17006OX - Инструкция по эксплуатации - Страница 131

Микроволновые печи Electrolux EMS17006OX - инструкция пользователя по применению, эксплуатации и установке на русском языке. Мы надеемся, она поможет вам решить возникшие у вас вопросы при эксплуатации техники.

Если остались вопросы, задайте их в комментариях после инструкции.

"Загружаем инструкцию", означает, что нужно подождать пока файл загрузится и можно будет его читать онлайн. Некоторые инструкции очень большие и время их появления зависит от вашей скорости интернета.
Страница:
/ 148
Загружаем инструкцию
background image

EESTI

131

Merikeelefilee

1. Peske kala ja patsutage kuivaks. Eemaldage

luud.

2. Viilutage sidrun ja tomatid õhukesteks

viiludeks.

3. Määrige ahjunõu võiga. Asetage kalafileed

nõusse ja niisutage juurviljaõliga.

4. raputage nõusse peterselli, asetage peale

tomativiilud ja maitsestage. Tomatitele asetage
sidruniviilud ja valage neile valget veini.

5. Asetage väikesed võitükid sidrunile, katke nõu

ja küpsetage.
16–19 min.    800 W
Pärast küpsetamist laske umbes 2 min seista.

Ratatouille

1.  Asetage oliiviõli ja küüslauk kaussi. Lisage

ettevalmistatud juurviljad, v.a artišokisüdamed,
ja maitsestage pipraga. Lisage
garneerimiskimp, katke kauss ja küpsetage,
segades ühe korra. 
19–21 min.    800 W
Lisage viimaseks 5 minutiks artišokisüdamed ja
küpsetage.

2. Maitsestage ratatouille’d soovi järgi soola ja

pipraga. Eemaldage enne serveerimist
garneerimiskimp. Pärast küpsetamist laske
umbes 2 min seista.

Nõud:

Kaanega kauss (2-liitrine)

5 spl

oliiviõli 

1 nelk

purustatud küüslauk

50 g

viilutatud sibul

250 g

baklažaanikuubikud

200 g

kabatšokikuubikud

200 g

suured piprakuubikud

75 g

suured apteegitilli juure kuubikud

1

garneerimiskimp

200 g

neljaks tükeldatud konserveeritud
artišokisüdameid
sool ja pipar

Nõud:

Madal ovaalne ahjunõu koos
mikrolaineahjule mõeldud toidukilega
(umbes 26 cm pikkune)

400 g

merikeelefilee

1

terve sidrun

150 g

tomatid

10 g

või

1 spl

juurviljaõli

1 spl

hakitud petersell
sool ja pipar

4 spl

valge vein

20 g

või/margariin

Täidetud sink

1. Segage spinat juustu ja toorjuustuga,

maitsestage.

2. Asetage supilusikatäis täidist iga küpsetatud

singiviilu peale ja keerake singiviil rulli.
Kinnitage singirull puutikuga.

3. Valmistage valge kaste: selleks valage vesi ja

koor kaussi ja kuumutage. 
3–4 min.    800 W
Segage kastme põhja valmistamiseks jahu ja
või, lisage vedelik ja vahustage, kuni see on
lahustunud. Katke kauss, küpsetage, kuni kaste
on paks. 
1 min.   800 W
Segage ja maitske.

4. Kallake kaste õlitatud nõusse, asetage täidetud

singirullid kastmesse ja küpsetage kaane all.
3–4 min.    800 W
Pärast küpsetamist laske umbes 5 min seista.

Nõud:

Kaanega kauss (2-liitrine) 
Ovaalne kaanega ahjunõu (umbes 26
cm pikk)

125 g

hakitud lehtspinat

125 g

20 % rasvasisaldusega toorjuust

40 g

riivitud Emmentali juust
pipar ja paprika

6 viilu

küpsetatud sink (300 g)

125 ml

küpsetatud sink

125 ml

koor

20 g

jahu

20 g

või/margariin

10 g

nõu määrimiseks võid/margariini

Содержание

Характеристики

Оцените статью
tehnopanorama.ru
Остались вопросы?

Не нашли свой ответ в руководстве или возникли другие проблемы? Задайте свой вопрос в форме ниже с подробным описанием вашей ситуации, чтобы другие люди и специалисты смогли дать на него ответ. Если вы знаете как решить проблему другого человека, пожалуйста, подскажите ему :)

Задать вопрос

Часто задаваемые вопросы
Как посмотреть инструкцию к Electrolux EMS17006OX?
Необходимо подождать полной загрузки инструкции в сером окне на данной странице
Руководство на русском языке?
Все наши руководства представлены на русском языке или схематично, поэтому вы без труда сможете разобраться с вашей моделью
Как скопировать текст из PDF?
Чтобы скопировать текст со страницы инструкции воспользуйтесь вкладкой "HTML"