Микроволновые печи Electrolux EMS17006OX - инструкция пользователя по применению, эксплуатации и установке на русском языке. Мы надеемся, она поможет вам решить возникшие у вас вопросы при эксплуатации техники.
Если остались вопросы, задайте их в комментариях после инструкции.
"Загружаем инструкцию", означает, что нужно подождать пока файл загрузится и можно будет его читать онлайн. Некоторые инструкции очень большие и время их появления зависит от вашей скорости интернета.

EESTI
131
Merikeelefilee
1. Peske kala ja patsutage kuivaks. Eemaldage
luud.
2. Viilutage sidrun ja tomatid õhukesteks
viiludeks.
3. Määrige ahjunõu võiga. Asetage kalafileed
nõusse ja niisutage juurviljaõliga.
4. raputage nõusse peterselli, asetage peale
tomativiilud ja maitsestage. Tomatitele asetage
sidruniviilud ja valage neile valget veini.
5. Asetage väikesed võitükid sidrunile, katke nõu
ja küpsetage.
16–19 min. 800 W
Pärast küpsetamist laske umbes 2 min seista.
Ratatouille
1. Asetage oliiviõli ja küüslauk kaussi. Lisage
ettevalmistatud juurviljad, v.a artišokisüdamed,
ja maitsestage pipraga. Lisage
garneerimiskimp, katke kauss ja küpsetage,
segades ühe korra.
19–21 min. 800 W
Lisage viimaseks 5 minutiks artišokisüdamed ja
küpsetage.
2. Maitsestage ratatouille’d soovi järgi soola ja
pipraga. Eemaldage enne serveerimist
garneerimiskimp. Pärast küpsetamist laske
umbes 2 min seista.
Nõud:
Kaanega kauss (2-liitrine)
5 spl
oliiviõli
1 nelk
purustatud küüslauk
50 g
viilutatud sibul
250 g
baklažaanikuubikud
200 g
kabatšokikuubikud
200 g
suured piprakuubikud
75 g
suured apteegitilli juure kuubikud
1
garneerimiskimp
200 g
neljaks tükeldatud konserveeritud
artišokisüdameid
sool ja pipar
Nõud:
Madal ovaalne ahjunõu koos
mikrolaineahjule mõeldud toidukilega
(umbes 26 cm pikkune)
400 g
merikeelefilee
1
terve sidrun
150 g
tomatid
10 g
või
1 spl
juurviljaõli
1 spl
hakitud petersell
sool ja pipar
4 spl
valge vein
20 g
või/margariin
Täidetud sink
1. Segage spinat juustu ja toorjuustuga,
maitsestage.
2. Asetage supilusikatäis täidist iga küpsetatud
singiviilu peale ja keerake singiviil rulli.
Kinnitage singirull puutikuga.
3. Valmistage valge kaste: selleks valage vesi ja
koor kaussi ja kuumutage.
3–4 min. 800 W
Segage kastme põhja valmistamiseks jahu ja
või, lisage vedelik ja vahustage, kuni see on
lahustunud. Katke kauss, küpsetage, kuni kaste
on paks.
1 min. 800 W
Segage ja maitske.
4. Kallake kaste õlitatud nõusse, asetage täidetud
singirullid kastmesse ja küpsetage kaane all.
3–4 min. 800 W
Pärast küpsetamist laske umbes 5 min seista.
Nõud:
Kaanega kauss (2-liitrine)
Ovaalne kaanega ahjunõu (umbes 26
cm pikk)
125 g
hakitud lehtspinat
125 g
20 % rasvasisaldusega toorjuust
40 g
riivitud Emmentali juust
pipar ja paprika
6 viilu
küpsetatud sink (300 g)
125 ml
küpsetatud sink
125 ml
koor
20 g
jahu
20 g
või/margariin
10 g
nõu määrimiseks võid/margariini
Содержание
- 3 ИНС ТРУКцИИ ПО БЕЗОПАСНОС ТИ
- 5 Предупреждение ожогов
- 6 Другие предупреждения
- 7 СхЕМА УС ТРОЙС ТВА; СВЧ-ПЕЧь И АКСЕССУАРы
- 8 ЭКОНОМИЧНыЙ РЕЖИМ
- 10 ИСПОЛьЗОВАНИЕ СВЧ-ПЕЧИ; ПРИгОТОВЛЕНИЕ ПИщИ В МИКРОВОЛНОВОЙ ПЕЧИ; Характеристики пищи
- 11 Посуда
- 12 Рекомендуемое использование; РУЧНАя РАЗМОРОЗКА
- 13 КУхОННыЙ ТАЙМЕР; ПРИБАВьТЕ 30 СЕКУНД; Прямой запуск; ПЛюС И МИНУС
- 14 Автоматического Приготовления; Пища
- 16 ТАБЛИцы ПРОгРАММ
- 18 РЕцЕПТы ДЛя АВТОМАТИЧЕСКОгО ПРИгОТОВЛЕНИя; Рыбное филе с пикантным соусом; ПОНИЖЕННыЙ УРОВЕНь МОщНОС ТИ
- 19 Разморозка; КУЛИНАРНыЕ ТАБЛИцы; Разогревание пищи и напитков; метод
- 20 РЕцЕПТы
- 21 Грибной суп
- 23 Лазанья
- 24 УхОД И ОЧИС ТКА; Панель управления
- 25 Дверца; Не
- 26 ТЕхНИЧЕСКИЕ хАРАК ТЕРИС ТИКИ; Проблема
- 27 УС ТАНОВКА; микроволновую печь можно установить в положение A,; УС ТАНОВКА ОБОРУДОВАНИя
- 28 прямо; Розетку не нужно размещать за шкафом.; ЭЛЕК ТРИЧЕСКИЕ СОЕДИНЕНИя
- 29 УПАКОВОЧНыЕ МАТЕРИА Лы; У ТИЛИЗАцИя С ТАРОЙ ТЕхНИКИ; ЭКОЛОгИЧЕСКАя ИНфОРМАцИя
- 30 Европейская Гарантия:; гАРАНТИя/СЕРВИСНАя С ЛУЖБАОЙС ТВА
Характеристики
Остались вопросы?Не нашли свой ответ в руководстве или возникли другие проблемы? Задайте свой вопрос в форме ниже с подробным описанием вашей ситуации, чтобы другие люди и специалисты смогли дать на него ответ. Если вы знаете как решить проблему другого человека, пожалуйста, подскажите ему :)