Микроволновые печи Electrolux EMS17006OX - инструкция пользователя по применению, эксплуатации и установке на русском языке. Мы надеемся, она поможет вам решить возникшие у вас вопросы при эксплуатации техники.
Если остались вопросы, задайте их в комментариях после инструкции.
"Загружаем инструкцию", означает, что нужно подождать пока файл загрузится и можно будет его читать онлайн. Некоторые инструкции очень большие и время их появления зависит от вашей скорости интернета.

www.electrolux.com
104
Rozmrazenie a príprava
Príprava mäsa a rýb
Jedlo
Množstvo
-g-
Výkon
Úroveň
Čas
-Min-
Spôsob
Čas
odstátia
-Min-
Pečené mäso
(bravčové,
teľacie, jahňacie)
1000
1500
800 W
400 W
800 W
400 W
19-21*
11-14
33-36*
13-17
dochuťte podľa chuti, položte do plytkého
porcelánového pekáča, po uplynutí *
obráťte
10
10
Pečené hovädzie
(stredne)
1000
800 W
400 W
9-11*
5-7
dochuťte podľa chuti, položte do
porcelánového pekáča, po uplynutí *
obráťte
10
Rybie filé
200
800 W
3-4
dochuťte podľa chuti, položte do nízkeho
pekáča, prikryte
3
Jedlo
Množstvo
-g-
Výkon
Úroveň
Čas
-Min-
Spôsob
Čas
odstátia
-Min-
Rybie filé
300
800 W
10-12
prikryte
2
Tanier s jedlom
400
800 W
9-11
prikryte, po 6 minútach premiešajte
2
REcEPT Y
Hubová polievka
1. Vložte zeleninu a vývar do misky, zakryte a
varte
8-9 min. 800 W
2. Rozmiešajte všetky prísady v mixéri.
3. Z masla a múky vypracujte hmotu a halušky
nahádžte do polievky. Dochuťte soľou, korením
a prikryté varte. Po uvarení premiešajte.
4-6 min. 800 W
4. Vyšľahajte vaječný žĺtok so smotanou a
postupne vmiešajte do polievky. Varte len
krátko, nenechajte polievku zovrieť!
1-2 min. 800 W
Po dokončení nechajte postáť približne 5 min.
Riad:
Miska s vekom (objem 2 l)
200 g
huby, nakrájané
50 g
cibuľa, nadrobno nasekaná
300 ml
mäsový vývar
300 ml
smotana
25 g
múka
25 g
maslo alebo margarín
soľ a korenie
1
vajce
150 g
smotana
Ak nie je uvedené inak, všetky recepty v tomto
návode sú počítané na 4 porcie.
Prispôsobenie receptov pre mikrovlnnú rúru
Ak chcete prispôsobiť svoje obľúbené recepty
príprave v mikrovlnnej rúre, dbajte na
nasledovné:
Skráťte časy varenia o tretinu až o polovicu.
Postupujte podľa príkladu receptov v tomto
návode.
jedlá, ktoré majú vysoký obsah vody, ako je
mäso, ryby, hydina, zelenina, ovocie, vývary a
polievky, sa dajú pripravovať v mikrovlnnej rúre
bez akýchkoľvek problémov.
jedlá, ktoré obsahujú málo vody, by ste mali
pred ohrievaním alebo varením na povrchu
pokropiť.
Ak dusíte čerstvé suroviny, znížte množstvo
tekutiny približne o dve tretiny v porovnaní s
množstvom v pôvodnom recepte. V prípade
potreby pridajte viac tekutiny počas varenia.
Množstvo tuku potrebného na prípravu je
možné výrazne obmedziť. Na dochutenie jedla
je postačujúce malé množstvo masla,
margarínu, prípadne oleja. Z tohto dôvodu je
mikrovlnná rúra vynikajúca na prípravu
nízkotučných jedál, ktoré môžu byť súčasťou
vašej diéty.
Содержание
- 3 ИНС ТРУКцИИ ПО БЕЗОПАСНОС ТИ
- 5 Предупреждение ожогов
- 6 Другие предупреждения
- 7 СхЕМА УС ТРОЙС ТВА; СВЧ-ПЕЧь И АКСЕССУАРы
- 8 ЭКОНОМИЧНыЙ РЕЖИМ
- 10 ИСПОЛьЗОВАНИЕ СВЧ-ПЕЧИ; ПРИгОТОВЛЕНИЕ ПИщИ В МИКРОВОЛНОВОЙ ПЕЧИ; Характеристики пищи
- 11 Посуда
- 12 Рекомендуемое использование; РУЧНАя РАЗМОРОЗКА
- 13 КУхОННыЙ ТАЙМЕР; ПРИБАВьТЕ 30 СЕКУНД; Прямой запуск; ПЛюС И МИНУС
- 14 Автоматического Приготовления; Пища
- 16 ТАБЛИцы ПРОгРАММ
- 18 РЕцЕПТы ДЛя АВТОМАТИЧЕСКОгО ПРИгОТОВЛЕНИя; Рыбное филе с пикантным соусом; ПОНИЖЕННыЙ УРОВЕНь МОщНОС ТИ
- 19 Разморозка; КУЛИНАРНыЕ ТАБЛИцы; Разогревание пищи и напитков; метод
- 20 РЕцЕПТы
- 21 Грибной суп
- 23 Лазанья
- 24 УхОД И ОЧИС ТКА; Панель управления
- 25 Дверца; Не
- 26 ТЕхНИЧЕСКИЕ хАРАК ТЕРИС ТИКИ; Проблема
- 27 УС ТАНОВКА; микроволновую печь можно установить в положение A,; УС ТАНОВКА ОБОРУДОВАНИя
- 28 прямо; Розетку не нужно размещать за шкафом.; ЭЛЕК ТРИЧЕСКИЕ СОЕДИНЕНИя
- 29 УПАКОВОЧНыЕ МАТЕРИА Лы; У ТИЛИЗАцИя С ТАРОЙ ТЕхНИКИ; ЭКОЛОгИЧЕСКАя ИНфОРМАцИя
- 30 Европейская Гарантия:; гАРАНТИя/СЕРВИСНАя С ЛУЖБАОЙС ТВА
Характеристики
Остались вопросы?Не нашли свой ответ в руководстве или возникли другие проблемы? Задайте свой вопрос в форме ниже с подробным описанием вашей ситуации, чтобы другие люди и специалисты смогли дать на него ответ. Если вы знаете как решить проблему другого человека, пожалуйста, подскажите ему :)