Микроволновые печи Electrolux EMS17006OX - инструкция пользователя по применению, эксплуатации и установке на русском языке. Мы надеемся, она поможет вам решить возникшие у вас вопросы при эксплуатации техники.
Если остались вопросы, задайте их в комментариях после инструкции.
"Загружаем инструкцию", означает, что нужно подождать пока файл загрузится и можно будет его читать онлайн. Некоторые инструкции очень большие и время их появления зависит от вашей скорости интернета.

www.electrolux.com
126
PrOgrAMMITAbELID
AUTOMAATKÜPSETUSE JA AUTOMAATSULATUSE TAbELID
Automaatküpsetus Kaal
(suurendatav
üksus)/nõud
Nupp
Protseduur
Jook (tee/kohv)
1–4 tassi
1 tass=200 ml
•
Pange tass pöördaluse serva poole.
Koorega keedetud
kartulid
0,1–0,8 kg (100 g)
Kauss ja kaas
Keedukartulid: koorige kartulid ja lõigake
ühesuurusteks tükkideks.
Mundris ahjukartulid: valige sama suured kartulid ja
peske need puhtaks.
•
Pange keedetud või mundris ahjukartulid
kaussi.
•
Lisage vajalikus koguses vett (100 g kohta),
umbes 2 spl ja natuke soola.
•
Katke kaanega.
•
Kella helisedes segage ja katke uuesti kaanega.
•
Pärast küpsetamist laske umbes 2 min seista.
Külmutatud
köögiviljad
0,1–0,6 kg (100 g)
Kauss ja kaas
•
Lisage 1 spl vett 100 g kohta ja maitse järgi
soola. ( Seentele pole vaja vett lisada.)
•
Katke kaanega.
•
Kella helisedes segage ja katke uuesti kaanega.
•
Pärast küpsetamist laske umbes 2 min seista.
Kui köögiviljad on kokku külmunud,
küpsetage käsitsi.
Värsked köögiviljad
0,1–0,6 kg (100 g)
Kauss ja kaas
•
Lõigake väikesteks tükkideks, nt ribadeks,
kuupideks või viiludeks.
•
Lisage 1 spl vett 100 g kohta ja maitse järgi
soola. (Seentele pole vaja vett lisada.)
•
Katke kaanega.
•
Kella helisedes segage ja katke uuesti kaanega.
•
Pärast küpsetamist laske umbes 2 min seista.
Külmutatud
valmistoit (segatav)
0,3–1,0 kg (100 g)
Kauss ja kaas
•
Pange toit sobivasse mikrolaineahjus
kasutatavasse nõusse.
•
Lisage vedelikku, kui tootja on nii soovitanud.
•
Katke kaanega.
•
Küpsetage kaaneta, kui tootja näeb niimoodi
ette.
•
Kella helisedes segage ja katke uuesti kaanega.
•
Pärast küpsetamist segage ja laske umbes 2 min
seista.
Kalafilee kastmega
0,4–1,2 kg* (100 g)
Praetaldrik ja
mikrolainekindel
toidukile
•
Vt kastmega kalafilee retsepte lk 128.
* Koostiste kogukaal.
Jahutatud toite küpsetatakse temperatuurilt 5
o
C, külmutatud toite temperatuurilt –18
o
C.
x1
x2
x3
x4
x5
x6
Содержание
- 3 ИНС ТРУКцИИ ПО БЕЗОПАСНОС ТИ
- 5 Предупреждение ожогов
- 6 Другие предупреждения
- 7 СхЕМА УС ТРОЙС ТВА; СВЧ-ПЕЧь И АКСЕССУАРы
- 8 ЭКОНОМИЧНыЙ РЕЖИМ
- 10 ИСПОЛьЗОВАНИЕ СВЧ-ПЕЧИ; ПРИгОТОВЛЕНИЕ ПИщИ В МИКРОВОЛНОВОЙ ПЕЧИ; Характеристики пищи
- 11 Посуда
- 12 Рекомендуемое использование; РУЧНАя РАЗМОРОЗКА
- 13 КУхОННыЙ ТАЙМЕР; ПРИБАВьТЕ 30 СЕКУНД; Прямой запуск; ПЛюС И МИНУС
- 14 Автоматического Приготовления; Пища
- 16 ТАБЛИцы ПРОгРАММ
- 18 РЕцЕПТы ДЛя АВТОМАТИЧЕСКОгО ПРИгОТОВЛЕНИя; Рыбное филе с пикантным соусом; ПОНИЖЕННыЙ УРОВЕНь МОщНОС ТИ
- 19 Разморозка; КУЛИНАРНыЕ ТАБЛИцы; Разогревание пищи и напитков; метод
- 20 РЕцЕПТы
- 21 Грибной суп
- 23 Лазанья
- 24 УхОД И ОЧИС ТКА; Панель управления
- 25 Дверца; Не
- 26 ТЕхНИЧЕСКИЕ хАРАК ТЕРИС ТИКИ; Проблема
- 27 УС ТАНОВКА; микроволновую печь можно установить в положение A,; УС ТАНОВКА ОБОРУДОВАНИя
- 28 прямо; Розетку не нужно размещать за шкафом.; ЭЛЕК ТРИЧЕСКИЕ СОЕДИНЕНИя
- 29 УПАКОВОЧНыЕ МАТЕРИА Лы; У ТИЛИЗАцИя С ТАРОЙ ТЕхНИКИ; ЭКОЛОгИЧЕСКАя ИНфОРМАцИя
- 30 Европейская Гарантия:; гАРАНТИя/СЕРВИСНАя С ЛУЖБАОЙС ТВА
Характеристики
Остались вопросы?Не нашли свой ответ в руководстве или возникли другие проблемы? Задайте свой вопрос в форме ниже с подробным описанием вашей ситуации, чтобы другие люди и специалисты смогли дать на него ответ. Если вы знаете как решить проблему другого человека, пожалуйста, подскажите ему :)