Electrolux EMS17006OX - Инструкция по эксплуатации - Страница 126

Микроволновые печи Electrolux EMS17006OX - инструкция пользователя по применению, эксплуатации и установке на русском языке. Мы надеемся, она поможет вам решить возникшие у вас вопросы при эксплуатации техники.

Если остались вопросы, задайте их в комментариях после инструкции.

"Загружаем инструкцию", означает, что нужно подождать пока файл загрузится и можно будет его читать онлайн. Некоторые инструкции очень большие и время их появления зависит от вашей скорости интернета.
Страница:
/ 148
Загружаем инструкцию
background image

www.electrolux.com

126

PrOgrAMMITAbELID

AUTOMAATKÜPSETUSE JA AUTOMAATSULATUSE TAbELID

Automaatküpsetus Kaal 

(suurendatav
üksus)/nõud

Nupp

Protseduur

Jook (tee/kohv)

1–4 tassi
1 tass=200 ml

Pange tass pöördaluse serva poole.

Koorega keedetud 
kartulid

0,1–0,8 kg (100 g) 
Kauss ja kaas

Keedukartulid: koorige kartulid ja lõigake
ühesuurusteks tükkideks.
Mundris ahjukartulid: valige sama suured kartulid ja
peske need puhtaks.

Pange keedetud või mundris ahjukartulid
kaussi.

Lisage vajalikus koguses vett (100 g kohta), 
umbes 2 spl ja natuke soola.

Katke kaanega.

Kella helisedes segage ja katke uuesti kaanega.

Pärast küpsetamist laske umbes 2 min seista.

Külmutatud
köögiviljad

0,1–0,6 kg (100 g) 
Kauss ja kaas

Lisage 1 spl vett 100 g kohta ja maitse järgi
soola. ( Seentele pole vaja vett lisada.)

Katke kaanega.

Kella helisedes segage ja katke uuesti kaanega.

Pärast küpsetamist laske umbes 2 min seista.  

Kui köögiviljad on kokku külmunud,
küpsetage käsitsi.

Värsked köögiviljad

0,1–0,6 kg (100 g) 
Kauss ja kaas

Lõigake väikesteks tükkideks, nt ribadeks,
kuupideks või viiludeks.

Lisage 1 spl vett 100 g kohta ja maitse järgi
soola. (Seentele pole vaja vett lisada.)

Katke kaanega.

Kella helisedes segage ja katke uuesti kaanega.

Pärast küpsetamist laske umbes 2 min seista.

Külmutatud
valmistoit (segatav)

0,3–1,0 kg (100 g) 
Kauss ja kaas

Pange toit sobivasse mikrolaineahjus
kasutatavasse nõusse.

Lisage vedelikku, kui tootja on nii soovitanud.

Katke kaanega.

Küpsetage kaaneta, kui tootja näeb niimoodi
ette.

Kella helisedes segage ja katke uuesti kaanega.

Pärast küpsetamist segage ja laske umbes 2 min
seista.

Kalafilee kastmega

0,4–1,2 kg* (100 g) 
Praetaldrik ja
mikrolainekindel
toidukile

Vt kastmega kalafilee retsepte lk 128.

*  Koostiste kogukaal.

Jahutatud toite küpsetatakse temperatuurilt 5 

o

C, külmutatud toite temperatuurilt –18 

o

C.

x1

x2

x3

x4

x5

x6

Содержание

Характеристики

Оцените статью
tehnopanorama.ru
Остались вопросы?

Не нашли свой ответ в руководстве или возникли другие проблемы? Задайте свой вопрос в форме ниже с подробным описанием вашей ситуации, чтобы другие люди и специалисты смогли дать на него ответ. Если вы знаете как решить проблему другого человека, пожалуйста, подскажите ему :)

Задать вопрос

Часто задаваемые вопросы
Как посмотреть инструкцию к Electrolux EMS17006OX?
Необходимо подождать полной загрузки инструкции в сером окне на данной странице
Руководство на русском языке?
Все наши руководства представлены на русском языке или схематично, поэтому вы без труда сможете разобраться с вашей моделью
Как скопировать текст из PDF?
Чтобы скопировать текст со страницы инструкции воспользуйтесь вкладкой "HTML"