Микроволновые печи Electrolux EMS17006OX - инструкция пользователя по применению, эксплуатации и установке на русском языке. Мы надеемся, она поможет вам решить возникшие у вас вопросы при эксплуатации техники.
Если остались вопросы, задайте их в комментариях после инструкции.
"Загружаем инструкцию", означает, что нужно подождать пока файл загрузится и можно будет его читать онлайн. Некоторые инструкции очень большие и время их появления зависит от вашей скорости интернета.

EESTI
127
Automaatsulatus
Kaal (suurendatav
üksus)/nõud
Nupp
Protseduur
Liha/kala/linnuliha
(Terve kala, kalalõigud,
kalafileed, kanakoivad,
kanarinnad, hakkliha,
praelõik, karbonaad,
kotletid, vorstid)
0,2–0,8 kg (100 g)
Madal
küpsetusvorm
•
Pange toit madalas küpsetusvormis
pöördaluse keskele.
•
Pärast kellahelinat keerake toit ümber,
paigutage ümber ja eraldage üksteisest.
Katke õhukesed osad ja soojad kohad
alumiiniumfooliumiga.
•
Pärast sulatamist keerake 15–45 minutiks
alumiiniumfooliumisse, kuni sulatatav
toiduaine on täiesti sulanud.
•
Hakkliha. Pärast kellahelinat keerake toit
ümber. Eemaldage võimalusel sulanud osad.
Ei sobi terve linnu sulatamiseks.
Leib
0,1–1,0 kg (100 g)
Madal
küpsetusvorm
•
Jaotage madalale küpsetusvormile
pöördaluse keskel.
1,0 kg korral jaotage otse pöördalusele.
•
Pärast kellahelinat keerake ja paigutage viile
ümber ning eemaldage sulanud viilud.
•
Pärast sulatamist keerake
alumiiniumfooliumisse ja laske 5–15 minutit
seista, kuni see on täiesti sulanud.
•
Sisestage ainult toidu kaal. ärge arvake nõu
kaalu sisse.
•
Toitude korral, mis kaaluvad rohkem või vähem
kui automaatküpsetuse ja automaatsulatuse
tabelites toodud kaalud/kogused, kasutage
käsitsi küpsetamist/sulatamist.
•
Lõpptemperatuur võib erineda. See sõltub
algtemperatuurist. Veenduge, et toit on pärast
küpsetamist kuum.
•
Kui on vaja midagi teha (nt keerata toit ümber),
siis ahi peatub ja kõlab kell, ekraanil hakkab
vilkuma allesjäänud küpsetusaeg ja sümbol.
Küpsetamise jätkamiseks vajutage nuppu
STArT/+30.
•
Pärast mikrolainerežiimi kasutamist võib
jahutusventilaator tööle hakata.
Automaatsulatus
•
Praelõigud ja karbonaaditükid peaksid ühe
kihina külmutatud olema.
•
Hakkliha peaks õhukese kihina külmutatud
olema.
•
Pärast ümberkeeramist katke sulanud osa
väikeste lamedate
alumiiniumfooliumitükkidega.
•
Linnuliha tuleks kohe pärast sulatamist
töödelda.
Jahutatud toite küpsetatakse temperatuurilt 5
o
C, külmutatud toite temperatuurilt –18
o
C.
x1
x2
Содержание
- 3 ИНС ТРУКцИИ ПО БЕЗОПАСНОС ТИ
- 5 Предупреждение ожогов
- 6 Другие предупреждения
- 7 СхЕМА УС ТРОЙС ТВА; СВЧ-ПЕЧь И АКСЕССУАРы
- 8 ЭКОНОМИЧНыЙ РЕЖИМ
- 10 ИСПОЛьЗОВАНИЕ СВЧ-ПЕЧИ; ПРИгОТОВЛЕНИЕ ПИщИ В МИКРОВОЛНОВОЙ ПЕЧИ; Характеристики пищи
- 11 Посуда
- 12 Рекомендуемое использование; РУЧНАя РАЗМОРОЗКА
- 13 КУхОННыЙ ТАЙМЕР; ПРИБАВьТЕ 30 СЕКУНД; Прямой запуск; ПЛюС И МИНУС
- 14 Автоматического Приготовления; Пища
- 16 ТАБЛИцы ПРОгРАММ
- 18 РЕцЕПТы ДЛя АВТОМАТИЧЕСКОгО ПРИгОТОВЛЕНИя; Рыбное филе с пикантным соусом; ПОНИЖЕННыЙ УРОВЕНь МОщНОС ТИ
- 19 Разморозка; КУЛИНАРНыЕ ТАБЛИцы; Разогревание пищи и напитков; метод
- 20 РЕцЕПТы
- 21 Грибной суп
- 23 Лазанья
- 24 УхОД И ОЧИС ТКА; Панель управления
- 25 Дверца; Не
- 26 ТЕхНИЧЕСКИЕ хАРАК ТЕРИС ТИКИ; Проблема
- 27 УС ТАНОВКА; микроволновую печь можно установить в положение A,; УС ТАНОВКА ОБОРУДОВАНИя
- 28 прямо; Розетку не нужно размещать за шкафом.; ЭЛЕК ТРИЧЕСКИЕ СОЕДИНЕНИя
- 29 УПАКОВОЧНыЕ МАТЕРИА Лы; У ТИЛИЗАцИя С ТАРОЙ ТЕхНИКИ; ЭКОЛОгИЧЕСКАя ИНфОРМАцИя
- 30 Европейская Гарантия:; гАРАНТИя/СЕРВИСНАя С ЛУЖБАОЙС ТВА
Характеристики
Остались вопросы?Не нашли свой ответ в руководстве или возникли другие проблемы? Задайте свой вопрос в форме ниже с подробным описанием вашей ситуации, чтобы другие люди и специалисты смогли дать на него ответ. Если вы знаете как решить проблему другого человека, пожалуйста, подскажите ему :)