Electrolux EMS17006OX - Инструкция по эксплуатации - Страница 127

Микроволновые печи Electrolux EMS17006OX - инструкция пользователя по применению, эксплуатации и установке на русском языке. Мы надеемся, она поможет вам решить возникшие у вас вопросы при эксплуатации техники.

Если остались вопросы, задайте их в комментариях после инструкции.

"Загружаем инструкцию", означает, что нужно подождать пока файл загрузится и можно будет его читать онлайн. Некоторые инструкции очень большие и время их появления зависит от вашей скорости интернета.
Страница:
/ 148
Загружаем инструкцию
background image

EESTI

127

Automaatsulatus 

Kaal (suurendatav 
üksus)/nõud

Nupp

Protseduur

Liha/kala/linnuliha

(Terve kala, kalalõigud,
kalafileed, kanakoivad,
kanarinnad, hakkliha,
praelõik, karbonaad,
kotletid, vorstid)

0,2–0,8 kg (100 g) 
Madal
küpsetusvorm

Pange toit madalas küpsetusvormis
pöördaluse keskele.

Pärast kellahelinat keerake toit ümber,
paigutage ümber ja eraldage üksteisest.
Katke õhukesed osad ja soojad kohad 
alumiiniumfooliumiga.

Pärast sulatamist keerake 15–45 minutiks
alumiiniumfooliumisse, kuni sulatatav
toiduaine on täiesti sulanud.

Hakkliha. Pärast kellahelinat keerake toit
ümber. Eemaldage võimalusel sulanud osad.

Ei sobi terve linnu sulatamiseks.

Leib

0,1–1,0 kg (100 g) 
Madal
küpsetusvorm

Jaotage madalale küpsetusvormile
pöördaluse keskel.
1,0 kg korral jaotage otse pöördalusele.

Pärast kellahelinat keerake ja paigutage viile
ümber ning eemaldage sulanud viilud.

Pärast sulatamist keerake
alumiiniumfooliumisse ja laske 5–15 minutit
seista, kuni see on täiesti sulanud. 

Sisestage ainult toidu kaal. ärge arvake nõu
kaalu sisse.

Toitude korral, mis kaaluvad rohkem või vähem
kui automaatküpsetuse ja automaatsulatuse
tabelites toodud kaalud/kogused, kasutage
käsitsi küpsetamist/sulatamist.

Lõpptemperatuur võib erineda. See sõltub
algtemperatuurist. Veenduge, et toit on pärast
küpsetamist kuum.

Kui on vaja midagi teha (nt keerata toit ümber),
siis ahi peatub ja kõlab kell, ekraanil hakkab
vilkuma allesjäänud küpsetusaeg ja sümbol.
Küpsetamise jätkamiseks vajutage nuppu
STArT/+30.

Pärast mikrolainerežiimi kasutamist võib
jahutusventilaator tööle hakata.

Automaatsulatus 

Praelõigud ja karbonaaditükid peaksid ühe
kihina külmutatud olema.

Hakkliha peaks õhukese kihina külmutatud
olema.

Pärast ümberkeeramist katke sulanud osa
väikeste lamedate
alumiiniumfooliumitükkidega.

Linnuliha tuleks kohe pärast sulatamist
töödelda.

Jahutatud toite küpsetatakse temperatuurilt 5 

o

C, külmutatud toite temperatuurilt –18 

o

C.

x1

x2

Содержание

Характеристики

Оцените статью
tehnopanorama.ru
Остались вопросы?

Не нашли свой ответ в руководстве или возникли другие проблемы? Задайте свой вопрос в форме ниже с подробным описанием вашей ситуации, чтобы другие люди и специалисты смогли дать на него ответ. Если вы знаете как решить проблему другого человека, пожалуйста, подскажите ему :)

Задать вопрос

Часто задаваемые вопросы
Как посмотреть инструкцию к Electrolux EMS17006OX?
Необходимо подождать полной загрузки инструкции в сером окне на данной странице
Руководство на русском языке?
Все наши руководства представлены на русском языке или схематично, поэтому вы без труда сможете разобраться с вашей моделью
Как скопировать текст из PDF?
Чтобы скопировать текст со страницы инструкции воспользуйтесь вкладкой "HTML"