Микроволновые печи AEG MC1763E - инструкция пользователя по применению, эксплуатации и установке на русском языке. Мы надеемся, она поможет вам решить возникшие у вас вопросы при эксплуатации техники.
Если остались вопросы, задайте их в комментариях после инструкции.
"Загружаем инструкцию", означает, что нужно подождать пока файл загрузится и можно будет его читать онлайн. Некоторые инструкции очень большие и время их появления зависит от вашей скорости интернета.

85
Recepty
Ovocné elé s vanilkovou omákou
1. Odlote si nejaké ovocie na ozdobenie. Zvyné ovocie prepasírujte s
bielym vínom na pyré, dajte do nádoby, zakryté zahrejte.
7-9 min. 800 W
2. Primieajte cukor a citrónovú avu.
3.
elatínu namo
te do studenej vody na pribli
ne 10 minút, následne ju
vyberte a dobre vy
m
kajte. Pridajte
elatínu do horúceho pyré a
mie
ajte, k
m sa nerozpustí. Vzniknuté
elé dajte do chladni
ky a
nechajte stuhnú
.
4. Na prípravu vanilkovej omá
ky nalejte do druhej nádoby mlieko.
Rozre
te vanilkov
struk a vyberte vnútro, rozmie
ajte ho v mlieku
spolu s cukrom a kukuri
n
m
krobom. Zakryte a varte, pre mie
ajte
po
as varenia a znova na konci.
3-4 min. 800 W
5. Vyklopte
elé na tanier a ozdobte zvy
n
m ovocím. Nalejte vanilkovú
omá
ku na
elé.
Lasagne
1. Nakrájajte raj
iny, zmie
ajte so
unkou, cibu
ou, cesnakom, mlet
m
hovädzím mäsom a raj
inov
m pretlakom. Okorete a prikryté varte
7-9 min. 800 W
2. Zmieajte kyslú smotanu s mliekom, parmezánom, bylinkami, olejom a
korením.
3. Nádobu vymastite a na dno taniera umiestnite asi 1/3 cestovín. Na
cestoviny polote polovicu mäsovej zmesi a polejte trochou omáky.
Cel postup zopakujte a ukonite zvynmi cestovinami. Nakoniec
polejte cestoviny omákou a posypte parmezánom. Varte prikryté.
15-17 min. 560 W
Po dokonení nechajte postá pribline 5 – 10 minút.
Riad
Miska s vekom (objem 2 l)
Plytký hranatý zapekací tanier s
vekom (približne 20 x 20 x 6 cm)
300 g
konzervované rajiny
50 g
unka, nakrájaná
50 g
cibua, nadrobno nasekaná
1
strúik cesnaku, rozpuen
250 g
mleté hovädzie mäso
2 lyica
rajinov pretlak
so a korenie
150 ml
kyslá smotana
100 ml
mlieko
50 g
parmezán, nastrúhan
1 lyika
zmes posekanch byliniek
1 lyika
olivov olej
1 lyika
rastlinn olej na vymastenie nádoby
125 g
lasagne verde
1 lyica
parmezán, nastrúhan
Riad
Tanier s vekom (objem 2 l)
Miska s vekom (objem 1 l)
150 g
ervené ríbezle, umyté a odstopkované
150 g
jahody, umyté a odstopkované
150 g
maliny, umyté a odstopkované
250 ml
biele víno
100 g
cukor
50 ml
citrónová ava
8
elatínové listy
300 ml
mlieko
1
/
2
vanilkov struk
30 g
cukor
15 g
kukurin krob
Содержание
- 2 ОПТИМ
- 3 Предостережение
- 6 Внимание
- 7 СВЧ
- 8 Наст; Пример; ПЕРЕД
- 9 орректировка времени при выставлении часов; Ис
- 10 Примечание
- 11 осуда
- 13 Ку
- 14 Прямой запуск; Увеличение времени приготовления; Плюс
- 15 риготовление пищи за несколько стадий
- 16 Автоматическое приготов
- 18 АБЛ; Таблицы
- 21 Ра
- 22 РЕЦЕПТ
- 24 Ту
- 26 Вн; ХОД
- 27 ТЕХНИ
- 28 Установка; Вариант крепления; Микроволновую; мм
- 30 Упаковочные; Утилизация
- 31 Европейская Гарантия












