AEG MC1763E - Инструкция по эксплуатации - Страница 109

Микроволновые печи AEG MC1763E - инструкция пользователя по применению, эксплуатации и установке на русском языке. Мы надеемся, она поможет вам решить возникшие у вас вопросы при эксплуатации техники.

Если остались вопросы, задайте их в комментариях после инструкции.

"Загружаем инструкцию", означает, что нужно подождать пока файл загрузится и можно будет его читать онлайн. Некоторые инструкции очень большие и время их появления зависит от вашей скорости интернета.
Страница:
/ 164
Загружаем инструкцию
background image

109

Programmitabelid

Märkus:

Automaatsulatus

1. Praelõigud ja karbonaaditükid peaksid ühe kihina külmutatud olema.
2. Hakkliha peaks õhukese kihina külmutatud olema.
3. Pärast ümberkeeramist katke sulanud osa väikeste lamedate alumiiniumfooliumitükkidega.
4. Linnuliha tuleks kohe pärast sulatamist töödelda.

Märkus:

Sisestage ainult toidu kaal. Ärge arvake nõu kaalu sisse.

Toitude korral, mis kaaluvad rohkem või vähem kui automaatküpsetuse ja automaatsulatuse tabelites
toodud kaalud/kogused, kasutage käsitsi küpsetamist/sulatamist.

Lõpptemperatuur võib erineda. See sõltub algtemperatuurist. Veenduge, et toit on pärast küpsetamist
kuum.

Kui on vaja midagi teha (nt keerata toit ümber), siis ahi peatub ja kõlab kell, ekraanil hakkab vilkuma
allesjäänud küpsetusaeg ja sümbol. Küpsetamise jätkamiseks vajutage nuppu START/QUICK.

Pärast mikrolainerežiimi kasutamist võib jahutusventilaator tööle hakata.

Oluline!

Jahutatud toite küpsetatakse temperatuurilt 5 

o

C, külmutatud toite temperatuurilt –18 

o

C.

Automaat-

küpsetus

Kaal (suurendatav 

üksus) / nõud

Nupp

Protseduur

Liha, kala,
linnuliha

(Terve kala,
kalalõigud,
kalafileed,
kanakoivad,
kanarinnad,
hakkliha,
praelõik,
karbonaad,
kotletid,
vorstid)

0,2–0,8 kg (100 g) 
Madal küpsetusvorm

x1

Pange toit madalas küpsetusvormis pöördaluse keskele.

Pärast kellahelinat keerake toit ümber, paigutage ümber ja
eraldage üksteisest. Katke õhukesed osad ja soojad kohad
alumiiniumfooliumiga.

Pärast sulatamist keerake 15–45 minutiks
alumiiniumfooliumisse, kuni sulatatav toiduaine on täiesti
sulanud.

Märkus:

Ei sobi terve linnu sulatamiseks.

Hakkliha. Pärast kellahelinat keerake toit ümber. Eemaldage
võimalusel sulanud osad.

Leib

0,1–1,0 kg (100 g) 
Madal küpsetusvorm

x2

Jaotage madalale küpsetusvormile pöördaluse keskel.
1,0 kg korral jaotage otse pöördalusele.

Pärast kellahelinat keerake ja paigutage viile ümber ning
eemaldage sulanud viilud.

Pärast sulatamist keerake alumiiniumfooliumisse ja laske
5–15 minutit seista, kuni see on täiesti sulanud. 

Полезные видео

Характеристики

Оцените статью
tehnopanorama.ru
Остались вопросы?

Не нашли свой ответ в руководстве или возникли другие проблемы? Задайте свой вопрос в форме ниже с подробным описанием вашей ситуации, чтобы другие люди и специалисты смогли дать на него ответ. Если вы знаете как решить проблему другого человека, пожалуйста, подскажите ему :)

Задать вопрос

Часто задаваемые вопросы
Как посмотреть инструкцию к AEG MC1763E?
Необходимо подождать полной загрузки инструкции в сером окне на данной странице
Руководство на русском языке?
Все наши руководства представлены на русском языке или схематично, поэтому вы без труда сможете разобраться с вашей моделью
Как скопировать текст из PDF?
Чтобы скопировать текст со страницы инструкции воспользуйтесь вкладкой "HTML"