AEG MC1763E - Инструкция по эксплуатации - Страница 115

Микроволновые печи AEG MC1763E - инструкция пользователя по применению, эксплуатации и установке на русском языке. Мы надеемся, она поможет вам решить возникшие у вас вопросы при эксплуатации техники.

Если остались вопросы, задайте их в комментариях после инструкции.

"Загружаем инструкцию", означает, что нужно подождать пока файл загрузится и можно будет его читать онлайн. Некоторые инструкции очень большие и время их появления зависит от вашей скорости интернета.
Страница:
/ 164
Загружаем инструкцию
background image

115

Retseptid

Puuviljatarretis vanillikastmega

1.  Asetage osa puuviljadest ühele poole kaunistuseks.

Püreestage ülejäänud puuviljad koos valge veiniga, asetage
nõusse, katke kaanega ja kuumutage.
7–9 min.:    800 W

2. Segage sisse suhkur ja sidrunimahl.
3.  Leotage 

ž

elatiinilehti külmas vees umbes 10 minutit, seejärel

võtke välja ja pigistage kuivaks.  Segage 

ž

elatiin kuuma

püreesse, kuni see on lahustunud.  Asetage tarretis
külmikusse ja laske tarduda.

4.  Vanillikastme valmistamiseks valage piim teise nõusse.

Purustage vanillikaun ja eemaldage sisu, segage see piima
sisse koos suhkru ja maisitärklisega. Katke nõu ja küpsetage,
segage kord küpsetamise ajal ja taas pärast küpsetamist.
3–4 min.:    800 W

5.  Pöörake tarretis kausist taldrikule ja kaunistage ülejäänud

puuviljadega. Valage vanillikaste tarretisele.

Lasanje

1. Purustage tomatid, segage singi ja sibula, küüslaugu,

hakkliha ning tomatipüreega. Maitsestage, katke ja
küpsetage
7–9 min.:    800 W

2. Segage crème fraiche piima, Parmesani juustu,

maitsetaimede, õli ja vürtsidega.

3. Määrige nõu ja katke põhi umbes 1/3 pastaga. Asetage pool

hakklihasegust pastale ja valage peale veidi kastet. Korrake
toimingut ja asetage kõige peale ülejäänud pasta. Katke pasta
kastmega ja raputage peale Parmesani juustu. Küpsetage
kaane all.
15–17 min.:    560 W
Pärast küpsetamist laske umbes 5–10 minutit seista. 

Nõud

Kaanega kauss (2-liitrine) 
Madal nelinurkne kaanega ahjunõu
(umbes 20 x 20 x 6 cm)

300 g

konserveeritud tomatid

50 g

hakitud sink

50 g

peeneks hakitud sibul

1

purustatud küüslauguküüs

250 g

veisehakkliha

2 spl

tomatipüree
sool ja pipar

150 ml

crème fraiche

100 ml

piim

50 g

riivitud Parmesani juust

1 tl

erinevad hakitud maitsetaimed

1 tl

oliiviõli

1 tl

juurviljaõli nõu määrimiseks

125 g

lasagne verde

1 spl

riivitud Parmesani juust

Nõud Kaanega nõu (2-liitrine) 

Kaanega kauss (1-liitrine)

150 g

pestud varteta punased sõstrad

150 g

pestud ja rootsuta maasikad

150 g

pestud ja rootsuta vaarikad

250 ml

valge vein

100 g

suhkur

50 ml

sidrunimahl

8

ž

elatiinilehed

300 ml

piim

1/2

vanillikaun

30 g

suhkur

15 g

maisitärklis

Полезные видео

Характеристики

Оцените статью
tehnopanorama.ru
Остались вопросы?

Не нашли свой ответ в руководстве или возникли другие проблемы? Задайте свой вопрос в форме ниже с подробным описанием вашей ситуации, чтобы другие люди и специалисты смогли дать на него ответ. Если вы знаете как решить проблему другого человека, пожалуйста, подскажите ему :)

Задать вопрос

Часто задаваемые вопросы
Как посмотреть инструкцию к AEG MC1763E?
Необходимо подождать полной загрузки инструкции в сером окне на данной странице
Руководство на русском языке?
Все наши руководства представлены на русском языке или схематично, поэтому вы без труда сможете разобраться с вашей моделью
Как скопировать текст из PDF?
Чтобы скопировать текст со страницы инструкции воспользуйтесь вкладкой "HTML"