Микроволновые печи AEG MC1763E - инструкция пользователя по применению, эксплуатации и установке на русском языке. Мы надеемся, она поможет вам решить возникшие у вас вопросы при эксплуатации техники.
Если остались вопросы, задайте их в комментариях после инструкции.
"Загружаем инструкцию", означает, что нужно подождать пока файл загрузится и можно будет его читать онлайн. Некоторые инструкции очень большие и время их появления зависит от вашей скорости интернета.

146
Receptes
Augļu želeja ar vaniļas m
ē
rci
1. Atstjiet da
u aug
u
diena dekor
anai. No p
r
jiem aug
iem
izveidojiet biezeni, pievienojot baltv
nu, iepildiet to trauk
, p
rsedziet
un uzsildiet.
7-9 min. 800 W
2. Iemaisiet cukuru un citronu sulu.
3. M
rc
jiet
elant
nu
deni apt. 10 min
tes, p
c tam iz
emiet to un
izspiediet
deni. Iemaisiet
elant
nu karstaj
biezen
, l
dz ieg
stat
vienm
r
gu masu. Ievietojiet
eleju ledusskap
un
aujiet tai saciet
t.
4. Lai pagatavotu vani
as m
rci, otr
trauk
ielejiet pienu. Atveriet vani
as
p
ksti un iz
emiet t
s saturu. Iemaisiet to pien
kop
ar cukuru un
kukur
zas miltiem. P
rsedziet un s
ciet gatavot. Apmaisiet
gatavo
anas laik
un p
c pagatavo
anas.
3-4 min. 800 W
5. Novietojiet
eleju uz
vja un dekor
jiet to ar atliku
ajiem aug
iem.
P
rlejiet
eleju ar vani
as m
rci.
Lazanja
1. Sasmalciniet tom
tus, sajauciet ar
i
i un s
polu,
iploku, malto
liellopu ga
u un tom
tu biezeni. Pievienojiet gar
vielas, p
rsedziet un
s
ciet gatavot.
7-9 min. 800 W
2. Sajauciet crème fraiche ar pienu, Parmas sieru, za
umiem, e
u un
gar
viel
m.
3. Iesm
r
jiet trauku un t
pamatni p
rsedziet ar aptuveni 1/3 makaronu.
Uzkl
jiet makaroniem pusi malt
s ga
as mais
juma un uzlejiet
nedaudz m
rces. Atk
rtojiet
s darb
bas ar atliku
ajiem makaroniem.
Uzkl
jiet makaroniem m
rci un p
rkaisiet ar Parmas sieru. Uzlieciet
v
ku un s
ciet gatavot.
15-17 min. 560 W
P
c pagatavo
anas
aujiet nost
v
ties apt. 5–10 min
tes.
Trauki Boda ar vku (ar tilpumu 2 l)
Sekls kvadrtveida cepamtrauks
ar vku (apt. 20 x 20 x 6 cm)
300 g
konserv
tu tom
tu
50 g
sasmalcin
ta
in
a
50 g
sasmalcin
tu s
polu
1
iploka daivi
a, saspiesta
250 g
maltas liellopu ga
as
2
damk.
tom
tu bieze
a
s
ls un pipari
150 ml
crème fraiche
100 ml
piena
50 g
r
v
ta Parmas siera
1 t
jk.
sasmalcin
tu za
umu mais
juma
1 t
jk.
ol
ve
as
1 t
jk.
augu e
as trauka iesm
r
anai
125 g
lazanjas makaroni
1
damk.
r
v
ta Parmas siera
Trauki Trauks ar vku (ar tilpumu 2 l)
Boda ar vku (1 l ietilpba)
150 g
j
ogu,nomazg
tu un bez k
ti
iem
150 g
zemenes, nomazg
tas un bez serd
m
150 g
ave
u, nomazg
tu un bez serd
m
250 ml
baltv
na
100 g
cukura
50 ml
citronu sulas
8
elant
na, pl
ksn
tes
300 ml
piena
1
/
2
vani
as p
ksts
30 g
cukura
15 g
kukur
zas miltu
Содержание
- 2 ОПТИМ
- 3 Предостережение
- 6 Внимание
- 7 СВЧ
- 8 Наст; Пример; ПЕРЕД
- 9 орректировка времени при выставлении часов; Ис
- 10 Примечание
- 11 осуда
- 13 Ку
- 14 Прямой запуск; Увеличение времени приготовления; Плюс
- 15 риготовление пищи за несколько стадий
- 16 Автоматическое приготов
- 18 АБЛ; Таблицы
- 21 Ра
- 22 РЕЦЕПТ
- 24 Ту
- 26 Вн; ХОД
- 27 ТЕХНИ
- 28 Установка; Вариант крепления; Микроволновую; мм
- 30 Упаковочные; Утилизация
- 31 Европейская Гарантия












