Холодильник Gaggenau RC 200-100 - инструкция пользователя по применению, эксплуатации и установке на русском языке. Мы надеемся, она поможет вам решить возникшие у вас вопросы при эксплуатации техники.
Если остались вопросы, задайте их в комментариях после инструкции.
"Загружаем инструкцию", означает, что нужно подождать пока файл загрузится и можно будет его читать онлайн. Некоторые инструкции очень большие и время их появления зависит от вашей скорости интернета.

Combi - steam oven BS 250.
The use of pressureless steam is one of the most effective
cooking methods there is. In the Combi - steam oven
BS 250, this can be combined with hot air, meaning that
these ovens c an do ever y thing: steaming, baking,
simmering, braising, regenerating, ex trac ting juic e.
Frontage : Stainless steel - backed full glass door (also avail -
able with aluminium backing or anthracite front).
Dimensions : 6 0 cm wide; net volume of 4 3 litres.
Cooking methods : Hot air from 3 0 °C to 23 0 °C, electroni -
cally controllable, can be combined with steam at 0 % , 3 0 % ,
6 0 % , 8 0 % or 10 0 % humidit y, as required.
Core temperature probe : Switches of f the oven automatically
when a roast or fish has reached the desired temperature.
See pages 28/29 for more details.
Stainless steel interior : Seamless beautiful design, hygienic.
1.3 - litre water tank : Removable and transparent, with water
level warning.
Gastronorm inser ts (GN
2
⁄
3
): Per forated and unper forated,
made of hygienic stainless steel for cooking in the Combi -
steam oven; smaller inser ts (GN
1
⁄
3
) are available as special
accessories. See pages 16 8/169 for more details.
Oven BO 250.
Boasting t welve dif ferent heating methods, this oven
can be fit ted with the special baking stone accessor y,
turning it into a real brick oven.
Frontage : Stainless steel - backed full glass door (also avail -
able with aluminium backing or anthracite front).
Dimensions : 6 0 cm wide ; net volume of 76 litres. The largest
oven interior in its class (also available in a width of 76 cm).
Twelve heating methods : Electronic temperature control from
3 0 °C to 3 0 0 °C.
Core temperature probe : Switches of f the oven automatically
when a roast or fish has reached the desired temperature.
See pages 28/29 for more details.
P yroly tic system and Gaggenau enamel : Practically nothing
sticks to this special blue enamel sur face. Any stubborn
stains are removed during automatic self- cleaning, af ter which
they can simply be wiped away.
Baking stone : Special accessor y for pizzas, bread or pastries.
See pages 3 8/3 9 for more details.
Gastronorm roaster (GN
2
⁄
3
) : Special accessor y for searing
and braising with the roasting function. See pages 26/27 for
more details.
31
Характеристики
Остались вопросы?Не нашли свой ответ в руководстве или возникли другие проблемы? Задайте свой вопрос в форме ниже с подробным описанием вашей ситуации, чтобы другие люди и специалисты смогли дать на него ответ. Если вы знаете как решить проблему другого человека, пожалуйста, подскажите ему :)













