Gaggenau RC 200-100 - Инструкция по эксплуатации - Страница 33

Холодильник Gaggenau RC 200-100 - инструкция пользователя по применению, эксплуатации и установке на русском языке. Мы надеемся, она поможет вам решить возникшие у вас вопросы при эксплуатации техники.

Если остались вопросы, задайте их в комментариях после инструкции.

"Загружаем инструкцию", означает, что нужно подождать пока файл загрузится и можно будет его читать онлайн. Некоторые инструкции очень большие и время их появления зависит от вашей скорости интернета.
Страница:
/ 206
Загружаем инструкцию
background image

 Combi - steam oven BS 250.  

 The use of pressureless steam is one of the most effective 
cooking methods there is. In the Combi - steam oven
BS 250, this can be combined with hot air, meaning that 
these ovens c an do ever y thing: steaming, baking,
simmering, braising, regenerating, ex trac ting juic e. 

 Frontage : Stainless steel - backed full glass door (also avail -

 

ƒ

able with aluminium backing or anthracite front).

Dimensions : 6 0 cm wide; net volume of 4 3 litres.

 

ƒ

Cooking methods : Hot air from 3 0 °C to 23 0 °C, electroni -

 

ƒ

cally controllable, can be combined with steam at 0 % , 3 0 % , 
6 0 % , 8 0 % or 10 0 % humidit y, as required.

Core temperature probe : Switches of f the oven automatically 

 

ƒ

when a roast or fish has reached the desired temperature. 
See pages 28/29 for more details. 

Stainless steel interior : Seamless beautiful design, hygienic.

 

ƒ

 1.3 - litre water tank : Removable and transparent, with water 

 

ƒ

level warning.

Gastronorm inser ts (GN 

 

ƒ

2

3

): Per forated and unper forated, 

made of hygienic stainless steel for cooking in the Combi -
steam oven; smaller inser ts (GN 

1

3

) are available as special 

accessories. See pages 16 8/169 for more details. 

 Oven BO 250. 

 Boasting t welve dif ferent heating methods, this oven 
can be fit ted with the special baking stone accessor y, 
turning it into a real brick oven. 

 Frontage : Stainless steel - backed full glass door (also avail -

 

ƒ

able with aluminium backing or anthracite front).

Dimensions : 6 0 cm wide ; net volume of 76 litres. The largest 

 

ƒ

oven interior in its class (also available in a width of 76 cm).

Twelve heating methods : Electronic temperature control from

 

ƒ

3 0 °C  to  3 0 0 °C.

Core temperature probe : Switches of f the oven automatically 

 

ƒ

when a roast or fish has reached the desired temperature. 
See pages 28/29 for more details.

P yroly tic system and Gaggenau enamel : Practically nothing 

 

ƒ

sticks to this special blue enamel sur face. Any stubborn 
stains are removed during automatic self- cleaning, af ter which 
they can simply be wiped away.

Baking stone : Special accessor y for pizzas, bread or pastries. 

 

ƒ

See pages 3 8/3 9 for more details.

Gastronorm roaster (GN 

 

ƒ

2

3

) : Special accessor y for searing 

and braising with the roasting function. See pages 26/27 for 
more details. 

31

Характеристики

Оцените статью
tehnopanorama.ru
Остались вопросы?

Не нашли свой ответ в руководстве или возникли другие проблемы? Задайте свой вопрос в форме ниже с подробным описанием вашей ситуации, чтобы другие люди и специалисты смогли дать на него ответ. Если вы знаете как решить проблему другого человека, пожалуйста, подскажите ему :)

Задать вопрос

Часто задаваемые вопросы
Как посмотреть инструкцию к Gaggenau RC 200-100?
Необходимо подождать полной загрузки инструкции в сером окне на данной странице
Руководство на русском языке?
Все наши руководства представлены на русском языке или схематично, поэтому вы без труда сможете разобраться с вашей моделью
Как скопировать текст из PDF?
Чтобы скопировать текст со страницы инструкции воспользуйтесь вкладкой "HTML"