Gaggenau RC 200-100 - Инструкция по эксплуатации - Страница 183

Холодильник Gaggenau RC 200-100 - инструкция пользователя по применению, эксплуатации и установке на русском языке. Мы надеемся, она поможет вам решить возникшие у вас вопросы при эксплуатации техники.

Если остались вопросы, задайте их в комментариях после инструкции.

"Загружаем инструкцию", означает, что нужно подождать пока файл загрузится и можно будет его читать онлайн. Некоторые инструкции очень большие и время их появления зависит от вашей скорости интернета.
Страница:
/ 206
Загружаем инструкцию
background image

C of fee s trength

The strength of the cof fee can 
be individually selected in five 
steps ranging from “mild” to 
“ex tra strong” (quantit y of cof-
fee from 8 to 20 g). For the t wo 
strongest set tings, the double 
shot function ensures even 
stronger cof fee without loss of 
aroma . To create optimum 
preparation conditions, both the 
grinding and brewing processes 
are repeated for double meas -
ures of cof fee or espresso. The 
set ting is shown in the LCD 
function display.

C ontainer  for 
second cof fee t ype

In addition to fresh beans, a 
second ground cof fee t ype can 
be used.

C ontinuous flow heater

The heating system of the fully 
automatic espresso machine 
consists of a continuous flow 
heater. This ensures a constant 
and optimal brewing tempera -
ture of 9 0 °C to 95 °C and thus 
guarantees a per fect aroma . It 
also supplies hot water, e.g. for 
brewing tea . The system only 
heats when it is in use, and is 
thus ex tremely energy - ef ficient. 
It is ready for use in less than 
3 0 seconds af ter switch - on.

C ooking  timer

The time at which you want one 
or more cooking zones to be 
automatically switched of f can 
be selected up to 9 0 minutes 
in advance. The integrated clock 
c an  also  be  used  a s  a  shor t-
term timer, irrespec tive of the 
appliance’s other func tions. 
In the ca se of appliances from 
the Vario cook top 4 0 0 series, 
the cooking timer is available as 
an accessor y via the connection 
strip with timer. Each connection 

strip can be used to operate 
t wo  appliances.

C ooled housing with 
 overheating protec tion

Gaggenau ovens have a tem -
perature protec tion system to 
protect the appliance and the 
fit ted units from overheating, as 
well as an automatically cooled 
housing which continues to cool 
down the appliance af ter the 
oven has been used. 

C ore temperature probe 
with automatic shut- of f

The core temperature probe in 
ovens and Combi - steam ovens 
controls the temperature in 
the centre of food. Appliances 
switch themselves of f once the 
desired core temperature has 
been at tained. This ensures that 
no mat ter what is being cooked, 
it is always cooked just the way 
it should be. The core tempera -
ture probe can also be removed.

Cushioned door closing 
sys tem of the Vario cooling 
2 0 0  series

This enables sof t and controlled 
closure of the door from a 
20 - degree door opening angle. 
The system is integrated into 
the door hinge.

D

Deep fr yer 

Basket hangers: Two baskets 
can be inser ted into the cover 
for simultaneous draining.

Cleaning level ( Vario 4 0 0): 
Water for cleaning the deep 
fr yer can be brought to the 
correct temperature of around 
40 °C in the appliance itself.

Fat melting setting: This gen -
tle, smoke - free heating method 
enables fat to be used consider-
ably longer. It is equally suitable 
for the use of oil or solid fat.

Swing - out heating element: 
For easy cleaning of the stain -
less steel vat, the heating 
 element can simply be pulled 
out and up.

Three -zone, professional 
kitchen design:

·

    

Foam expansion zone: The 
upper par t of the fr ying basin 
is widened to prevent the oil 
from over flowing during the 
deep - fr ying of food contain -
ing water or which is deep -
frozen.

·

    

Deep - fr ying zone: Located 
directly above the electro n -
ically controlled, swing - out 
heating element.

·

    

C old oil zone: Food par ti -
cles which break of f during 
deep - fr ying sink into the cold 
oil zone under the heating 
element, where the oil tem -
perature is lower than in the 
deep - fr ying zone. The par ti -
cles cannot burn and release 
no flavour into the oil. This 
means that fat can be used 
for much longer.

Defros t assis tance in the 
freezer compar tment

During defrosting, the bot tom 
drawer of the freezer ser ves as 
a collector for the condensation 
water. 

181

Характеристики

Оцените статью
tehnopanorama.ru
Остались вопросы?

Не нашли свой ответ в руководстве или возникли другие проблемы? Задайте свой вопрос в форме ниже с подробным описанием вашей ситуации, чтобы другие люди и специалисты смогли дать на него ответ. Если вы знаете как решить проблему другого человека, пожалуйста, подскажите ему :)

Задать вопрос

Часто задаваемые вопросы
Как посмотреть инструкцию к Gaggenau RC 200-100?
Необходимо подождать полной загрузки инструкции в сером окне на данной странице
Руководство на русском языке?
Все наши руководства представлены на русском языке или схематично, поэтому вы без труда сможете разобраться с вашей моделью
Как скопировать текст из PDF?
Чтобы скопировать текст со страницы инструкции воспользуйтесь вкладкой "HTML"