Gaggenau RC 200-100 - Инструкция по эксплуатации - Страница 184

Холодильник Gaggenau RC 200-100 - инструкция пользователя по применению, эксплуатации и установке на русском языке. Мы надеемся, она поможет вам решить возникшие у вас вопросы при эксплуатации техники.

Если остались вопросы, задайте их в комментариях после инструкции.

"Загружаем инструкцию", означает, что нужно подождать пока файл загрузится и можно будет его читать онлайн. Некоторые инструкции очень большие и время их появления зависит от вашей скорости интернета.
Страница:
/ 206
Загружаем инструкцию
background image

Descaling programme

The vaporiser container, which 
is used to generate steam in the 
interior of a Combi - steam oven 
with a water tank, or a steam 
oven, can be descaled ef for t-
lessly using this programme. 
Simply fill the water tank with a 
descaling solution and the pro -
gramme takes around 30 minutes.

Door opening angle in 
the Vario cooling 2 0 0 and 
4 0 0  series

The wide - opening doors, which 
open to a 115 - degree angle, are 
truly  u n i q u e .   I t ’s   a l l   t h a n k s   t o 
t h e   p a r t i c u l a r l y   s t u r d y   h i n g e s . 
Where necessar y, these hinges 
can also be fixed at 9 0 degrees. 
Drawers and shelves can then 
be fully ex tended.

Door panel 
(special accessor y) 

Designed to match the 200 series 
ovens, a stainless steel, alumini -
um - backed or anthracite full 
glass door panel is available for 
all 81.5 cm and 8 6.5 cm - high 
dishwashers.

Dosage assis t

Integrated into the top basket, 
the dosage assist ensures that 
detergent tablets are fully dis -
solved in a controlled manner. 
This is a prerequisite for en sur-
ing the best possible clean ing 
results. Tablets can no lon ger 
fall bet ween plates or into the 
cutler y basket. What’s more, the 
dosage chamber is positioned 
in a way that prevents scraps of 
food from dropping into it dur-
ing loading. Yet another advan -
tage: the jet spray no longer 
directly hits the inner door and 
the appliance is quieter.

Downdraf t ventilation

An interesting and highly - ef fec -
tive alternative to classic ven -
tilation hoods. Downdraf t venti -
lation is integrated directly into 
the cook top and it siphons 
of f cooking vapours right there 
where they emerge. Even the 
steam from tall pots is ef fec -
tively removed if the lid is lef t 
slightly open at the side towards 
the ventilation. If you value clear 
contours and unrestricted head -
room in your kitchen, down -
draft ventilation is definitely the 
most unobtrusive solution. The 
design of Gaggenau downdraf t 
ventilation units is the per fect 
match for cook tops from the 
Vario 20 0 and 40 0 series. All 
downdraf t ventilation units are 
configured with separate re -
mote fan units for air ex traction 
or recirculation and can also be 
installed in the lower cabinet 
using flat ducts to save space. 

Dr ying programme

With this function, the inside 
of the Combi - steam oven can 
be dried with hot air. The dr ying 
procedure takes about 20 min -
utes and is recommended af ter 
each steaming or cleaning pro -
cedure.

D ynamic cold air dis tribution

A ventilator ensures an even 
temperature distribution across 
the whole cooling compar tment, 
thus ensuring longer food - stor-
age times. With dynamic cold 
air distribution with Multi - Air-
Flow, an additional air channel 
in the door and additional vents 
in the cooling compar tment en -
sure faster and more constant 
temperature distribution.

E

Eco

In this operating mode, all 
energy - dependent functions of 
the oven are optimised to make 
them especially energy - saving. 
For example, the light is switched 
of f or any available residual heat 
is used for baking or roasting.

Elec tric grill

Independently controlled 
heating elements:
 This  enables 
you to grill in the front section, 
while the rear section is used 
for keeping warm. Both glow 
bars can be folded up for clean -
ing the lava stone container. 
With the 400 series wire rack, the 
heating elements are covered 
so that smoke emissions are ver y 
low, since grease is prevented 
from dripping onto the heating 
elements.

Solid cas t roas ter: Practical 
accessor y for grilling and 
 cooking on a smooth sur face, 
e.g. shrimps or vegetables. 
Also just the thing for preparing 
egg - based dishes such as pan -
cakes or crêpes.

Stainless s teel container 
with lava s tones: 
With a per-
forated base so that grease 
can drip into the removable drip 
tray. The stainless steel con -
tainer and the grease drip tray 
can be cleaned in the dish -
washer. The lava stones need to 
be changed when they become 
heavily soiled.

Elec tronic boiling point 
detec tion

This calibration enables the 
electronic system to detect the 
boiling point automatically. 
This enables the same cooking 
results to be achieved regard -

Downdraf t ventilation. 

A highly -

ef fective alternative to classic 
ventilation hoods. Downdraf t 
ventilation is integrated into the 
cook top and it siphons of f cook-
ing vapours right there where 
they emerge. 

182

Характеристики

Оцените статью
tehnopanorama.ru
Остались вопросы?

Не нашли свой ответ в руководстве или возникли другие проблемы? Задайте свой вопрос в форме ниже с подробным описанием вашей ситуации, чтобы другие люди и специалисты смогли дать на него ответ. Если вы знаете как решить проблему другого человека, пожалуйста, подскажите ему :)

Задать вопрос

Часто задаваемые вопросы
Как посмотреть инструкцию к Gaggenau RC 200-100?
Необходимо подождать полной загрузки инструкции в сером окне на данной странице
Руководство на русском языке?
Все наши руководства представлены на русском языке или схематично, поэтому вы без труда сможете разобраться с вашей моделью
Как скопировать текст из PDF?
Чтобы скопировать текст со страницы инструкции воспользуйтесь вкладкой "HTML"