Gaggenau RC 200-100 - Инструкция по эксплуатации - Страница 194

Холодильник Gaggenau RC 200-100 - инструкция пользователя по применению, эксплуатации и установке на русском языке. Мы надеемся, она поможет вам решить возникшие у вас вопросы при эксплуатации техники.

Если остались вопросы, задайте их в комментариях после инструкции.

"Загружаем инструкцию", означает, что нужно подождать пока файл загрузится и можно будет его читать онлайн. Некоторые инструкции очень большие и время их появления зависит от вашей скорости интернета.
Страница:
/ 206
Загружаем инструкцию
background image

touching the main switch during 
operation, all the cooking zones 
are immediately switched of f. 
If a cooking zone is switched on 
unintentionally, it will automatic -
ally switch itself back of f af ter 
20 seconds if no fur ther but tons 
are pressed.

Set tings menu

Many set tings for the oven, 
Combi - steam oven and Combi -
microwave oven can be changed 
here, depending on the model. 
The time, display pro p er ties 
such as brightness and key 
tones, and activation of the 
Super- Quick function, can all be 
set here. In the clearly arranged 
menu, which has one control 
level, options are displayed by 
icons and, on some models, 
using a clear tex t display. The 
desired set ting can be selected 
conveniently at the press of a 
but ton.

Side - opening oven door

The door of the appliance is 
fit ted with a thermally insulated 
pane of clear glass so that you 
can keep an eye on what is 
cooking. The handle on the side 
is protected against high tem -
peratures. The door itself swiv -
els open to a full 18 0 degrees, 
thereby facilitating easy access 
from the front. The direction in 
which you want the door to 
open must be specified when 
ordering the appliance, since 
the side on which the door 
hinge is positioned cannot be 
subsequently changed.

Silvercare car tridge 
(special accessor y)

This aluminium car tridge pro -
tects silver ware from corrosion 
and gives oxidised silver back its 
sheen thanks to ion exchange.

Simmering set ting

The simmering set ting of the 
fully electronic gas cook tops of 
the Vario cook tops 40 0 series 
make s it pos sible to simmer 
food on the lowest set ting. The 
low heat input is achieved by 
automatically ex tinguishing the 
cooktop flame ever y 3 0 seconds 
and reigniting it af ter a fur ther 
3 0 seconds. 

Single por tion cleaning

The water pipes are rinsed 
each time cof fee is prepared, 
and not just when the machine 
is turned on or of f. This means 
no residual water, 10 0% hygiene 
and a full cof fee flavour.

Sof t- Light

The uniform cook top illumina -
tion, which comes with ventila -
tion appliances, automatically 
goes on and of f gradually, and 
it can be dimmed manually from 
ma ximum illumination while 
cooking to atmospheric back-
ground lighting.

Spit

See Rotisserie spit.

Stainless s teel cooking 
interior

The seamless stainless steel 
cooking interior of the Combi -
steam or steam oven meets 
the highest hygiene standards. 
The 6 0 wat t halogen lighting 
provides a splendid light set ting 
for whatever you are cooking.

Stainless s teel grease filter

See Grease filter.

Stainless s teel interior

T he warming drawer ha s a 
hygienic stainless steel sur face 
for both preheating dinner ware 
and keeping meals warm. All the 
Vario cooling appliances of the 
40 0 series are similarly lined 
with stainless steel on the inside. 
When combined with ox ygen, 
stainless steel also reduces the 
formation of odours.

Star rating

The freezing capacit y of freezer 
compar tments is indicated 
using a star rating system:

·

  

one - star compar tment: – 6 °C

·

  

t wo - star compar tment: –12 °C

·

   

three - star deep - freeze com -
par tment: –18 °C

·

   

four- star deep -freeze compar t-
ment: –18 °C with a specified 
minimum freezing capacit y.

Steamer

Unlike the steam oven or Combi -
steam oven, the steamer can 
also be used for reducing stock 
or wine. Not just water.

Boiling point detec tion: The 
appliance automatically recog -
nises the boiling point, which is 
dependent on the altitude above 
sea level.

C ooking inser t s: The basic 
set comprises one per forated 
and one unper forated cooking 
inser t. In this way, t wo meals 
with dif ferent cooking times can 
be staggered so that they are 
ready at the same time.

Elec tronic s team control: 
This ensures that only as much 
steam is produced as is required 
for the cooking process.

Elec tronic temperature 
 control: 
Temperature control 
in increments of 5 °C enables 
cooking at a precisely set tem -
perature bet ween 4 5 °C and 
9 5 °C, or steaming at  10 0 °C. 

Steamer.

 For the gentle steam -

ing of meat, fish and vegetables. 
Two cooking inser ts – one per-
forated and one unper forated – 
are par t of the basic set.

192

Характеристики

Оцените статью
tehnopanorama.ru
Остались вопросы?

Не нашли свой ответ в руководстве или возникли другие проблемы? Задайте свой вопрос в форме ниже с подробным описанием вашей ситуации, чтобы другие люди и специалисты смогли дать на него ответ. Если вы знаете как решить проблему другого человека, пожалуйста, подскажите ему :)

Задать вопрос

Часто задаваемые вопросы
Как посмотреть инструкцию к Gaggenau RC 200-100?
Необходимо подождать полной загрузки инструкции в сером окне на данной странице
Руководство на русском языке?
Все наши руководства представлены на русском языке или схематично, поэтому вы без труда сможете разобраться с вашей моделью
Как скопировать текст из PDF?
Чтобы скопировать текст со страницы инструкции воспользуйтесь вкладкой "HTML"