Kaiser EH 6310 - Инструкция по эксплуатации - Страница 26

Духовые шкафы Kaiser EH 6310 - инструкция пользователя по применению, эксплуатации и установке на русском языке. Мы надеемся, она поможет вам решить возникшие у вас вопросы при эксплуатации техники.

Если остались вопросы, задайте их в комментариях после инструкции.

"Загружаем инструкцию", означает, что нужно подождать пока файл загрузится и можно будет его читать онлайн. Некоторые инструкции очень большие и время их появления зависит от вашей скорости интернета.
Страница:
/ 108
Загружаем инструкцию
background image

 

26 

 

EN 

 

 
 
 
 
 
 
 

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

 

 

Food probe 

 
The  food probe  is a thermometer which is being 
putted in the cooking food. With that thermometer 
you can control the internal temperature (core 
temperature) and then use to determine the end of 
the cooking time. It can happen, for example that 
the meat looks from the outside already cooked, 
however, is still bloody inside! 
 
The temperature which achieve the meals during 
cooking is nearly connected with hygienic/ health 
problems. There are bacteria in every meat, just as 
in chicken, fish and in raw eggs. 
 
Some bacteria spoil the food, other however, like 
Salmonellen, Campylobacter jejuni, Listeria 
monocytogenes, Escherichia coli and the 
Staphylococcus aureus can be very noxious. 
 
Bacteria increase very fast about temperatures of 
4.4º up to 60 ºC. The mincemeat is especially 
subject to this risk. 
To avoid multiplication of bacteria, you should pay 
attention to the following: 

  Don’t thaw food with indoor temperature, but 

in  refrigerator  or in oven  with the suitable 
function. In this case you should cook the 
thawed food afterwards immediately. 
 

  Stuff  poultry  only shortly before the 

consumption. Buy no already stuffed  fowl, 
and buy already cooked fowl only if you 
consume this within 2 hours.  

 

 

 

Marinate  food  in the refrigerator,  not  with 
indoor temperature.

 

  Use  the meat thermometer  to  control  the 

temperature of meat, fish and poultry if their 
pieces more thickly 5 cm. Thus you provide 
achievement of temperature of readiness of 
food. 
 

 

Badly probaked poultry represents the 
greatest  threat  because of danger of 
salmonellas.

 

  Do not interrupt process of preparation to 

finish a dish to readiness later. It leads to 
heating of products to temperatures of 
bacteria favorable for multiplication. 
 
 
 
 
 

DE 

RU 

Содержание

Характеристики

Оцените статью
tehnopanorama.ru
Остались вопросы?

Не нашли свой ответ в руководстве или возникли другие проблемы? Задайте свой вопрос в форме ниже с подробным описанием вашей ситуации, чтобы другие люди и специалисты смогли дать на него ответ. Если вы знаете как решить проблему другого человека, пожалуйста, подскажите ему :)

Задать вопрос

Часто задаваемые вопросы
Как посмотреть инструкцию к Kaiser EH 6310?
Необходимо подождать полной загрузки инструкции в сером окне на данной странице
Руководство на русском языке?
Все наши руководства представлены на русском языке или схематично, поэтому вы без труда сможете разобраться с вашей моделью
Как скопировать текст из PDF?
Чтобы скопировать текст со страницы инструкции воспользуйтесь вкладкой "HTML"