Bosch MUZ4EB1 - Инструкция по эксплуатации - Страница 79

Мороженицы Bosch MUZ4EB1 - инструкция пользователя по применению, эксплуатации и установке на русском языке. Мы надеемся, она поможет вам решить возникшие у вас вопросы при эксплуатации техники.

Если остались вопросы, задайте их в комментариях после инструкции.

"Загружаем инструкцию", означает, что нужно подождать пока файл загрузится и можно будет его читать онлайн. Некоторые инструкции очень большие и время их появления зависит от вашей скорости интернета.
Страница:
/ 109
Загружаем инструкцию
background image

79

 

tr

Tarifler ve yararlı bilgiler

Muzlu dondurma

200 g muz (yakl. 2 adet)

80 g şeker

100 ml süt

100 ml süt kreması

1 yemek kaşığı limon suyu

■ Verilen tüm malzemeleri birbiriylr karıştı

-

rarak püre haline getirin.

■ Hazır dondurma harcını çalışmakta  olan 

dondurma hazırlayıcıya doldurun.

■ Yakl. 20-30 dakika karıştırın.

Kirazlı yoğurtlu dondurma

500 g kirazlı yoğurt

3 paket şekerli vanilin

3 yaprak beyaz jelatin

■ Jelatini bol soğuk su içinde yakl. 

15 dakika yumuşatın.

■ Ardından hafifçe sıkın ve küçük bir ten

-

cerede sürekli karıştırarak ısıtın, ancak 

kaynatmayın.

■ Kirazlı yoğurdu ve şekerli vanilini 

 mikserde karıştırın.

■ Sıcak jelatini çalışmakta olan miksere 

doldurun.

■ Hazır durumdaki harcı hemen 

 çalışmakta olan dondurma hazırlayıcıya 

doldurun.

■ Yakl. 15-25 dakika karıştırın.

Antep fıstıklı dondurma

100 g antep fıstığı, kıyılmış

1 paket şekerli vanilin

90 g şeker

200 ml süt

200 ml süt kreması

3 yaprak beyaz jelatin

■ Jelatini bol soğuk su içinde yakl. 

15 dakika yumuşatın.

■ Ardından hafifçe sıkın ve küçük bir ten

-

cerede sürekli karıştırarak ısıtın, ancak 

kaynatmayın.

■ Antep fıstığı, şekerli vanilin, şeker, süt 

ve süt kremasını, muntazam bir harç 

oluncaya kadar mikserde karıştırın.

■ Sıcak jelatini çalışmakta olan miksere 

doldurun.

■ Hazır durumdaki harcı hemen çalış

-

makta olan dondurma hazırlayıcıya 

doldurun.

■ Yakl. 15-25 dakika karıştırın.

Limon sorbesi

150 ml taze sıkışmış limon suyu

200 ml su

170 g şeker

150 g yoğurt

4 yaprak beyaz jelatin

■ Jelatini bol soğuk su içinde yakl. 

15 dakika yumuşatın.

■ Ardından hafifçe sıkın ve küçük bir ten

-

cerede sürekli karıştırarak ısıtın, ancak 

kaynatmayın.

■ Limon suyunu, suyu, şekeri ve yoğurdu 

bir mikserle karıştırın.

■ Sıcak jelatini çalışmakta olan miksere 

doldurun.

■ Hazır durumdaki harcı hemen 

 çalışmakta olan dondurma hazırlayıcıya 

doldurun.

■ Yakl. 40-50 dakika karıştırın.

Portakal sorbesi

Limon sorbesi gibi hazırlayın, ancak limon 

suyu yerine 100 ml taze sıkılmış portakal 

suyu ve 50 ml taze sıkılmış limon suyu 

kullanın.

Çilekli dondurma

250 g taze çilek

75 g şeker

100 ml süt

100 ml süt kreması

Yarım limonun suyu

■ Tüm malzemeleri birbiriyle karıştırıp 

püre haline getirin.

■ Hazır durumdaki harcı çalışmakta olan 

dondurma hazırlayıcıya doldurun.

■ Yakl. 20-30 dakika karıştırın.

Полезные видео

Характеристики

Оцените статью
tehnopanorama.ru
Остались вопросы?

Не нашли свой ответ в руководстве или возникли другие проблемы? Задайте свой вопрос в форме ниже с подробным описанием вашей ситуации, чтобы другие люди и специалисты смогли дать на него ответ. Если вы знаете как решить проблему другого человека, пожалуйста, подскажите ему :)

Задать вопрос

Часто задаваемые вопросы
Как посмотреть инструкцию к Bosch MUZ4EB1?
Необходимо подождать полной загрузки инструкции в сером окне на данной странице
Руководство на русском языке?
Все наши руководства представлены на русском языке или схематично, поэтому вы без труда сможете разобраться с вашей моделью
Как скопировать текст из PDF?
Чтобы скопировать текст со страницы инструкции воспользуйтесь вкладкой "HTML"