Bosch MUZ4EB1 - Инструкция по эксплуатации - Страница 48

Мороженицы Bosch MUZ4EB1 - инструкция пользователя по применению, эксплуатации и установке на русском языке. Мы надеемся, она поможет вам решить возникшие у вас вопросы при эксплуатации техники.

Если остались вопросы, задайте их в комментариях после инструкции.

"Загружаем инструкцию", означает, что нужно подождать пока файл загрузится и можно будет его читать онлайн. Некоторые инструкции очень большие и время их появления зависит от вашей скорости интернета.
Страница:
/ 109
Загружаем инструкцию
background image

48 

sv

 

Recept och tips 

Recept och tips

Alla de följande recepten är för 4 personer.

Varning! 

Recepten är inte avsedda för diabetiker. 

Om du ska laga till glass åt diabetiker 

måste du ändra recepten.

Tips

Glassen smakar bäst direkt efter tillag

-

ningen. Smaksätt den gärna med frukt, 

såser, vispgrädde, chokladspån etc.

Smaksätt inte glassblandningen med 

alkoholhaltiga drycker eller tillsatser. Då blir 

glassen inte fast.

Låt bägarna eller skålarna stå kallt före 

serveringen så att glassen inte smälter för 

snabbt.

Om du tillagar glassen i förväg och sparar 

den i frys skåpet bör du ta ut den en stund 

innan du serverar den.

Bearbetningstiderna kan avvika från de som 

står i recepten.

Möjliga orsaker

Glassblandningens temperatur

Mängden glassblandning

Temperaturen i frysskåpet

Rumstemperaturen

Det går extra lätt och bekvämt att blanda 

till glassen om du använder tillbehör som 

mixer, multi-mixer och citruspress.

Vaniljglass

2 bourbon-vaniljstänger

2,5 dl mjölk

100 g socker

2 dl grädde

1 krm salt

■ Skär upp vaniljstängerna på längden 

och skrapa ut märgen med en kniv..

■ Häll mjölk, socker och vaniljmärg i en 

kastrull och låt blandningen snabbt koka 

upp under omrörning. Låt den sedan 

svalna.

■ Rör ned grädden och saltet.

■ Häll glassblandningen i glassberedaren 

medan den är igång.

■ Rör om 20-30 minuter.

Chokladglass

100 g blockchoklad

3 dl grädde

40 g socker

150 g yoghurt

■ Bryt blockchokladen i småbitar och 

lägg den i en kastrull tillsammans med 

grädden och sockret. Värm under 

ständig omrörning tills sockret och 

chokladen har lösts upp.

■ Rör ned yoghurten i chokladblandningen 

medan den ännu är varm och låt sedan 

blandningen svalna till rumstemperatur.

■ Häll den färdiga blandningen i glassbe

-

redaren medan den är igång.

■ Rör om 20-30 minuter.

Stracciatellaglass

100 g vit choklad

3 dl grädde

60 g yoghurt

40 g florsocker

50 g riven choklad

■ Värm den vita chokladen och grädden 

i en kastrull under ständig omrörning 

tills chokladen har smält. Låt den sedan 

svalna till rumstemperatur.

■ Rör ned yoghurten, florsockret och den 

rivna chokladen.

■ Häll den färdiga blandningen i glassbe

-

redaren medan den är igång.

■ Rör om 15-25 minuter.

Полезные видео

Характеристики

Оцените статью
tehnopanorama.ru
Остались вопросы?

Не нашли свой ответ в руководстве или возникли другие проблемы? Задайте свой вопрос в форме ниже с подробным описанием вашей ситуации, чтобы другие люди и специалисты смогли дать на него ответ. Если вы знаете как решить проблему другого человека, пожалуйста, подскажите ему :)

Задать вопрос

Часто задаваемые вопросы
Как посмотреть инструкцию к Bosch MUZ4EB1?
Необходимо подождать полной загрузки инструкции в сером окне на данной странице
Руководство на русском языке?
Все наши руководства представлены на русском языке или схематично, поэтому вы без труда сможете разобраться с вашей моделью
Как скопировать текст из PDF?
Чтобы скопировать текст со страницы инструкции воспользуйтесь вкладкой "HTML"