Bosch MUZ4EB1 - Инструкция по эксплуатации - Страница 36

Мороженицы Bosch MUZ4EB1 - инструкция пользователя по применению, эксплуатации и установке на русском языке. Мы надеемся, она поможет вам решить возникшие у вас вопросы при эксплуатации техники.

Если остались вопросы, задайте их в комментариях после инструкции.

"Загружаем инструкцию", означает, что нужно подождать пока файл загрузится и можно будет его читать онлайн. Некоторые инструкции очень большие и время их появления зависит от вашей скорости интернета.
Страница:
/ 109
Загружаем инструкцию
background image

36 

da

 

Opskrifter og tips 

Opskrifter og tips

Alle angivne opskrifter giver ca. 4 portioner.

OBS! 

Disse opskrifter er ikke egnet til diabetikere. 

Tilberedelse af is til diabetikere kræver 

ændrede opskrifter.

Tips

Isen smager bedst, når den er frisk tilberedt. 

Den kan desuden forfines med frugter, 

sovs, flødeskum, revet chokolade osv.

Der kan ikke bruges alkoholiske drikke eller 

andre alkoholholdige ingredienser til at give 

ismassen smag, da den ellers ikke bliver 

fast.

Det anbefales at stille bægrene eller 

skålene et koldt sted før serveringen, så 

isen ikke smelter for hurtigt.

Hvis der fremstilles is til senere brug, som 

opbevares i fryseren, skal den tages ud et 

stykke tid, før den serveres.

Forarbejdningstiderne kan afvige fra 

angivelserne i opskriften.

Mulige årsager:

Ismassens temperatur

Ismassens mængde

Frysertemperatur

Rumtemperatur

Det gøres særligt nemt og bekvemt 

at fremstille masserne ved at bruge 

tilbehørsdelene blender, multiblender og 

citruspresse.

Vaniljeis

2 bourbon-vaniljestænger

250 ml mælk

100 g sukker

200 ml fløde

1 knivspids salt

■ Skær vaniljestængerne op på langs, og 

skrab marven ud med en kniv.

■ Kom mælk, sukker og vaniljemarv i en 

gryde, og kog det hele kort op under 

omrøring, og lad derefter det hele 

køle af.

■ Bland fløde og salt i.

■ Kom ismassen i den kørende ismaskine.

■ Rør i ca. 20-30 min.

Chokoladeis

100 g blokchokolade

300 ml fløde

40 g sukker

150 g yoghurt

■ Kom brækket og skåret blokchokolade, 

fløde og sukker i en gryde, og opvarm 

det hele under konstant omrøring, indtil 

sukker og chokolade er opløst.

■ Rør yoghurten i den endnu varme 

chokolademasse, og lad derefter 

massen køle af til rumtemparatur.

■ Kom den færdige masse i den kørende 

ismaskine.

■ Rør i ca. 20-30 min.

Stracciatella is

100 g hvid chokolade

300 ml fløde

60 g yoghurt

40 g flormelis

50 g revet chokolade

■ Opvarm hvid chokolade og fløde i en 

gryde under konstant omrøring, indtil 

chokoladen er smeltet, og lad derefter 

det hele køle af til rumtemperatur.

■ Rør yoghurt, flormelis og revet 

chokolade i.

■ Kom den færdige masse i den kørende 

ismaskine.

■ Rør i ca. 15-25 min.

Bananis

200 g bananer (ca. 2 stk.)

80 g sukker

100 ml mælk

100 ml fløde

1 spsk. citronsaft

■ Purér alle angivne ingredienser med 

hinanden.

■ Kom den færdige masse i den kørende 

ismaskine.

■ Rør i ca. 20-30 min.

Полезные видео

Характеристики

Оцените статью
tehnopanorama.ru
Остались вопросы?

Не нашли свой ответ в руководстве или возникли другие проблемы? Задайте свой вопрос в форме ниже с подробным описанием вашей ситуации, чтобы другие люди и специалисты смогли дать на него ответ. Если вы знаете как решить проблему другого человека, пожалуйста, подскажите ему :)

Задать вопрос

Часто задаваемые вопросы
Как посмотреть инструкцию к Bosch MUZ4EB1?
Необходимо подождать полной загрузки инструкции в сером окне на данной странице
Руководство на русском языке?
Все наши руководства представлены на русском языке или схематично, поэтому вы без труда сможете разобраться с вашей моделью
Как скопировать текст из PDF?
Чтобы скопировать текст со страницы инструкции воспользуйтесь вкладкой "HTML"