Bosch MUZ4EB1 - Инструкция по эксплуатации - Страница 13

Мороженицы Bosch MUZ4EB1 - инструкция пользователя по применению, эксплуатации и установке на русском языке. Мы надеемся, она поможет вам решить возникшие у вас вопросы при эксплуатации техники.

Если остались вопросы, задайте их в комментариях после инструкции.

"Загружаем инструкцию", означает, что нужно подождать пока файл загрузится и можно будет его читать онлайн. Некоторые инструкции очень большие и время их появления зависит от вашей скорости интернета.
Страница:
/ 109
Загружаем инструкцию
background image

13

 

en

Recipes and tips

Cherry yoghurt ice cream

500 g cherry yoghurt

3 packets of vanilla sugar

3 sheets of white gelatine

■ Soak the gelatine in plenty of cold water 

for approx, 15 min.

■ Then squeeze gently and heat in a small 

pan while stirring continuously, however 

do not boil.

■ Blend cherry yoghurt and vanilla sugar 

in a blender.

■ Put the hot gelatine in the running 

blender.

■ Pour the finished mixture into the 

running ice cream maker immediately.

■ Mix for approx. 15-25 min.

Pistachio ice cream

100 g of pistachios, chopped

1 packet of vanilla sugar

90 g sugar

200 ml milk

200 ml cream

3 sheets of white gelatine

■ Soak the gelatine in plenty of cold water 

for approx, 15 min.

■ Then squeeze gently and heat in a small 

pan while stirring continuously, however 

do not boil.

■ Blend pistachios, vanilla sugar, sugar, 

milk and cream until the mixture has a 

uniformly fine texture.

■ Put the hot gelatine in the running 

blender.

■ Pour the finished mixture into the 

running ice cream maker immediately.

■ Mix for approx. 15-25 min.

Lemon sorbet

150 ml of freshly squeezed lemon juice

200 ml water

170 g sugar

150 g yoghurt

4 sheets of white gelatine

■ Soak the gelatine in plenty of cold water 

for approx, 15 min.

■ Then squeeze gently and heat in a small 

pan while stirring continuously, however 

do not boil.

■ Blend lemon juice, water, sugar and 

yoghurt in a blender.

■ Put the hot gelatine in the running 

blender.

■ Pour the finished mixture into the 

running ice cream maker immediately.

■ Mix for approx. 40-50 min.

Orange sorbet

For preparation see lemon sorbet, however 

instead of the lemon juice use 100 ml of 

freshly squeezed orange juice and 50 ml of 

fresh lemon juice.

Strawberry ice cream

250 g fresh strawberries

75 g sugar

100 ml milk

100 ml cream

Juice of half a lemon

■ Puree all the ingredients together.

■ Pour the finished mixture into the 

running ice cream maker.

■ Mix for approx. 20-30 min.

Kiwi ice cream

400 g of peeled, quartered kiwis 

(approx. 5-6 kiwis)

Juice of half a lemon

100 ml water

80 g sugar

■ Puree all the ingredients together.

■ Pour the prepared mixture into the 

running ice cream maker.

■ Mix for approx. 20-30 min.

Полезные видео

Характеристики

Оцените статью
tehnopanorama.ru
Остались вопросы?

Не нашли свой ответ в руководстве или возникли другие проблемы? Задайте свой вопрос в форме ниже с подробным описанием вашей ситуации, чтобы другие люди и специалисты смогли дать на него ответ. Если вы знаете как решить проблему другого человека, пожалуйста, подскажите ему :)

Задать вопрос

Часто задаваемые вопросы
Как посмотреть инструкцию к Bosch MUZ4EB1?
Необходимо подождать полной загрузки инструкции в сером окне на данной странице
Руководство на русском языке?
Все наши руководства представлены на русском языке или схематично, поэтому вы без труда сможете разобраться с вашей моделью
Как скопировать текст из PDF?
Чтобы скопировать текст со страницы инструкции воспользуйтесь вкладкой "HTML"