Блендеры Electrolux ESTM3300 - инструкция пользователя по применению, эксплуатации и установке на русском языке. Мы надеемся, она поможет вам решить возникшие у вас вопросы при эксплуатации техники.
Если остались вопросы, задайте их в комментариях после инструкции.
"Загружаем инструкцию", означает, что нужно подождать пока файл загрузится и можно будет его читать онлайн. Некоторые инструкции очень большие и время их появления зависит от вашей скорости интернета.

68
www.electrolux.com
DAUDZUMS SAJAUKŠANAI UN APSTRĀDES LAIKS
PAPILDIERĪCE METĀLA JAUKŠANAS IERĪCE AR TRAUKU
RECEPTE
SASTĀVDAĻAS
DAUDZUMS
LAIKS
ĀTRUMS
Ananāsu-apprikožu
dzēriens
Ananāss ripiņās
250
g
60 sek.
Turbo
Žāvētas aprikozes
40
g
Jogurts
300
g
Aveņu dzēriens
Saldētas avenes
250
g
60 sec
Turbo
Banāns
½
gab.
Ūdens
100
g
Pūdercukurs
1
Ēdamkarotes
Jogurts
300
g
DAUDZUMS SASMALCINĀŠANAI UN APSTRĀDES LAIKS
PAPILDIERĪCE MINI SMALCINĀTĀJS
SASTĀVDAĻAS DAUDZUMS KVALITĀTE LAIKS KVALITĀTE
LAIKS
KVALITĀTE
LAIKS
ĀTRUMS
Burkāni
100-200 g
Rupja
-
Vidēja
5-10 sec
Smalka
10-20 sec
Turbo
Sīpoli
100-200 g
3-5 sec
10-20 sec
Turbo
Mandeles
100-200 g
3-5 sec
7-10 sec
10-20 sec
Turbo
Gaļa
100-200 g
-
5 sec
Turbo
Ledus
100-200 g
-
5 impulsi
IESLĒGTI
3 s,
IZSLĒGTI
2 s
10 impulsi
IESLĒGTI
3 s,
IZSLĒGTI
2 s
Turbo
DAUDZUMS SAKULŠANAI UN APSTRĀDES LAIKS
PAPILDIERĪCE TRADICIONĀLĀ PUTOŠANAS SLOTIŅA*
SASTĀVDAĻAS
DAUDZUMS
LAIKS
ĀTRUMS
Krējums
500 g
50-70 sek.
Turbo
Olu baltumi
4 vienības
60 sek.
Turbo
Piezīme: Iespējams izmantot tradicionālā putošanas slotiņa* krējuma putošanai trauka, ja krējuma temperatūra ir
no 4 līdz 8 °C. Putojot olas, lūdzu, izmantojiet 1,5 litru bļodu.
DAUDZUMS SMALCINĀŠANAI UN APSTRĀDES LAIKS
KARTUPEĻU SMALCINĀTĀJA PAPILDIERĪCE*
SASTĀVDAĻAS
MAKS. DAUDZUMS
LAIKS
ĀTRUMS
Vārīti kartupeļu gabali,
vārītu ķirbju gabali
(izmērs 20 mm x 20 mm x20 mm)
300 g
30 sek.
Liels ātrums
Содержание
- 87 ЧИСТКА И УХОД; режде чем положить; МЕРЫ ПРЕДОСТОРОЖНОСТИ
- 88 КОЛИЧЕСТВО И ВРЕМЯ СМЕШИВАНИЯ; ПРИНАДЛЕЖНОСТЬ МЕТАЛЛИЧЕСКАЯ НАСАДКА ДЛЯ ПЕРЕМЕШИВАНИЯ И ЧАША; КОЛИЧЕСТВО И ВРЕМЯ ИЗМЕЛЬЧЕНИЯ; ПРИНАДЛЕЖНОСТЬ НОЖ-ИЗМЕЛЬЧИТЕЛЬ; КОЛИЧЕСТВО И ВРЕМЯ ВЗБИВАНИЯ; ПРИНАДЛЕЖНОСТЬ ВЕНЧИК*
- 89 КОЛИЧЕСТВО ПЮРЕ И ВРЕМЯ ПРИГОТОВЛЕНИЯ; ПРИНАДЛЕЖНОСТЬ ДЛЯ ПРИГОТОВЛЕНИЯ КАРТОФЕЛЬНОГО ПЮРЕ*; УСТРАНЕНИЕ НЕПОЛАДОК; УТИЛИЗАЦИЯ
Характеристики
Остались вопросы?Не нашли свой ответ в руководстве или возникли другие проблемы? Задайте свой вопрос в форме ниже с подробным описанием вашей ситуации, чтобы другие люди и специалисты смогли дать на него ответ. Если вы знаете как решить проблему другого человека, пожалуйста, подскажите ему :)












