CANDY CID30 - Инструкция по эксплуатации - Страница 297

Варочная панель CANDY CID30 - инструкция пользователя по применению, эксплуатации и установке на русском языке. Мы надеемся, она поможет вам решить возникшие у вас вопросы при эксплуатации техники.

Если остались вопросы, задайте их в комментариях после инструкции.

"Загружаем инструкцию", означает, что нужно подождать пока файл загрузится и можно будет его читать онлайн. Некоторые инструкции очень большие и время их появления зависит от вашей скорости интернета.
Страница:
/ 305
Загружаем инструкцию
background image

SL-14 

 

4.

 

Med  pripravo  zrezek  obrnite  samo  enkrat.  Natančen  čas  pečenja  je  odvisen  od 

debeline  zrezka  in  od  tega,  koliko  ga  želite  zapeči. 

To se lahko razlikuje od 2 do 

8

 

minut  na  posamezno  stran.  Pritisnite  zrezek,  da

 

preverite,  koliko  je  pečen 

–  tem 

čvrstejši je, boljše je pripravljen.

 

5.

 

Pustite, da se zrezek nekaj minut počivati na toplem krožniku, da se lahko sprosti 
in postane nežen pred serviranjem.

 

Za cvrtje

 

1.

 

Izberite raven vok, primeren za indukcijski steklo, ali 

veliko ponev za cvrtje. 

2.

 

Imejte pripravljene vse sestavine in opremo. Cvrtje mora biti hitro. Če cvrete 

večje količine, cvrite hrano v več manjših serijah.

 

3.

 

Ponev na kratko segrejte in dodajte dve žlici olja.

 

4.

  Najprej specite meso, ga dajte na stran in ohranite toplega. 

5.

 

Popecite zelenjavo. Ko je vroča, vendar še vedno hrustljava, obrnite 

kuhališče na nižjo nastavitev, znova položite meso v ponev in dodajte omako.

 

6.

 

Previdno premešajte sestavine, da zagotovite, da se pregrejejo.

 

7.

 

Postrezite takoj.

 

Nastavitve 

vročine

 

 

Spodnje nastavitve so samo smernice. Natančna nastavitev je odvisna od več dejavnikov, 

vključno od vaše posode in pribora in količine, ki jo kuhate. Eksperimentirajte z indukcijsko 

kuhalno ploščo in poiščite nastavitve, ki vam najbolj ustrezajo.

 

 

Nastavitve vročine

 

Primernost 

1–2 

 

občutljivo segrevanje za majhne količine hrane

 

 

topljenje čokolade, masla in hrane, ki se hitro zapeče

 

 

počasno vrenje

 

 

počasno segrevanje

 

3

4

 

  ponovno segrevanje 

  hitro vrenje 

 

kuhanje riža

 

5–6 

 

palačinke

 

7–

8

 

  priprava omak 

  kuhanje testenin 

 

pečenje z mešanjem

 

 

popečenje

 

  priprava juhe do vrenja 

 

kipeča voda

 

Характеристики

Оцените статью
tehnopanorama.ru
Остались вопросы?

Не нашли свой ответ в руководстве или возникли другие проблемы? Задайте свой вопрос в форме ниже с подробным описанием вашей ситуации, чтобы другие люди и специалисты смогли дать на него ответ. Если вы знаете как решить проблему другого человека, пожалуйста, подскажите ему :)

Задать вопрос

Часто задаваемые вопросы
Как посмотреть инструкцию к CANDY CID30?
Необходимо подождать полной загрузки инструкции в сером окне на данной странице
Руководство на русском языке?
Все наши руководства представлены на русском языке или схематично, поэтому вы без труда сможете разобраться с вашей моделью
Как скопировать текст из PDF?
Чтобы скопировать текст со страницы инструкции воспользуйтесь вкладкой "HTML"