CANDY CID30 - Инструкция по эксплуатации - Страница 222

Варочная панель CANDY CID30 - инструкция пользователя по применению, эксплуатации и установке на русском языке. Мы надеемся, она поможет вам решить возникшие у вас вопросы при эксплуатации техники.

Если остались вопросы, задайте их в комментариях после инструкции.

"Загружаем инструкцию", означает, что нужно подождать пока файл загрузится и можно будет его читать онлайн. Некоторые инструкции очень большие и время их появления зависит от вашей скорости интернета.
Страница:
/ 305
Загружаем инструкцию
background image

 

Запечатване на пържола

   

За приготвяне на сочни вкусни пържоли: 
1.    Преди готвене оставете месото да престои на стайна температура за 
около 20 минути. 
2.    Загрейте тиган за пържене с дебела основа. 
3.    Намажете двете страни на пържолата с олио. Напръскайте леко с олио 

дъното на нагорещения тиган, след което поставете месото в горещия 
тиган. 

4.    По време на готвене обърнете пържолата само веднъж. Времето за 

готвене зависи от това, колко е дебела пържолата и колко добре искате 
да е сготвена. Времето варира от    2 – 8 минути на страна. Натсинете 
пържолата, за да определите, колко е сготвена – колкото е по-твърда, 
толкова по-добре е изпечена/ „well done‟. 

5.    Оставете пържолата да отпочине на топло място за няколко минути, за 

да позволите на месото да се отпусне и да стане пържолата по-мека 
преди да я сервирате. 

При пържене с бъркане 

1.    Изберете подходящ за ползване върху керамичен плот тиган тип Уок с 
плоско дъно или голям тиган за пържене. 
2.    Подгответе всички съставки и необходимо оборудване. Пърженето с 

бъркане трябва да бъде бързо. Ако приготвяте големи количества, 
разделете храната на по-малки порции. 

3.    Загрявайте тигана за кратко и добавете две супени лъжици олио. 
4.    Първо пригответе месото, след това го оставете настрана и го 
поддържайте топло. 
5.    Изпържете зеленчуците. Когато са горещи, но все още хрупкави, 

намалете настройката на зоната за готвене, върнете обратно месото в 
тигана и добавете сос. 

6.    Внимателно разбъркайте съставките, за да сте сигурни че всички са 
загряти равномерно. 
7.    Сервирайте веднага след готвене. 
 

Настройки на топлината 

Показаните по-долу настройки са само насочващи. Точната настройка ще 
зависи от няколко фактора, включително от вашите съдове за готвене и 
количеството храна, която ще приготвяте. Експериментирайте с 
индукционния котлон, за да определите кои настройки са най-подходящи за 
вас. 

BG-15

Характеристики

Оцените статью
tehnopanorama.ru
Остались вопросы?

Не нашли свой ответ в руководстве или возникли другие проблемы? Задайте свой вопрос в форме ниже с подробным описанием вашей ситуации, чтобы другие люди и специалисты смогли дать на него ответ. Если вы знаете как решить проблему другого человека, пожалуйста, подскажите ему :)

Задать вопрос

Часто задаваемые вопросы
Как посмотреть инструкцию к CANDY CID30?
Необходимо подождать полной загрузки инструкции в сером окне на данной странице
Руководство на русском языке?
Все наши руководства представлены на русском языке или схематично, поэтому вы без труда сможете разобраться с вашей моделью
Как скопировать текст из PDF?
Чтобы скопировать текст со страницы инструкции воспользуйтесь вкладкой "HTML"