CANDY CID30 - Инструкция по эксплуатации - Страница 198

Варочная панель CANDY CID30 - инструкция пользователя по применению, эксплуатации и установке на русском языке. Мы надеемся, она поможет вам решить возникшие у вас вопросы при эксплуатации техники.

Если остались вопросы, задайте их в комментариях после инструкции.

"Загружаем инструкцию", означает, что нужно подождать пока файл загрузится и можно будет его читать онлайн. Некоторые инструкции очень большие и время их появления зависит от вашей скорости интернета.
Страница:
/ 305
Загружаем инструкцию
background image

NL-13

 

 

6.

 

Wanneer de ingestelde tijd verstreken is, wordt de 

bijbehorende kookzone automatisch uitgeschakeld. 

 

 

Als er eerder andere kookzones zijn ingeschakeld, dan blijven deze werken. 

 

 

 

Richtlijnen voor de bereiding  

 

Wees voorzichtig bij het bakken want olie en vet worden heel snel heet, 
met name als u gebruik maakt van PowerBoost. Op uiterst hoge 
temperaturen kunnen olie en vet spontaan in brand vliegen en dit vormt 
een ernstig risico op brand. 

 

Bereidingstips

 

 

 

 

Wanneer het voedsel gaat koken, verlaag dan de temperatuurinstelling. 

 

Het gebruik van een deksel verkort de bereidingstijden en besparen energie door de 

warmte vast te houden. 

 

Minimaliseer de hoeveelheid vocht of vet om de bereidingstijden te verkorten. 

 

Begin de bereiding op een hoge instelling en verlaag de instelling zodra het 

voedsel is doorverwarmd. 

 

 

Rijst koken

 

 

Sudderen vindt plaats onder het kookpunt, op ongeveer 85˚C, wanneer 

luchtbelletjes zo nu en dan naar de oppervlakte van de kokende vloeistof komen. 
Het is de sleutel tot verrukkelijke soepen en malse stoofschotels omdat de 
smaken zich ontwikkelen zonder dat het voedsel overkookt. Het wordt ook 
aanbevolen op eieren gebaseerde en met bloem aangedikte sauzen te bereiden 
onder het kookpunt. 

 

Sommige bereidingen, met inbegrip van het koken van rijst met de 

absorptiemethode, kunnen een hogere instelling vereisen om te garanderen dat 
het voedsel goed bereid wordt binnen de aanbevolen tijd. 

 

 

Biefstuk aanbraden

 

Om sappige, smaakvolle biefstukken te bakken: 

1.

 

Laat het vlees ongeveer 20 minuten op kamertemperatuur staan alvorens het te 

bereiden. 

2.

 

Verhit een bakpan met een zware bodem. 

3.

 

Vet beide kanten van de biefstuk in met wat olie. Giet een kleine hoeveelheid olie 

in de hete pan en leg het vlees in de hete pan. 

Характеристики

Оцените статью
tehnopanorama.ru
Остались вопросы?

Не нашли свой ответ в руководстве или возникли другие проблемы? Задайте свой вопрос в форме ниже с подробным описанием вашей ситуации, чтобы другие люди и специалисты смогли дать на него ответ. Если вы знаете как решить проблему другого человека, пожалуйста, подскажите ему :)

Задать вопрос

Часто задаваемые вопросы
Как посмотреть инструкцию к CANDY CID30?
Необходимо подождать полной загрузки инструкции в сером окне на данной странице
Руководство на русском языке?
Все наши руководства представлены на русском языке или схематично, поэтому вы без труда сможете разобраться с вашей моделью
Как скопировать текст из PDF?
Чтобы скопировать текст со страницы инструкции воспользуйтесь вкладкой "HTML"