DeLonghi TGX 664GHI_TEMX 664GHI_PGX 664GHI_PGX 664GGHI - Инструкция по эксплуатации - Страница 22

Плита DeLonghi TGX 664GHI_TEMX 664GHI_PGX 664GHI_PGX 664GGHI - инструкция пользователя по применению, эксплуатации и установке на русском языке. Мы надеемся, она поможет вам решить возникшие у вас вопросы при эксплуатации техники.

Если остались вопросы, задайте их в комментариях после инструкции.

"Загружаем инструкцию", означает, что нужно подождать пока файл загрузится и можно будет его читать онлайн. Некоторые инструкции очень большие и время их появления зависит от вашей скорости интернета.
Страница:
/ 92
Загружаем инструкцию
background image

22

DISHES                  TEMPERATURE

Lasagne  

220°

Baked pasta 

220°

Pizza 

225°

Creole rice 

225°

Baked onions 

190°

Spinach crêpes 

185°

Potatoes baked in milk 

185°

Stuffed tomatoes 

180°

Cheese soufflé 

170°

Roast veal 

180°                                        

Grilled veal chops 

210°

Chicken breasts with tomato 

180°

Grilled chicken - roast chicken 

190°

Veal loaf  

175°

Roast beef 

170°

Fillet of sole 

175°

Aromatic hake 

170°

Beignets  

160°

Ring cake 

150°

Plum tart 

170°

Jam tartlets 

160°

Sponge cake 

170°

Sweet dough 

160°

Sweet puffs 

 170°

Plain sponge cake 

170°

OVEN COOKING

Before  introducing  the  food,  preheat  the 

oven to the desired temperature. 

For  a  correct  preheating  operation,  it  is 

advisable  to  remove  the  tray  from  the 

oven  and  introduce  it  together  with  the 

food,  when  the  oven  has  reached  the 

desired temperature.

Check  the  cooking  time  and  turn  off  the 

oven  5  minutes  before  the  theoretical 

time to recuperate the stored heat.

COOKING EXAMPLES

Temperatures and times are approximate 

as  they  vary  depending  on  the  quality 

and  amount  of  food. 
Remember to use ovenproof dishes and 

to  adjust  the  oven  temperature  during 

cooking  if  necessary.   

SIMULTANEOUS COOKING OF 

DIFFERENT FOODS

With  the  function  selector  in  position 

  the  ventilated  oven  allows  you  to 

cook  different  types  of  food  at  the  same 

time. 

Fish,  cakes  and  meat  can  be  cooked 

together  without  the  smells  and  flavours 

mixing. 

The  only  precautions  required  are  the 

following:
–  The  cooking  temperatures  must  be 

as  close  as  possible  with  a  maximum 

difference  of  20°  -  25°C  between  the 

different foods. 

–  Different  dishes  must  be  placed  in  the 

oven at different times according to the 

cooking  time  required  for  each  one. 

This  type  of  cooking  obviously  pro-

vides  a  considerable  saving  on  time 

and energy. 

Содержание

Полезные видео

Характеристики

Оцените статью
tehnopanorama.ru
Остались вопросы?

Не нашли свой ответ в руководстве или возникли другие проблемы? Задайте свой вопрос в форме ниже с подробным описанием вашей ситуации, чтобы другие люди и специалисты смогли дать на него ответ. Если вы знаете как решить проблему другого человека, пожалуйста, подскажите ему :)

Задать вопрос

Часто задаваемые вопросы
Как посмотреть инструкцию к DeLonghi TGX 664GHI_TEMX 664GHI_PGX 664GHI_PGX 664GGHI?
Необходимо подождать полной загрузки инструкции в сером окне на данной странице
Руководство на русском языке?
Все наши руководства представлены на русском языке или схематично, поэтому вы без труда сможете разобраться с вашей моделью
Как скопировать текст из PDF?
Чтобы скопировать текст со страницы инструкции воспользуйтесь вкладкой "HTML"