DeLonghi PEMX 965 GHI - Инструкция по эксплуатации - Страница 15

Плита DeLonghi PEMX 965 GHI - инструкция пользователя по применению, эксплуатации и установке на русском языке. Мы надеемся, она поможет вам решить возникшие у вас вопросы при эксплуатации техники.

Если остались вопросы, задайте их в комментариях после инструкции.

"Загружаем инструкцию", означает, что нужно подождать пока файл загрузится и можно будет его читать онлайн. Некоторые инструкции очень большие и время их появления зависит от вашей скорости интернета.
Страница:
/ 84
Загружаем инструкцию
background image

15

COOKING ADVICE

STERILIZATION

Sterilization of foods to be conserved, in 

full and hermetically sealed jars, is done 

in the following way:

a.

  Set the switch to position 

b.

  Set  the  thermostat  knob  to  position  

185 °C and preheat the oven. 

c.

  Fill the dripping pan with hot water. 

d.

  Set  the  jars  onto  the  dripping  pan 

making  sure  they  do  not  touch  each 

other  and  the  door  and  set  the  ther-

mostat knob to position 135 °C.

When  sterilization  has  begun,  that  is, 

when  the  contents  of  the  jars  start  to 

bubble, turn off the oven and let cool.

REGENERATION

Set  the  switch  to  position 

  and  the 

thermostat knob to position 150° C. 

Bread becomes fragrant again if wet with 

a  few  drops  of  water  and  put  into  the 

oven for about 10 minutes at the highest 

temperature.

SIMULTANEOUS COOKING OF 

DIFFERENT FOODS

The  MULTI-FUNCTION  oven  set  on 

position 

  and 

  gives  simultaneous 

cooking  of  different  foods.

Different foods such as fish, cake and meat 

can  be  cooked  together  without  mixing  the 

smells  and  flavours.

This  is  possible  since  the  fats  and  vapors 

are  oxidized  while  passing  through  the 

electrical  element  and  therefore  are  not 

deposited  onto  the  foods.
The  only  precautions  to  follow  are:

– The cooking temperatures of the different 

foods  must  be  as  close  to  as  possible, 

with  a  maximum  difference  of    20°  -  25 

°C.

–  The  introduction  of  the  different  dishes 

in  the  oven  must  be  done  at  different 

times  in  relation  to  the  cooking  times  of 

each  one.

This  type  of  cooking  saves    time  and 

energy.

ROASTING

To  obtain  classical  roasting,  it  is  neces-

sary to remember:
–  that  it  is  advisable  to  maintain  a  tem-

perature between 180 and 200 °C. 

–  that  the  cooking  time  depends  on  the 

quantity and the type of foods.

Содержание

Полезные видео

Характеристики

Оцените статью
tehnopanorama.ru
Остались вопросы?

Не нашли свой ответ в руководстве или возникли другие проблемы? Задайте свой вопрос в форме ниже с подробным описанием вашей ситуации, чтобы другие люди и специалисты смогли дать на него ответ. Если вы знаете как решить проблему другого человека, пожалуйста, подскажите ему :)

Задать вопрос

Часто задаваемые вопросы
Как посмотреть инструкцию к DeLonghi PEMX 965 GHI?
Необходимо подождать полной загрузки инструкции в сером окне на данной странице
Руководство на русском языке?
Все наши руководства представлены на русском языке или схематично, поэтому вы без труда сможете разобраться с вашей моделью
Как скопировать текст из PDF?
Чтобы скопировать текст со страницы инструкции воспользуйтесь вкладкой "HTML"