VITEK VT-3601 BW - Инструкция по эксплуатации - Страница 6

Мясорубки VITEK VT-3601 BW - инструкция пользователя по применению, эксплуатации и установке на русском языке. Мы надеемся, она поможет вам решить возникшие у вас вопросы при эксплуатации техники.

Если остались вопросы, задайте их в комментариях после инструкции.

"Загружаем инструкцию", означает, что нужно подождать пока файл загрузится и можно будет его читать онлайн. Некоторые инструкции очень большие и время их появления зависит от вашей скорости интернета.
Страница:
/ 48
Загружаем инструкцию
background image

6

 ENGLISH

pressing the button (12) «

», then press the 

button  (10)  «

»,  the  illumination  of  this  but-

ton will light up.

 

Do  not  run  the  unit  for  more  than  5  minutes 
continuously.

 

After 5 minutes of continuous use, switch the 
meat  grinder  off  and  let  it  cool  down  during 
10-15 minutes before further operation.

 

After  you  finish  operating,  switch  the  meat 
grinder  off,  pressing  the  button  (12)  «

», 

unplug  it  and  only  after  that  you  can  disas-
semble it.

MEAT GRINDING

1.  Install the meat grinder head (3) to the setting 

place  (4),  and  turn  it  counterclockwise  until 
bumping (pic. 1, 2).

2.  Install  the  screw  (13)  into  the  meat  grinder 

head (3) body (pic. 3).

3.  Install the crossed blade (14) (pic. 4).
4.  Select one of the cutting plates (15 or 16) and 

set  it  above  the  blade,  matching  the  ledges 
on  the  cutting  plate  with  the  grooves  on  the 
meat  grinder  head  body  (3),  tighten  the  nut 
(17) (pic. 5, 6).

Attention!
–  Face the blade cutting side to the cutting 

plate. If the blade is installed improperly, 
it will not grind the food products.

–  Coarse cutting plate (15) is for processing 

raw meat, vegetables, dried fruit, cheese, 
fish, etc.

–  Small cutting plate (16) suits for process-

ing raw meat as well as cooked meat, fish 
etc.

5.  Place  the  food  tray  (2)  on  the  meat  grinder 

head body (3).

6.  Insert  the  power  plug  into  the  mains  socket, 

the button (12) «

» illumination will light up.

7.  Switch  the  meat  grinder  on,  by  pressing  the 

button (12) «

».

8.  During the operation use only the pusher (1).

Note:

–  For better meat processing slice it in cubes or 

stripes. Defrost frozen meat thoroughly.

–  During  the  operation  use  only  the  pusher 

supplied  with  the  unit;  do  not  use  any  other 
objects  to  push  the  meat;  never  push  the 
meat with your hands.

9.  After  you  finish  operating,  switch  the  meat 

grinder  off,  pressing  the  button  (12)  «

», 

and unplug the unit; after that you can disas-
semble it.

10. To  remove  the  meat  grinder  head  press  the 

lock button (5), turn the meat grinder head (3) 
clockwise and remove it.

11. To  disassemble  the  meat  grinder  head, 

unscrew the nut (17) and take out the installed 
cutting plate (15 or 16), the blade (14) and the 
screw (13) from the meat grinder head body.

AUTO SWITCH-OFF FUNCTION

 

The  meat  grinder  is  equipped  with  auto 
switch-off function in case of motor unit over-
heating.

 

In case of overheating of the motor, the auto-
matic thermal switch will be on, and the meat 
grinder will be switched off.

 

In  this  case  remove  the  power  plug  from  the 
mains socket immediately.

 

Let  the  meat  grinder  cool  down  for  approxi-
mately  50-60  minutes  before  switching  it  on 
again.

 

Plug the meat grinder into the mains, switch it 
on, if the meat grinder can not be switched on, 
this may mean that it is otherwise damaged. In 
this case contact the authorized service cen-
ter for meat grinder repair.

FILLING SAUSAGES

 

Prepare minced meat.

 

Install the meat grinder head (3) to the setting 
place  (4),  and  turn  it  counterclockwise  until 
bumping (pic. 1, 2).

 

Insert  the  screw  (13)  into  the  meat  grinder 
head  body  (3),  set  the  crossed  blade  (14), 
take  the  cutting  plate  (16)  (for  fine  chop-
ping) and set it above the blade, matching the 
ledges  on  the  cutting  plate  with  the  grooves 
on the meat grinder head body (3), install the 
sausage  attachment  (18)  and  tighten  the  nut 
(17) (pic. 7).

 

Install the food tray (2).

 

Put the minced meat on the food tray (2) (pic. 
8).

 

Use  natural  sausage  casing,  putting  it  pre-
liminarily  into  a  bowl  with  warm  water  for  10 
minutes.

VT-3601.indd   6

16.09.2013   16:44:51

Полезные видео

Характеристики

Оцените статью
tehnopanorama.ru
Остались вопросы?

Не нашли свой ответ в руководстве или возникли другие проблемы? Задайте свой вопрос в форме ниже с подробным описанием вашей ситуации, чтобы другие люди и специалисты смогли дать на него ответ. Если вы знаете как решить проблему другого человека, пожалуйста, подскажите ему :)

Задать вопрос

Часто задаваемые вопросы
Как посмотреть инструкцию к VITEK VT-3601 BW?
Необходимо подождать полной загрузки инструкции в сером окне на данной странице
Руководство на русском языке?
Все наши руководства представлены на русском языке или схематично, поэтому вы без труда сможете разобраться с вашей моделью
Как скопировать текст из PDF?
Чтобы скопировать текст со страницы инструкции воспользуйтесь вкладкой "HTML"