Микроволновые печи Samsung MC35R8088LC/BW - инструкция пользователя по применению, эксплуатации и установке на русском языке. Мы надеемся, она поможет вам решить возникшие у вас вопросы при эксплуатации техники.
Если остались вопросы, задайте их в комментариях после инструкции.
"Загружаем инструкцию", означает, что нужно подождать пока файл загрузится и можно будет его читать онлайн. Некоторые инструкции очень большие и время их появления зависит от вашей скорости интернета.

O'zbek 59
A
qlli pishirish
Yangi
tayyorlangan
ovqat
Porsiya
(g)
Sovuq suv
(ml)
Quvvat
(Vt)
Vaqt
(daqiqa)
Ko‘rsatmalar
Butun 
gulkaram
600
500
900
20-25 Gulkaramni tozalang va bug‘
patnisiga qo‘ying.
Makkajo‘xori
400
(2 dona)
500
900
23-28 Makkajo‘xori boshqlarini yuving
va tozalang. Bug‘ patnisiga 
makkajo‘xorini yonma-yon qo‘ying.
Kabachok
400
500
900
10-15 Kabachoklarni yuving va ularni
bir xil tilimlarga kesib oling. Bug‘ 
patnisiga teng taqsimlang.
Muzlatilgan 
aralash 
sabzavotlar
400
500
900
18-23 Muzlatilgan aralash sabzavotlarni
(-18 ° C), masalan, brokkoli, 
gulkaram, parrak-parrak 
to‘g‘ralgan sabzini, bug‘ patnisiga 
teng taqsimlang.
Kartoshka 
(Kichik)
500
500
900
25-30 Kartoshkani yuving va tozalang
hamda uning po‘stini vilka bilan 
teshing. Butun kartoshkalarni bug‘ 
patnisiga bir tekis joylashtiring.
Olma
800
(4 ta
olma)
500
900
15-20 Olmalarni yuving va ichini
tozalang. Olmalarni bug‘ 
patnisiga yonma-yon tik holatda 
qo‘ying.
Tuxum
4-6 ta
tuxum
500
900
15-20 4-6 ta yangi tuxumni (M
o‘lchamdagi) teshing va bug‘ 
patnisining kichik o‘yiqlariga 
joylashtiring. Bug‘da 
pishirganingizdan keyin 2-5 
daqiqa yopiq holda ushlab turing.
Oziq-ovqat
Porsiya (g)
Rejim
Tayyorlash vaqti
(daq.)
Qo‘lbola kartoshkali 
gratin
500
600 Vt
180 °C
5-7 (birinchi
tomoni)
12-16 (ikkinchi
tomoni)
Gratinni pechga chidamli idishga soling. Pastki tokchaga qo‘ying.
Qo‘lbola kish
(o‘rtacha hajmli)
500-600
170 °C
40-42
Konveksiya rejimida pechni 170 °C qizdirib oling. O‘rtacha hajmli 
metal idishda kishni tayyorlab, pastki tokchaga qo‘ying. Qaynoq 
havo avtomatik tayyorlash qo‘llanmasidagi retseptni ko‘ring.
Qo‘lbola kish (yirik 
hajmli)
900-1000
180 Vt + 170 °C
38-40
Konveksiya rejimida tovasiz pechni 170 °C qizdirib oling. Tova 
bilan kishni tayyorlang va pastki tokchaga qoʻying. Qaynoq havo 
avtomatik tayyorlash qo‘llanmasidagi retseptni ko‘ring.
Bug‘da pishirish bo‘yicha qo‘llanma
Pishirish vaqti ovqatning hajmi, qalinligi va turiga bog‘liq bo‘ladi. Yupqa yoki mayda 
bo‘laklarni bug‘da pishirishda vaqtni kamaytirishni maslahat beramiz. Qalin yoki katta 
o‘lchamdagi taom bo‘laklarini bug‘da pishirishda vaqt qo‘shishingiz mumkin. Jadvaldagi 
quvvat darajasi va vaqtdan bug‘da pishirish uchun ko‘rsatma sifatida foydalaning.
Yangi
tayyorlangan
ovqat
Porsiya
(g)
Sovuq suv
(ml)
Quvvat
(Vt)
Vaqt
(daqiqa)
Ko‘rsatmalar
Brokkoli 
gullari
400
500
900
12-18 Brokkolini yuving va tozalang.
Bir xil o‘lchamdagi gulchalarga 
kesib oling. Gulchalarni bug‘ 
patnisiga bir tekis joylashtiring.
Sabzi
400
500
900
15-20 Sabzini yuving va tozalang hamda
teng bo‘laklarga bo‘ling. Bug‘ 
patnisiga bo‘laklarni taqsimlang.
MC35R8088LC_BW_DE68-04597B_RU+UK+KK+UZ.indb 59
2020-05-28 �� 11:11:34
Содержание
- 3 Инструкции по технике безопасности; ВАЖНЫЕ ИНСТРУКЦИИ ПО ТЕХНИКЕ БЕЗОПАСНОСТИ
- 5 ВНИМАНИЕ; ! В процессе приготовления устройство должно находиться под; . Когда микроволновая печь работает в комбинированном; ПРЕДУПРЕЖДЕНИЕ; . Внешние части устройства могут сильно нагреваться при; ПРЕДУПРЕЖДЕНИЕ; . Во избежание поражения электрическим током перед; ПРЕДУПРЕЖДЕНИЕ; . Устройство и его детали могут сильно нагреваться при
- 6 Общие правила техники безопасности
- 7 Меры предосторожности при работе с микроволновыми приборами
- 8 Правильная утилизация изделия
- 9 Установка; Комплектация; Принадлежности
- 10 Место установки; Вращающийся поднос; Обслуживание; Очистка
- 11 Уход в случае длительного неиспользования; Подготовка к использованию; Часы
- 12 Включение/Выключение звука; Информация о электромагнитном излучении
- 13 Посуда для микроволновой печи
- 14 Использование; Панель управления
- 15 Ручной режим
- 19 Автоматический режим
- 21 Специальные функции
- 22 Интеллектуальное приготовление
- 52 Приготовление вручную
- 60 Быстро и просто
- 61 Устранение неисправностей; Контрольные пункты
- 64 Информационные коды
Характеристики
Остались вопросы?Не нашли свой ответ в руководстве или возникли другие проблемы? Задайте свой вопрос в форме ниже с подробным описанием вашей ситуации, чтобы другие люди и специалисты смогли дать на него ответ. Если вы знаете как решить проблему другого человека, пожалуйста, подскажите ему :)
 
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
 











