Микроволновые печи Samsung MC35R8088LC/BW - инструкция пользователя по применению, эксплуатации и установке на русском языке. Мы надеемся, она поможет вам решить возникшие у вас вопросы при эксплуатации техники.
Если остались вопросы, задайте их в комментариях после инструкции.
"Загружаем инструкцию", означает, что нужно подождать пока файл загрузится и можно будет его читать онлайн. Некоторые инструкции очень большие и время их появления зависит от вашей скорости интернета.

O'zbek 29
A
qlli pishirish
Oziq-ovqat
Porsiya hajmi
Tayyorlash usuli
A18
Solyanka
500-600 g
Tarkibi
150 g dudlangan go‘sht, 1 ta kichik sosiska, 
1 ta kichik tuzlangan bodring, 1 ta o‘rtacha 
piyoz, 50 g zaytun, 1-1½ qoshiqcha kavar 
suvi bilan, 2 qoshiq Tomat pyuresi, 250-
300 ml bulyon, 1 dona dafna bargi
Ko'rsatmalar
Dudlangan go‘shtni yupqa kesimda, sosiskani 
yupqa halqalar shaklida, piyozni esa yarim 
halqa shaklida to‘g‘rang. Bulyonni sopol yoki 
shisha idishga solib, ustida tomat pyuresi va 
to‘g‘ralgan piyozni soling. Ularni mikroto‘lqinli 
pechga qo‘ying. Dasturni tanlab, boshlash 
tugmasini bosing. Signal berilganida chiqarib 
oling va sosiska bilan dudlangan go‘shtni 
qo‘shing. Keyin yupqa qalamchalangan 
bodring, zaytun, kavarni qo‘shib, hammasini 
aralashtiring. Mikroto‘lqinli pechga solib, yana 
boshlash tugmasini bosing. Tayyor bo‘lgach, 
dasturxonga tortishdan oldin 2-3 daqiqaga 
qo‘yib qo‘ying.
Oziq-ovqat
Porsiya hajmi
Tayyorlash usuli
A17
Shchi karam 
sho'rvasi
1500-1600 g
Tarkibi
1000 g bulyon, 150 g oqbosh karam, ½ sabzi, 
1 ta piyoz, 3 ta kichik kartoshka, 2 qoshiq 
Tomat pastasi, 700 ml mol yoki tovuq bulyoni, 
1 ta dafna bargi, tuz, ta’bga ko‘ra murch, 
2 dona sarimsoq
Ko'rsatmalar
Sabzavotlarni yuvib, archib, to‘g‘rang: karam, 
piyoz, sabzini qalamcha qilib, kartoshkani 
yupqa bo‘lak qilib kesing. Sarimsoqni ezing. 
Tayyorlangan sabzavotlarni chuqur jomga 
soling, tuz solingan qaynoq bulyonni quying. 
Sho‘rvaga tomat pastasi va dafna bargi 
soling. Ularni mikroto‘lqinli pechga qo‘ying. 
Tuz va murch bilan ziravorlang. Qopqoq 
bilan yoki plastik folga bilan o‘rang. Dasturni 
tanlab, boshlash tugmasini bosing. Signal 
berilganidan so‘ng chiqarib olib, yaxshilab 
aralashtiring. Mikroto‘lqinli pechga solib, yana 
boshlash tugmasini bosing. Tayyor bo‘lgach, 
dasturxonga tortishdan oldin 2-3 daqiqaga 
qo‘yib qo‘ying.
MC35R8088LC_BW_DE68-04597B_RU+UK+KK+UZ.indb 29
2020-05-28 �� 11:11:33
Содержание
- 3 Инструкции по технике безопасности; ВАЖНЫЕ ИНСТРУКЦИИ ПО ТЕХНИКЕ БЕЗОПАСНОСТИ
- 5 ВНИМАНИЕ; ! В процессе приготовления устройство должно находиться под; . Когда микроволновая печь работает в комбинированном; ПРЕДУПРЕЖДЕНИЕ; . Внешние части устройства могут сильно нагреваться при; ПРЕДУПРЕЖДЕНИЕ; . Во избежание поражения электрическим током перед; ПРЕДУПРЕЖДЕНИЕ; . Устройство и его детали могут сильно нагреваться при
- 6 Общие правила техники безопасности
- 7 Меры предосторожности при работе с микроволновыми приборами
- 8 Правильная утилизация изделия
- 9 Установка; Комплектация; Принадлежности
- 10 Место установки; Вращающийся поднос; Обслуживание; Очистка
- 11 Уход в случае длительного неиспользования; Подготовка к использованию; Часы
- 12 Включение/Выключение звука; Информация о электромагнитном излучении
- 13 Посуда для микроволновой печи
- 14 Использование; Панель управления
- 15 Ручной режим
- 19 Автоматический режим
- 21 Специальные функции
- 22 Интеллектуальное приготовление
- 52 Приготовление вручную
- 60 Быстро и просто
- 61 Устранение неисправностей; Контрольные пункты
- 64 Информационные коды
Характеристики
Остались вопросы?Не нашли свой ответ в руководстве или возникли другие проблемы? Задайте свой вопрос в форме ниже с подробным описанием вашей ситуации, чтобы другие люди и специалисты смогли дать на него ответ. Если вы знаете как решить проблему другого человека, пожалуйста, подскажите ему :)
 
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
 











