Микроволновые печи Samsung MC35R8088LC/BW - инструкция пользователя по применению, эксплуатации и установке на русском языке. Мы надеемся, она поможет вам решить возникшие у вас вопросы при эксплуатации техники.
Если остались вопросы, задайте их в комментариях после инструкции.
"Загружаем инструкцию", означает, что нужно подождать пока файл загрузится и можно будет его читать онлайн. Некоторые инструкции очень большие и время их появления зависит от вашей скорости интернета.

O'zbek 35
A
qlli pishirish
Oziq-ovqat
Porsiya hajmi
Tayyorlash usuli
A34
Olxo'ri 
qoqili tovuq 
oyoqchalari
300-350 g
Tarkibi
300 g ishlov berilgan tovuq oyoqchalari, tuz, 
80-90 g danagi olingan olxo‘ri, ta’bga ko‘ra 
qalampir, 80 g patisson, 80 g sabzi, 200 ml 
tovuq bulyoni
Ko'rsatmalar
Piyoz va sabzini yuvib, arching va ingichka 
qalamcha qilib to‘g‘rang. Chuqur idishga 
soling. Tovuq soniga tuz sepib, to‘g‘ralgan 
sabzavotlarning ustiga qo‘ying. Olxo‘rini 
ustidan qo‘yib, bulyon quying. Ularni 
mikroto‘lqinli pechga qo‘ying. Dasturni tanlab, 
boshlash tugmasini bosing. Signal berilgach, 
tovuqni ag‘daring. Mikroto‘lqinli pechga solib, 
yana boshlash tugmasini bosing. Pishganidan 
so‘ng ustiga to‘g‘ralgan ko‘kpiyoz seping.
A35
Sabzavotli kurka 
go‘shti
400-450 g
Tarkibi
200 g of kurka filesi, ½ sabzi, ½ kichkina 
sukkini, ½ piyoz, 250 ml bulyon, tuz, ta’bga 
ko‘ra murch
Ko'rsatmalar
Sabzavotlarni yuvib, sukkini va sabzini 
doiraviy shaklda o‘rtacha o‘lchamda to‘g‘rang. 
Sabzavotlarni chuqur idishga solib, ustidan 
to‘g‘ralgan kurka go‘shtini qo‘ying va bulyon 
quying. Ta’bga ko‘ra tuz va qalampir qo‘shing. 
Ularni mikroto‘lqinli pechga qo‘ying. Dasturni 
tanlab, boshlash tugmasini bosing. Tayyor 
bo‘lgach, dasturxonga tortishdan oldin 
2-3 daqiqaga qo‘yib qo‘ying.
Oziq-ovqat
Porsiya hajmi
Tayyorlash usuli
A33
Tomatli sousdagi 
go'shtli bitkilar
300-350 g
Tarkibi
220 g aralashtirilgan qiyma go‘sht, 2 kesim 
oq non, 1 ta tuxum, 100 ml sut, 1 ta o‘rtacha 
sabzi, ½ piyoz, 1 qoshiq tomat pastasi, 
1 stakan bulyon, ta’bga ko‘ra tuz va qalampir
Ko'rsatmalar
Nonni sutga botirib, ozgina siqing. 
Sabzipiyozni archib, yupqa qilib to‘g‘rang va 
chuqur kosaga soling. Qiyma go‘shtni ivitilgan 
non va tuxum bilan aralashtiring. Ta’bga 
ko‘ra tuz va qalampir qo‘shing. Kichkina 
dumaloq go‘shtli sharchalar yasang. Tomat 
pastasini bulyon bilan aralashtirib, ozgina 
tuz qo‘shing. Sharchalarni sabzavot solingan 
kosaga soling, ustidan qaylani quying. Ularni 
mikroto‘lqinli pechga qo‘ying. Dasturni tanlab, 
boshlash tugmasini bosing. Signal berilgach, 
dumaloq go‘shtni ag‘daring. Mikroto‘lqinli 
pechga solib, yana boshlash tugmasini bosing. 
Tayyor bo‘lgach, dasturxonga tortishdan oldin 
2-3 daqiqaga qo‘yib qo‘ying.
MC35R8088LC_BW_DE68-04597B_RU+UK+KK+UZ.indb 35
2020-05-28 �� 11:11:33
Содержание
- 3 Инструкции по технике безопасности; ВАЖНЫЕ ИНСТРУКЦИИ ПО ТЕХНИКЕ БЕЗОПАСНОСТИ
- 5 ВНИМАНИЕ; ! В процессе приготовления устройство должно находиться под; . Когда микроволновая печь работает в комбинированном; ПРЕДУПРЕЖДЕНИЕ; . Внешние части устройства могут сильно нагреваться при; ПРЕДУПРЕЖДЕНИЕ; . Во избежание поражения электрическим током перед; ПРЕДУПРЕЖДЕНИЕ; . Устройство и его детали могут сильно нагреваться при
- 6 Общие правила техники безопасности
- 7 Меры предосторожности при работе с микроволновыми приборами
- 8 Правильная утилизация изделия
- 9 Установка; Комплектация; Принадлежности
- 10 Место установки; Вращающийся поднос; Обслуживание; Очистка
- 11 Уход в случае длительного неиспользования; Подготовка к использованию; Часы
- 12 Включение/Выключение звука; Информация о электромагнитном излучении
- 13 Посуда для микроволновой печи
- 14 Использование; Панель управления
- 15 Ручной режим
- 19 Автоматический режим
- 21 Специальные функции
- 22 Интеллектуальное приготовление
- 52 Приготовление вручную
- 60 Быстро и просто
- 61 Устранение неисправностей; Контрольные пункты
- 64 Информационные коды
Характеристики
Остались вопросы?Не нашли свой ответ в руководстве или возникли другие проблемы? Задайте свой вопрос в форме ниже с подробным описанием вашей ситуации, чтобы другие люди и специалисты смогли дать на него ответ. Если вы знаете как решить проблему другого человека, пожалуйста, подскажите ему :)
 
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
 











