Микроволновые печи Samsung MC35R8088LC/BW - инструкция пользователя по применению, эксплуатации и установке на русском языке. Мы надеемся, она поможет вам решить возникшие у вас вопросы при эксплуатации техники.
Если остались вопросы, задайте их в комментариях после инструкции.
"Загружаем инструкцию", означает, что нужно подождать пока файл загрузится и можно будет его читать онлайн. Некоторые инструкции очень большие и время их появления зависит от вашей скорости интернета.

40 O'zbek
A
qlli pishirish
Aqlli pishirish
Oziq-ovqat
Porsiya hajmi
Tayyorlash usuli
A48
Ismaloqli tovuq 
ruletlari
250-300 g
Tarkibi
1 ta terisi shilingan tovuq filesi, 60 g yangi 
ismaloq, 1 dona sarimsoq, tuz, ta’bga ko‘ra 
qalampir
Ko'rsatmalar
Ismaloqni shisha idishga soling. Qopqoq 
bilan yoki plastik folga bilan o‘rang. Idishni 
mikroto‘lqinli pechga qo‘ying. Mikroto‘lqin 
funksiyasida 450 Vt darajada 4 daqiqa 
pishiring. Pishirib olgach, chiqarib oling. 
Sarimsoqni mayda to‘g‘rang, ismaloqli idishga 
soling va ustidan tuz va ta’bga ko‘ra qalampir 
seping.
Tovuq filesini yuqa listi bo‘ylab kesing, 
pichoq yoki bolg‘a bilan ozgina uring. Go‘sht 
o‘rtasiga masalliqni solib, rulet o‘rang. Ularni 
mikroto‘lqinli pechga qo‘ying. Dasturni tanlab, 
boshlash tugmasini bosing. Tayyor bo‘lgach, 
dasturxonga tortishdan oldin 2-3 daqiqaga 
qo‘yib qo‘ying.
Oziq-ovqat
Porsiya hajmi
Tayyorlash usuli
A47
Baliqli rasstegay
2-4 dona
Tarkibi
• 
Xamir
700 g un, 2 ta tuxum, 6 g xamirturush, 
40 g shakar, 10 g tuz, 200 ml sur, 30 g 
sariyog‘
•
Ichiga
180 g olabug‘a filesi, 3 ta o‘rtacha 
qo‘ziqorin, 1 ta piyoz, 1 ta tuxum sarig‘i, 
2 murt ko‘kpiyoz, tuz, ta’bga ko‘ra murch
Ko'rsatmalar
Xamir qorib, 2 soatga iliq joyda qoldiring.
Piyoz va qo‘ziqorinni archib, mayda kubik 
shaklida to‘g‘rang va chuqur jomga soling. Tuz 
va qalampir sepilgan maydalangan baliq va 
ko‘kpiyozni soling.
Xamirni teng qismlarga bo‘ling (taxminan 
100-120 g), har birini yoyib, 12 sm. 
to‘rtburchak yasang, masalliqni ustiga 
qo‘ying. Pirogchalarni qayiq shaklida yasang, 
chekkalarini qattiq chimding, ammo o‘rtasi 
ochiq qolsin. Sirtiga tuxum sarig‘i surting. 
Ularni mikroto‘lqinli pechga qo‘ying. Dasturni 
tanlab, boshlash tugmasini bosing. Tayyor 
bo‘lgach, dasturxonga tortishdan oldin 
2-3 daqiqaga qo‘yib qo‘ying.
MC35R8088LC_BW_DE68-04597B_RU+UK+KK+UZ.indb 40
2020-05-28 �� 11:11:33
Содержание
- 3 Инструкции по технике безопасности; ВАЖНЫЕ ИНСТРУКЦИИ ПО ТЕХНИКЕ БЕЗОПАСНОСТИ
- 5 ВНИМАНИЕ; ! В процессе приготовления устройство должно находиться под; . Когда микроволновая печь работает в комбинированном; ПРЕДУПРЕЖДЕНИЕ; . Внешние части устройства могут сильно нагреваться при; ПРЕДУПРЕЖДЕНИЕ; . Во избежание поражения электрическим током перед; ПРЕДУПРЕЖДЕНИЕ; . Устройство и его детали могут сильно нагреваться при
- 6 Общие правила техники безопасности
- 7 Меры предосторожности при работе с микроволновыми приборами
- 8 Правильная утилизация изделия
- 9 Установка; Комплектация; Принадлежности
- 10 Место установки; Вращающийся поднос; Обслуживание; Очистка
- 11 Уход в случае длительного неиспользования; Подготовка к использованию; Часы
- 12 Включение/Выключение звука; Информация о электромагнитном излучении
- 13 Посуда для микроволновой печи
- 14 Использование; Панель управления
- 15 Ручной режим
- 19 Автоматический режим
- 21 Специальные функции
- 22 Интеллектуальное приготовление
- 52 Приготовление вручную
- 60 Быстро и просто
- 61 Устранение неисправностей; Контрольные пункты
- 64 Информационные коды
Характеристики
Остались вопросы?Не нашли свой ответ в руководстве или возникли другие проблемы? Задайте свой вопрос в форме ниже с подробным описанием вашей ситуации, чтобы другие люди и специалисты смогли дать на него ответ. Если вы знаете как решить проблему другого человека, пожалуйста, подскажите ему :)
 
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
 











